Gość: ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:31 Dostałam się na obie te uczelnie i w związku z tym powstał problem - co wybrać. help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zielona Mamba Re: AE Poznań vs SGH IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 23.07.06, 23:36 SGH! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowawies28 Re: AE Poznań vs SGH 24.07.06, 00:01 SGH niby jest najlepsza. Ja jestem w tej samej sytuacji i wybrałem Poznań. Co prawda i do Wawy i do Poznania mam rownie daleko (ponad 300km) i wydawaloby sie ze wybor jest oczywisty. SGH ro najbardziej renomowana szkola itd. jednak AE tak naprawde duzo nie odstaje, a na mojej decyzji zawazyly miasta w ktorych te uczelnie sie znajduja. Poznan jest miastem o wiele przyjemnijeszym, bardziej schludnym, o wiele tanszym, a jest tez wystarczajaco duzy by znalezc tam wiele atrakcji. Jesli brac pod uwage tylko uczelnie to wybierz SGH, jesli liczą się dla Ciebie koszty utrzymania, urok miasta i atmosfera to zdecydowanie Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: AE Poznań vs SGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:27 Wybacz, ale co jest przyjemnego w Poznaniu ? Mieszkam tam juz dwa lata i niestety tego nie odczuwam. Ludzie są wredni i atmosferę ratuje jedynie te 80 tys. studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: AE Poznań vs SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 00:36 myśle,że powinnaś iść na SGH,bo większa renoma i wogóle:)mój chłopak dostał się na ae w poznaniu,w krakowie i we wrocławiu,a na SGH zabrakło mu 2pkt i jestem pewna,że oddałby miejsca na tych uczelniach w zamian za miejsce na SGHu...niestety nie przyjmują rezerwowych:( i to,że ktoś zrezygnuje,jego w żaden sposób nie urządza... gratuluję dostania się na tak dobre uczelnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: AE Poznań vs SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:31 Mam podobny klopot z tym, że z ae kraków. Chyba wybiorę wawę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: AE Poznań vs SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:35 AE Poznań bo ja tu studiuję i mieszkam w Poznaniu ;) A tak serio - sorki że od razu z poprawkami ;) - na SGH-u poprawki kosztują, nawet do 800 zł, w Poznaniu podchodzisz za free ;) I w ogóle wydaje mi się, że jest lepiej ;), mniej ludzi z klapkami na oczach i wygryzających konkurencję na m2 ;) No i koszty utrzymania :) nizsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: AE Poznań vs SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:39 Co do ludzi to ja twierdze że sa rozni - bardziej i mniej fajni, nie wierze stereotypom:). Jak skladalem dokumenty towarzystwo bylo sympatyczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plz Re: AE Poznań vs SGH IP: *.pajaczek.org.pl / 62.233.197.* 24.07.06, 14:00 podlacze sie pod watek. Na sgh dzienne zabraklo mi kilka punktow, na ae poznan dostalam sie bez problemu. I teraz moje pytanie :D Lepiej studiowac na sgh wieczorowo czy na AE poznan normalnie, dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: AE Poznań vs SGH IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.07.06, 19:18 dzienne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omeee Re: AE Poznań vs SGH IP: 195.10.3.* 24.07.06, 17:53 studiuje na ae poznan - bardzo polecam. szczerze, wybralam te studia bo nie mialam zadnych ko9nkertnych planow ale na prawde je polubilam. wykladowcy - jak wszedzie - rozni; jedni beznadziejni inni w porzadku. a jak ktos mieszka 2 lata w miescie ktorego tak bardzo nie lubi to szczerze wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: AE Poznań vs SGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:28 cóż, za błędy się płaci :) Odpowiedz Link Zgłoś