Dodaj do ulubionych

===Informatyka na AGH WIMiIP===

IP: *.bie.lama.net.pl 31.07.06, 19:41
Czy ktoś coś wie na temat poziomu informatyki stosowanej na Wydziale
Inżynierii Metali i Informatyki Przemysłowej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dymo Re: ===Informatyka na AGH WIMiIP=== IP: *.netblok.pl 31.07.06, 19:51
      Infa na AGH to tylko na EAIiE. No ale jak bedziesz ambitny i bedziesz duzo sie sam uczyl to i po tym wydziale bedziesz gosu :)
      • Gość: Veli Re: ===Informatyka na AGH WIMiIP=== IP: *.bie.lama.net.pl 31.07.06, 19:56
        Niestety wiem, że najlepiej na WEAIiE, ale tam zabrakło mi punktów. Natomiast na
        WIMiIP mam szanse. A być może po I roku będzie można przenieść się na WEAIiE ????
        • Gość: Dymo Re: ===Informatyka na AGH WIMiIP=== IP: *.netblok.pl 31.07.06, 20:20
          Slyszalem, ze szanse przenoszenia sie po pierwszym roku maja tylko ludzie w obrebie jednego wydzialu i tylko, gdy maja srednia >=4.0.
          • Gość: Veli Re: ===Informatyka na AGH WIMiIP=== IP: *.bie.lama.net.pl 31.07.06, 20:33
            No, to na to wygląda, że musiałoby się tam pozostać lub wybrać informatykę na PK
            na Wydz. Inżynierii Elektrycznej i Komputerowej. Ale co lepsze, może ktoś mi
            doradzi.....
            • Gość: m4h Re: ===Informatyka na AGH WIMiIP=== IP: *.ispnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:40
              To sie przenos...
              Ja wolalem zostac na AGH niz na Pk, bo tam sie tez dostalem.
              A co do poziomu nauczania to ci w czerwcu bede mogl powiedziec.
              Powodzenia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka