Dodaj do ulubionych

am wroclaw

26.07.06, 21:07
nie zlozylem oryginalu swiadectwa maturalnego tylko kserokopie poswiadczona
notarialnie i przez to nie zostalem w ogole sklasyfikowany w liscie
rankingowej a wiem ze bym sie dostal!! co tu zrobic?bo jak dzownilem na
uczelnie to powiedzieli mi ze nie moge sie odwolac!!a tak chcialem studiowac
farmacje we wroclawiu
Obserwuj wątek
    • hipokratefix hmmmm 26.07.06, 21:21
      Ja tam nie składałem, ale obiło mi się o uszy, że do Wrocławia trzeba było zawieźć papiery osobiście. Jeśli rzeczywiście tak było, to masz podstawę do odwołania, wszak pani (pan?) w dziekanacie powinna Cię poinformowac o konieczności dostarczenia oryginału. Jeśli nie, to... masz problem. Ale złożyć odwołanie zawsze warto. I niech Ci nikt nie mówi, że Ci nei wolno! Masz prawo. Ale oni maja też prawo je odrzucić. Powodzenia, trzymam kciuki :P
      • junoumi Re: hmmmm 26.07.06, 21:40
        wyslalem poczta bo mozna bylo, tylko najbardziej denerwuje mnie to ze nikt do
        mnie nie zadzwonil albo chociaz napisal maila ze cos jest nie tak.W koncu
        zaplacilem 80zl oplaty rekrutacyjnej wiec na telefon mieli:)
        • hipokratefix Gdybym był na Twoim miejscu... 26.07.06, 21:50
          ... :D Ja bym wysłał odwołanie, a oprócz tego nawet tam pojechał, przedstawił swoje argumenty i próbował wyjaśnić całą sytuację. W skrajnej sytuacji bym prosił o rozmowę z 'wyższą instancją' albo nawet zrobił awanturę 'tej niższej' :D:D Nic nie masz do stracenia, a wiele możesz zyskać. Poza tym, jak się domyślam, i tak Cię tam więcej na oczy nie zobaczą, więc co Ci zależy? Powodzenia chopie :)
        • myszo-skoczek Re: hmmmm 28.07.06, 22:52
          tam musial byc orginal kserokopii nie przyjmowali
    • marjolla Re: am wroclaw 27.07.06, 17:37
      Niestety na stronie internetowej wyraźnie pisze o oryginale. Dzwoniłam, oni
      mieli na myśli oryginał+ odpis szkoły.Chyba nie masz szans. szkoda. ale próbuj.
    • myszo-skoczek Re: am wroclaw 28.07.06, 22:50
      junoumi napisał:

> nie zlozylem oryginalu swiadectwa maturalnego tylko kserokopie poswiadczona
      > notarialnie i przez to nie zostalem w ogole sklasyfikowany w liscie
      > rankingowej a wiem ze bym sie dostal!! co tu zrobic?bo jak dzownilem na
      > uczelnie to powiedzieli mi ze nie moge sie odwolac!!a tak chcialem studiowac
      > farmacje we wroclawiu

oni dali warunek ze musi byc orginal
      nie wypelniles ich warunkow to pa
      • kadaja Re: am wroclaw 29.07.06, 14:18
        na stronie internetowej bylo wyraznie napisane ze tylko orginal swiadefctwa,
        jakos inni o tym wiedzieli
        oczywiscie mzna bylo wyslac poczta, bo sama tak zrobila, a jak ktos chcial sie
        dostac na 5 kierunkow gdzie na kazdym byly jakies ograniczenia, no to teraz nie
        ma odwolania
        am we wroclawiu za bardzo sie ceni, zeby klasyfikowac tych, ktorzy ida do
        nich "na wszelki wypadek" i posylaja kopie notarialna, to bylo powiedziane i
        napisane, nikt nie ma obowiazku informowac cie o tym ze niedoczytales/as

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka