Gość: Veli IP: *.bie.lama.net.pl 31.07.06, 19:41 Czy ktoś coś wie na temat poziomu informatyki stosowanej na Wydziale Inżynierii Metali i Informatyki Przemysłowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dymo Re: ===Informatyka na AGH WIMiIP=== IP: *.netblok.pl 31.07.06, 19:51 Infa na AGH to tylko na EAIiE. No ale jak bedziesz ambitny i bedziesz duzo sie sam uczyl to i po tym wydziale bedziesz gosu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veli Re: ===Informatyka na AGH WIMiIP=== IP: *.bie.lama.net.pl 31.07.06, 19:56 Niestety wiem, że najlepiej na WEAIiE, ale tam zabrakło mi punktów. Natomiast na WIMiIP mam szanse. A być może po I roku będzie można przenieść się na WEAIiE ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymo Re: ===Informatyka na AGH WIMiIP=== IP: *.netblok.pl 31.07.06, 20:20 Slyszalem, ze szanse przenoszenia sie po pierwszym roku maja tylko ludzie w obrebie jednego wydzialu i tylko, gdy maja srednia >=4.0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veli Re: ===Informatyka na AGH WIMiIP=== IP: *.bie.lama.net.pl 31.07.06, 20:33 No, to na to wygląda, że musiałoby się tam pozostać lub wybrać informatykę na PK na Wydz. Inżynierii Elektrycznej i Komputerowej. Ale co lepsze, może ktoś mi doradzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4h Re: ===Informatyka na AGH WIMiIP=== IP: *.ispnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:40 To sie przenos... Ja wolalem zostac na AGH niz na Pk, bo tam sie tez dostalem. A co do poziomu nauczania to ci w czerwcu bede mogl powiedziec. Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś