selinka1 03.08.06, 23:00 Czy ktoś ma już jakies doswiadczenie jesli chodzi o przeniesienie sie z 1 uczelni medycznej na inna? tak ciekawa jestem jak to wszystko wyglada i czy sa szanse. niektorzy pisza ze sa inni ze nie ma.. i co tu myslec:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marjolla Re: przeniesienie 04.08.06, 13:21 To kwestia różnic programowych. Łatwiej na lekarskim po 1 roku, ale trzeba mieć zgodę dziekana czy rektora przyszłej uczelni, a nie wiem, czy zawsze o to łatwo,bo trzeba zdać "różnicę" i wszystko mieć wcześniej zaliczone na medal. Stoma to trudniej, bo tutaj trzeba stanowiska pracy i jeśli po prostu jest komplet, mogą być problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: przeniesienie 04.08.06, 14:35 no soryy ale na niektorym am jest na 1 roku biofizyka a na innych na 2 roku jak to nadrobisz i wiele innych przedmiotow wyrownuje sie to wszystko po 2 roku kiedy jest koniec z przedmiotami przedklinicznymi ale jesli chcesz ze stomy na lek (albo odwrotni - szczerze prawie niemozliwe) to jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
selinka1 Re: przeniesienie 04.08.06, 15:26 mi chodzilo bardziej o przeniesienie ze stomy na stome tylko na inna uczelnie na 2 rok:) czy wogole jest to takie trudne do osiagniecia Odpowiedz Link Zgłoś