Dodaj do ulubionych

Co z igorem?

08.07.26, 19:53
Zaniemówił. Coś mu się stało czy cenzorzyca zablokowała?

I na marginesie czy słowa ministerka nie byloby lepiej zastapić słowem ministrzyca?
Obserwuj wątek
    • engine8t Re: Co z igorem? 08.07.26, 20:03
      Moze do Dubaju na wakacje pojechal? Bo nie sadze ze to robota cenzury?
    • boavista4 Re: Co z igorem? 08.07.26, 20:06
      Nie martw sie o Igora, on teraz odpoczywa w Paraty, a moze cie wkrótce zaskoczyć jako wypoczęty Igor!
      Ty lepiej słuchaj mowy swojego prezia Donka jak gada w Oksfordzie pod pseudonimem.
      • boavista4 Re: Co z igorem? 08.07.26, 20:49
        Z ostatniej chwileczki!
        www.facebook.com/reel/1360877482625755
    • j0rl.1 Re: Co z igorem? 08.07.26, 20:08
      felusiak1 napisał:

> Zaniemówił. Coś mu się stało czy cenzorzyca zablokowała?

Nie rznij glupa f1.
      Dzisiaj juz na ten temt byla dyskusja. Tu

forum.gazeta.pl/forum/w,50,180045075,180045075,Nowe_forum_Igorczika.html
      I napewno czytales.
      • felusiak1 Re: Co z igorem? 09.07.26, 00:58
        Ja nie otwieram wszystkich watków. jorel ty myslisz, że każdy jest taki jak ty.
        • j0rl.1 Re: Co z igorem? 09.07.26, 10:22
          felusiak1 napisał:

> Ja nie otwieram wszystkich watków. jorel ty myslisz, że każdy jest taki jak ty.

jak piszesz akurat o tym czy jakis forumowicz zniknal, w tym przypadku Igor to przeciez jest oczywiste ze przeszukales watki ktore sa w gorze aby to sprawdzic. I to nie raz a te pare dni.

Wiec w tym przypadku musiales i tamtem widziec.
          Nie potrafisz inaczej drogi f1 aby zaraz nie klamac prawda?
          • felusiak1 Re: Co z igorem? 09.07.26, 16:33
            baranie jorel, igor odpowiada na moje wpisy a tu raptem brak odpowiedzi na wpis, w którym nazwałem go homosovieticus.
            Nie trzeba przeglądać wszystkich watków aby znaleźć ostatni wpis.
            Od tego jest wyszukiwarka w prawym rogu.
      • arlington.gardens_2025 Re: Co z igorem? 09.07.26, 12:36
        Jorl, wiekszej glupoty napisac ty nie mogles. Jak tobie do glowy moglo przyjsc, ze przez ciebie przestalem pisac na forum?

Co do tego, ze ty mnie "zlapales". Ja przy okazji dyskusji na forum o biurokracji napisales, ze w UK z tym jest o wiele lepiej niz w Polsce, wystarcze pojsc do poczty i listownie otworzyc swoj wlasny biznes. I zaznaczylem, ze wiele Polakow tu juz swoja dzialalnosc gospodarcza maja. Ty gdy to przeczytales, wpadles w szal, i zaczales wyzywac wszystkich Polakow od najgorszego, ze to szmaciarze, i tylko marza o wlasnym biznesie, a sami do niczego nie nadaja sie.Wiec, nie zmyslaj.
        Ja nigdy nie pisalem, ze w UK prowadzilem swoja dzialanosc gospodarcza. Wrecz przeciwnie, pisalem o tym, ze mialem juz dosc 15 lat pracy w Polsce na wlasny rachunek, i ze chce jednego -odpracowac 40 godzin w tygodniu, i miec w doopie co sie dzieje w zakladzie, gdzie pracuje, od razu po tym, jak wyjade za jego brame.
    • monalisa2016 Re: Co z igorem? 08.07.26, 20:57
      Ewangelia wg św. Jana 8:7 - „Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem” :-)
      • engine8t Re: Co z igorem? 08.07.26, 21:20
        monalisa2016 napisał(a):

> Ewangelia wg św. Jana 8:7 - „Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci k
        > amieniem” :-)
        >

I kto to mowi tzn biblie cytuje? LOL

wiec odpowiem krotko
        Łk 7,36–50

7
        36 Jeden z faryzeuszów zaprosił Go do siebie na posiłek. Wszedł więc do domu faryzeusza i zajął miejsce za stołem. 37 A oto kobieta, która prowadziła w mieście życie grzeszne*, dowiedziawszy się, że jest gościem w domu faryzeusza, przyniosła flakonik alabastrowy olejku, 38 i stanąwszy z tyłu u nóg Jego, płacząc, zaczęła łzami oblewać Jego nogi i włosami swej głowy je wycierać. Potem całowała Jego stopy i namaszczała je olejkiem.
        ...

48 Do niej zaś rzekł: «Twoje grzechy są odpuszczone».
        ..
        50 On zaś rzekł do kobiety: «Twoja wiara cię ocaliła, idź w pokoju!»
        • monalisa2016 Re: Co z igorem? 08.07.26, 21:34
          flakonik alabastrowy w tamtych czasach? Slowo "alabaster" nie pochodzi z tamtych czasow wiec unowoczesniono niepotrzebnie biblijne przekazy.

Celowo cos opuscilam jak widac dosc bacznie zauwazyles i zacytowales calosc ale ta unowoczesniona.:-)
        • j0rl.1 Re: Co z igorem? 08.07.26, 21:39
          engine8t napisał:

> 36 Jeden z faryzeuszów zaprosił Go do siebie na posiłek. Wszedł więc do domu fa
          > ryzeusza i zajął miejsce za stołem. 37 A oto kobieta, która prowadziła w mieści
          > e życie grzeszne*, dowiedziawszy się, że jest gościem w domu faryzeusza, przyni
          > osła flakonik alabastrowy olejku, 38 i stanąwszy z tyłu u nóg Jego, płacząc, za
          > częła łzami oblewać Jego nogi i włosami swej głowy je wycierać. Potem całowała
          > Jego stopy i namaszczała je olejkiem.

> 48 Do niej zaś rzekł: «Twoje grzechy są odpuszczone».
          > ..
          > 50 On zaś rzekł do kobiety: «Twoja wiara cię ocaliła, idź w pokoju!»

Ale cudowanie. Z tymi grzesznymi kobietami,
          Wlasnie u mnie w Niemczech przeprowadzono na zlecenie rzadu oficjalne badania wsrod prostytutek jak sa „grueszne“. Zalaczam screen z Bilda gdzie byl ten artyuol o tym.
          I wg tych badan, stoi tam w tytule, polowa prostytutek sie qrwi bo maja w tym zadowolenie.
          Gdzie tu „grzesznosc“???

Ale przyznam ze w Niemczech tak jest bo tu oficjalnie mozna byc prostytutka, klienci sa tez niekarani jak w USA tez burdele, ci wlasciciele tez wolno a wiec kobiety uprawiaja ten zawod majac w nim zadowolenia i to napewno wiekszy % jak ogol kobiet w jakis tam normalnych pracach.

Fakt polowa nie ma zadowolenia wiec nich idzie pracowac w Aldim. Albo Lidlu.

Zauwazylem wielki wrzask ze takie wyniki tych badan byly. Zwlaszcza kobiety wrzeszcza. A dlaczego? Bo one by chcialy prostytucje zakazac, karac i taka i klienta a to tylko dlatego bo to konkurencja dla nich. Bo facet pojdzie do prostytutki, zony nie potrzebuja i katastrofa dla kobiet.
          • taziuta Re: Co z igorem? 08.07.26, 22:14
            j0rl.1 napisał:

> /.../
            > I wg tych badan, stoi tam w tytule, polowa prostytutek sie qrwi bo maja w tym zadowolenie.
            > Gdzie tu „grzesznosc“???

Zadałeś sobie kiedyś pytanie ile z tych niezadowolonych jest niewolnicami?
            Nie przeszkadza ci, że (przynajmniej czasami) twoja kasa idzie do kieszeni bandytów, którzy porywają dziewczyny i zmuszają je do prostytucji?
            • j0rl.1 Re: Co z igorem? 08.07.26, 22:28
              taziuta napisał:

> Zadałeś sobie kiedyś pytanie ile z tych niezadowolonych jest niewolnicami?
              > Nie przeszkadza ci, że (przynajmniej czasami) twoja kasa idzie do kieszeni band
              > ytów, którzy porywają dziewczyny i zmuszają je do prostytucji?

W Niemczech tak nie jest. Nikt nikogo nie zmusza do uprawiania prostytucji.Moze taka wybiec na ulice dorwac policjanta i sie wyplakac takiemu w rekaw i tak sie skonczy jej niewola.

Fakt ze sa takie ktore sa w Niemczech nielegalnie i wola pracowac jako prostytutka a nie byc wyrzucona z Niemiec. Wtedy taka nie poleci do policjanta na skarge.
              No ale to jej wybor, moze wyjechac do swojego kraju przeciez.

Korzystalem na poczatku lat 2000 w Polsce z Agencji Towarzyskich w Polsce. 2 lata napewno, w wekendy. W sumie napewno 100+ odwiedzin. I mialem napewno z 30 dziewczyn i gwarantuje ze zadne nie byly sila trzymana tam. Bo mogla zawsze uciec jak co.
              Fakt mialy opiekunow ale ci byli niewidocznie dla klientow czyli mogly uciec. I oni spelniali wazna funkcje bo szukali cíagle nastepnych mieszkan na wynajaecia bo po kilku tygodniach sasiedzi w bloku sie orientowali co sie tam dzieje i musieli sie wyprowadzac. I to oni zalatwali. Za to brali peniadze. No i napewno jak by klient sie awanturowal by przabiegli z jakies mysej dziury na pomoc, tez potrzebni do tego. Ale tego nie widzialem to fakt.
              byly tez takie co same mieszkanie wynajmowaly i nie mialy opiekunow. Tez mozna ale trzeba sie przylozyc do tego co nie wszystkie potrafily wiec oplacaly tych pomocnikow.
              • felusiak1 Re: Co z igorem? 09.07.26, 01:00
                jorel ty naprawdę jesteś zabetonowany na amen.
                "Moze taka wybiec na ulice dorwac policjanta i sie wyplakac takiemu w rekaw i tak sie skonczy jej niewola"
                I wkrótce skończy się jej życie.
                • j0rl.1 Re: Co z igorem? 09.07.26, 10:41
                  felusiak1 napisał:

> jorel ty naprawdę jesteś zabetonowany na amen.
                  > "Moze taka wybiec na ulice dorwac policjanta i sie wyplakac takiemu w rekaw
                  > i tak sie skonczy jej niewola
                  "
                  > I wkrótce skończy się jej życie.

Najpierw to mowie o Niemczech i Polsce. Tylko o tych krajach. Jak macie w USA to nie wiem, ale wiem ze macie tam zakaz bycia prostytutka jak i korzystanie z takowych. karani sa u was i ona i ten jej klient. Wiec zapewne i ten co to organizuje. To jest kompletnie co innego jakw Niemczech czy Polsce.
                  W Niemczech wolno i prostytucje uprawiac, nawet jest zawodem jak kazdy inny , podatki ubezpieczenia chorobowe itd. Tez organizator czyli burdel tak samo jest normalnym przedsiebiorca. W takich warunkach nie ma zrodla kryminalnych postepowan. U was w USA napewno tak bo wszystko karalne. jakmieliscie prohibicje to byly AlCapone zaraz.
                  Ale jak wyzej napisalem w Niemczech potrafia byc wrzaski ze jakas tam sila z zagranicy zwabiona bita itd. Oczywiscte bzdura. Ale bywa tak ze jakas pracuje jako prostytutka ktora przyjechala z zagranicy i nie ma prawa byc w Niemczech. I jak sie to wyda to wtedy wrzaszczy taka ze to nie ona celowo ze przyjechala do innj pracy i ze ja trzymaja sila. Klamie jak najeta ale zrozumiale dlaczego. Bo przykrywa tym swoje przestepstwo nielegalnego pobytu w Niemczech. I te historyjki sa przez kobiety rozdmuchiwane zreszta tym zlapanym nielegalnym w Niemcech proponowane jako tlumaczenia bo jak wyzej prostytucja jest wrogiem kobiet bo jest ich konkurenja. Bez niej facet aby bzykac musi sie z kobieta ukladac a wtedy ona ma wladze nad takim. A jak jest burdel, pojdzie tam i kobieta nie ma tego faceta.
                  To o Niemczech.

W Polsce jak wyzej bylem ponad 100 razy w Agencji Towarzyskiej, tak sie nazywaja burdele w Polsce i wiem to z wlasnego doswiaczenia. To bylo 2001..2003.Przeciez z tymi dziewczynami gadalem tez, nie tylko bzykalem. W Polsce prostytucja ne jest karalna korzystanie z niej tez nie ale inaczej jak w Niemczech jest karalne streczycielstwo czyli korzystanie finansowe z prostytucji. Jak wyzej to, streczycielstwo, jest inaczej tu jak w Niemczech bo karalne.
                  I jak wyzej nigdy nie widzalem zeby dziewczyny byly sila trzymane, wiecej jak sie wchodzilo do takiego mieszkania to nie bylo widac jakiegos faceta, wiecej nie mial sie gdzie ukryc, na korytarzu tez nie stal. Dziewczyny tam sobie, jak bylo mozna nawet mieszkaly, gotowaly obiady sobie, ogladaly TV glowie VIVE to byly taki piosenki tylko wtedy.
                  A byly takie prostytutki ktore same mialy dla siebie mieszkania i zadneg pomagiera nie mialy.

Drogi f1 nie masz pojecia jak jest w burdelach w Polsce jak w Niemczech ale twierdzic cos tam nieprawdziwego to chetnie.
    • arlington.gardens_2025 Re: Co z igorem? 08.07.26, 21:38
      Dostalem calkowity zakaz pisania na forum po IP adresu. Na razie probuje cos zalatwic z Agora. Jesli nie uda, to daruje sobie. Nie bede bawic sie w chowanego.
      Co do ministrzyca, o woelej lepij brzmi, niz ministera.
      • taziuta Re: Co z igorem? 08.07.26, 22:32
        arlington.gardens_2025 napisał:

> Dostalem calkowity zakaz pisania na forum po IP adresu. /... /

Perła też zniknęł. Pewnie administracja nie lubi forumowiczów promujących lanie w ryj imigrantów, a właśnie ty i perła przychylnie skomentowaliście tekst (wklejony przez perłę) o tym za co należy im się w ryj.
        • j-k tak nie uwazam 09.07.26, 00:05
          taziuta napisał:
          a właśnie ty i perła przychylnie skomentowaliście tekst (wklejony przez perłę) o tym za co należy im się w ryj.

tak nie uwazam.

nalezy im sie ludzkie traktowanie.
          bilet na autobus do domowiska i 100 Euro na zarcie w czasie powrotu.
      • felusiak1 Re: Co z igorem? 09.07.26, 01:16
        VPN.
        To piszę z USA
        To z Niemiec
        A to z Izraela
        They don't know whether Your IP is genuine or thru VPN.
        • arlington.gardens_2025 Re: Co z igorem? 09.07.26, 16:53
          felusiak1 napisał:

> VPN.
          > To piszę z USA
          > To z Niemiec
          > A to z Izraela
          > They don't know whether Your IP is genuine or thru VPN.

Ja to wiem, co widac. I tak naprawde chcialem juz zrezygnowac z udzialu, ale moje forumowe wielbicieli, czyli pijaczynka, opa i taziuta, przekonali mnie , ze beze mnie ich zycie straci sensu. Wiec czy sie uda, czy nie, bede nadal udzielac sie na forum. Zdaje sobie sprawe z tego, ze bedzie to taka gra w kota i myszke z cenzura, ale dla moich wielbiciele jestem gotow na wszystko. :-)
          • taziuta Re: Co z igorem? 09.07.26, 17:23

> Wiec czy sie uda, czy nie, bede nadal udzielac sie na forum. Zdaje sobie sprawe z tego, ze bedzie to taka gra w kota i myszke z cenzura, ale dla moich wielbiciele jestem gotow na wszystko. :-)

Ile lat już grasz na tych forumach w kotka i myszkę z cenzurą? To nie my bez ciebie, to ty bez forum żyć nie możesz. :P
          • j-k Co z igorem .- normalnie 09.07.26, 23:03
            > Ja to wiem, co widac. I tak naprawde chcialem juz zrezygnowac z udzialu,

pisz spokojnie, Maladjec,

masz tu miejsce, jak kazdy inny obywatel RP.

• j-k Spokojnie moge zyc na tym foro BEZ Igora. 09.07.26, 00:01
      felusiak1 napisał:
      > Zaniemówił. Coś mu się stało czy cenzorzyca zablokowała?

Spokojnie moge zyc na tym foro BEZ Igora.

Zwiazek Radziecki, pardon, dzis RASSIJA - i bez niego bedzie walczyl o przestrzen.
      • felusiak1 Re: Spokojnie moge zyc na tym foro BEZ Igora. 09.07.26, 01:04
        Ale dwaj najlepsi dyskutanci na tym forum to igor i jorel.
        Nie istotne czy maja rację. Istotne, ze nie wyglaszają napuszonych oswiadczeń.
        Obaj przedstawiają argumenty i nie żygają vitriolem.
        • boavista4 Re: Przyjazne spotkania , a potem ? 09.07.26, 01:51
          Napoleon ściskał się z Carem Aleksandrem, a potem było Waterloo i święta Helena.
          Napoleon miał zwyciężyć pod Waterloo, ale jego wszyscy sojusznicy go zdradzili. Nathan Rothschild , który obserwował bitwę, szybko popłynął do Londynu, sprzedał pare angielskich papierów wartościowych, co Anglicy zrozumieli jako znak zwycięstwa Napoleona. To spowodowało masowa wyprzedaż angielskich akcji przez anglików, które za bezcen wykupywali agenci Rothschilda. Następnego dnia, Nathan Rothschild powiedział - Anglia bitwę wygala, ale prawdziwym zwycięzca jestem ja..

Niedawno mieliśmy uśmiechy w Anchorage, potem następne mile tefony z Putunem, Europa coraz bardziej zdradza Amerykanów, Trump kocha Netanyahu. Pytanie , kto kogo teraz pogrzebie, bo o eleganckim wysyłaniu na święta Helene nie będzie mowy,

Napoleon Bonaparte and Tsar Alexander I held their famous friendly meeting on a decorated raft in the middle of the Neman River on June 25, 1807. This encounter near The Meeting of Napoleon I and Tsar Alexander I at Tilsit led to the Treaties of Tilsit,
          Nathan Rothschild faked a panic by publicly dumping his assets so he could buy them back for pennies.

Public record trackers, independent fact-checkers, and political opponents have compiled extensive catalogs documenting false, misleading, or exaggerated claims made by Donald Trump. Major public resources include The New York Times' Definitive List of Trump's Lies and The Washington Post Fact Checker Database tracking thousands of repeated statements

• j-k nadal Spokojnie moge zyc na tym foro BEZ Igora. 09.07.26, 20:00
          felusiak1 napisał:
          > Ale dwaj najlepsi dyskutanci na tym forum to igor i jorel.
          > Nie istotne czy maja rację. Istotne, ze nie wyglaszają napuszonych oswiadczeń.
          > Obaj przedstawiają argumenty i nie żygają vitriolem.

Brak zgody.
          JA nie potrzebuje tu dyskutantow - propagandzistow.
          obaj zasmiecaja forum propaganda pro-rosyjska i czym jest ich tu mniej - tym lepiej.

• arlington.gardens_2025 Re: Spokojnie moge zyc na tym foro BEZ Igora. 09.07.26, 16:40
        j-k napisał:
        > Spokojnie moge zyc na tym foro BEZ Igora.

Janusz, Ty nie wchodzisz na forum dyskutowac, a tylko dla Twoich oswiadczen . A do tego nikt nie jest Tobie potrzebny..
        • j-k i nadal. Spokojnie moge zyc na tym foro BEZ Igora. 09.07.26, 22:57
          > Janusz, Ty nie wchodzisz na forum dyskutowac, a tylko dla Twoich oswiadczen .
          > A do tego nikt nie jest Tobie potrzebny..

z calym szacunkiem. - potrzebni mi sa sluchacze. i oni sa.

Igor, Ty udajesz dyskusje. Uprawiasz tu wielko-rosyjska propagande.
          a to, ze w/s banderowcow obaj sie zgadzamy - nie zmienia sprawy - czyli Twojego uwielbienienia Matiuszki Rassiji.

co zreszta rozumiem i doceniam - tylko z tym nie do NAS Polakow - prosze.

wciskac kit - to mozesz forumowej Mlodzi. ale mie mnie.

• amg10 Re: Co z igorem? 09.07.26, 04:31
      To ty myslisz, ze Igor wyspowiadal sie komus tu na forum ze swej nieobecnosci ?

Jesli tak to jak dojsc komu ?
      Jesli nie to ....... szukaj wiatrow w polu !!!!
      • j0rl.1 Re: Co z igorem? 09.07.26, 10:47
        amg10 napisał(a):

> To ty myslisz, ze Igor wyspowiadal sie komus tu na forum ze swej nieobecnosci ?
        > Jesli tak to jak dojsc komu ?
        > Jesli nie to ....... szukaj wiatrow w polu !!!!

Mysle ze

> Dostalem calkowity zakaz pisania na forum po IP adresu. Na razie probuje cos za
        > latwic z Agora. Jesli nie uda, to daruje sobie.

Ze ten arlington.gardens_2025 to Igor. Tu ma konto utworzone za pomoca VPNu, nie jego IP i nie zablokowany.

Co prawda sie dziwie ze jak przed kilkoma tygodniami Igor sie tu pojawil bylo mu zablokowane zakladanie watkow ale pisac mogl, tez tak mam. Dlatego prosil innych o to, o zakladanie watkow. Od kilku dni ale zakladal juz watki a wiec Cenzura mu to odpuscila. I po kilku dniach juz go kompletnie zablokowala? Dziwne. Nie jest wykluczone ale malo prawdopodobne.
        • boavista4 Re: Co z igorem? 09.07.26, 16:08
          Cenzura? Jaka cenzura? W gazecie ni ma żadny cenzury! Tu ludziom pozwalajom pracować! ARBEIT MACHT FREI !
          • taziuta Re: Co z igorem? 09.07.26, 16:17
            boavista4 napisał(a):

> Cenzura? Jaka cenzura? W gazecie ni ma żadny cenzury! /... /

Mylisz się. Cenzura usuwa posty rasistowskie i promujące przemoc.
            • arlington.gardens_2025 Re: Co z igorem? 09.07.26, 16:22
              taziuta, w moich tekstach nie bylo nic o przemoce i rasistiwskiego. Jedynie z czym walczylem, to z banderowska ideologia, oparta o rasizm i przemoc.

Igor.
              • j-k nie tylko to , Igor, 09.07.26, 20:04
                > taziuta, w moich tekstach nie bylo nic o przemoce i rasistiwskiego. Jedynie z c
                > zym walczylem, to z banderowska ideologia, oparta o rasizm i przemoc.
                >
                > Igor.

nie tylko o to chodzi, Igor, a ze walczysz z banderowcami - to slusznie - i nikt Ci tego nie ma za zle.

niezaleznie od tego przemycasz jednak imperialne tresci pro-wielkorosyjskie.
              • taziuta Re: Co z igorem? 09.07.26, 20:12

> taziuta, w moich tekstach nie bylo nic o przemoce i rasistiwskiego. /.../

Nie wiem jak nazwać twój przypadek.
                Wyparcie? Atrofia ostatniej szarej komórki, która i tak nigdy za mądra nie była?
                Najwyraźniej nic do twojego "rozumu" nie trafia, więc szkoda słów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka