Dodaj do ulubionych

inauguracja- pytanie serio

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:50
Wiem, że moje pytanie moze wydawać się dla niektorych dziecinne i smieszne
ale prosze, pomózcie!! Zaczynam w tym roku studia i dowiedzialam sie że na
poczatku jest ta cala inauguracja.i tu pytanie: w co ja się powinnam ubrać???
slyszalam ze trzeba raczej elegancko, ale nie wiem czy obowiazuje czern i
biel? jak myslicie moge zalozyc taką bladoróżową bluzkę i beżową mini? buty
bym miala wtedy złote, takie na koturnie, z kwiatkiem z przodu i zlotą
torebkę. I jeszce jedno:czy tak normalnie w tygodniu na studiach mozna się
malowac i nosic tipsy? POMÓZCIE
Obserwuj wątek
    • Gość: Milka Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:54
      z tym elegancko to bez przesady,ale jak u mnie na wydziale tak bym się ubrała
      wzięliby Cię za jakąs ku*** naprawde tak sie nosisz??!!!!
      • Gość: marysia Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 15:11
        tipsy hmmm to Twoja sprawa ale nie polecam zwlaszcza na zajeciach sportowych!
        a co do złotych butów... moze już czas wyrosnac z niektorych liealnych nawykow
        i pokazac chocby stojem ze jest sie juz dorosłą...
        • Gość: Milka Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 15:14
          najwyżej wywalą Cię z niektórych zajęc,u mnie jak jakaś panna zapomni gdzie i po
          co przyszła i tak się ubierze to każą jej wyjśc z ćwiczeń i się ubrać i BARDZO
          DOBRZE,ale cóz jak ktoś nie moze się pochwalić tym co ma w głowie to musi /chce
          w inny sposób błyszczeć...
          • Gość: ally Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:25
            > najwyżej wywalą Cię z niektórych zajęc,u mnie jak jakaś panna zapomni gdzie i
            p
            > o
            > co przyszła i tak się ubierze to każą jej wyjśc z ćwiczeń i się ubrać i BARDZO
            > DOBRZE,ale cóz jak ktoś nie moze się pochwalić tym co ma w głowie to musi /chc
            > e
            > w inny sposób błyszczeć...

skąd ta nienawiść do dziewczyn ubranych bardziej na luzie? ok, rozumiem, że
            masz inny gust, ale trochę wyluzuj. nikt nie ma prawa wywalać z zajęć za mini.

po za tym co to za durne stereotypy? że jak ktoś odważniej ubrany to od razu
            głupi i nie może chwalić się wiedzą?
            szare myszy w źle dopasowanych dżinsach, adidasach, prostych sweterkach i bez
            makijażu też najczęściej nie błyszczą, bo się nie odzywają
    • gosiaqus Re: inauguracja- pytanie serio 22.08.06, 15:40
      a miało być na poważnie :)
      a pytanie o tipsy nie jest ;)
      a noś się jak chcesz, inauguracja to wszak ważny dzień, ale to nie przedszkole,
      nikt cię nie wyrzuci za strój, ani butów nie każe zmienić
      tymczasem należy pamiętać, ze studia to zabawa dla doroslych, także odrobinę
      taktu i klasy należy zachować
    • Gość: Aga Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.cnb.com.pl 22.08.06, 15:44
      I to jest na serio???
      Z ciekawości: co będziesz studiować i gdzie?
    • Gość: Petunia Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.wroclaw.mm.pl 22.08.06, 16:13
      Dziewczyno, szkoda, że nie zapytałaś jeszcze jakiego koloru majtki masz ubrać
      albo czy masz myć zęby przed inauguracją - śmieszne trochę te pytania -
      ubierasz się tak jak wymaga tego okazja, jeśli to inauguracja, tj. UROCZYSTE
      rozpoczęcie roku to wypadałoby ubrać się stosownie i galowo (no chyba, że nigdy
      nie byłaś w LO na rozpoczęciu roku) - takie rzeczy wynosi się z podstawówki - a
      odnośnie opisu Twojego stroju, to naprawdę, podziwiam za odwagę w pisaniu.
      Odnośnie malowania musisz sprawdzić sama, bo niektórzy wykładowcy nie zwracają
      na to uwagi, a inni wręcz przeciwnie - gotowi wywalić Cię z zajęć za naganną
      kulturę ubioru.

P.s. Inauguracja roku nie jest obowiązkowa - przychodiz kto chce w galowym
      stroju - bo na inauguracji są goście zaproszeni przez rektora i zarówno rektor,
      prorektorzy jak i dziekani mają stroje uczelniane - wizytowe (zresztą wejdź na
      inaugurację, to zobaczysz jak jest fajnie).
    • Gość: Magda Re: inauguracja- pytanie serio IP: 89.161.66.* 22.08.06, 16:58
      Ja bym nie czekała, aż wykładowca wyprosi cię z zajęć... sama powiedziałabym ci,
      zebys wróciła do domu i sie zastanowiła nad sobą. I bez obrazy, potwierdzam, to
      co napisal ktos powyzej, ze czas wyrosnąć z licealnych nawyków, różowa bluzka i
      zlote buty? to zalezy od tego, co chcesz sobą reprezentować!! wiec tu juz
      decyzja nalezy do ciebie, ale miej swiadomosc tego, ze niektorzy napewno
      zastanowia sie nad tym, o czym myslalas wychodząc z domu... powodzenia ;)
      • Gość: do Ani Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:16
        Jeżeli to poważny post, to gdzie Ty się dziewczyno obracałaś, że się nosisz na
        złoto i różowo? Ale cyrk.
        • Gość: jil Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:22
          chyba szkoła dla tirówek (złote buty na koturnach i różowe bluzki), myślę, że
          nas wkręca jakiś facet, bo niemożliwe, żeby były takie kretynki.
          • Gość: ally Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:27
            > chyba szkoła dla tirówek (złote buty na koturnach i różowe bluzki), myślę, że
            > nas wkręca jakiś facet, bo niemożliwe, żeby były takie kretynki.

złote buty są modne, chcoć nie każdemu się podobają, czemu akurat się nie
            dziwię, ale nie w tym rzecz
      • Gość: Aga Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.cnb.com.pl 22.08.06, 17:35
        Nie wiem, czy to kwestia "licealnych nawyków" - raczej złego gustu. Ja w liceum
        ani nigdy zresztą nie nosiłam się na złoto i różówo...
    • Gość: Dymo Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.netblok.pl 22.08.06, 17:28
      Dobra to ja tak na powaznie - czy starczy czarny golf+marynara, czarne jeansy i jakies pasujace buty, czy musi byc garniak? Nie chce mi sie tachac jeszcze garniaka do Krk jak moge tylko marynarke:)
      • Gość: kot Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:32
        ok, tylko zamiast czarnego golfa biała koszula
        • Gość: Ania Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:59
          widzę, że znaleźliście sobie świetne pole do popisu jeśli chodzi o obrażanie
          innych osób.Ubieram się tak jak lubie i wszyscy mi mówią że taki styl do mnie
          pasuje. Jestem blondynką,ale to nie znaczy że jestem głupia kretynka. Bede
          studiowac ekonomie na UŁ i to chyba już o czymś świadczy. A jeśli znęcanie się
          nade mną pomoże Wam pozbyć się kompleksów to gratuluje!!!! Tak na marginesie
          złote buty i dodatki są w tym sezonie bardzo modne.
          • nikistka Re: inauguracja- pytanie serio 22.08.06, 18:07
            He he, czy tylko ja sie nie dalam zlapac na te prowokacje? :)

• Gość: help Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 18:13
            Jeżeli pawie pióra są modne, to też będziesz je nosić?
            Tylko po co pytasz, jeżeli wiesz lepiej, że masz cudny i elegancki strój. Taki
            po prostu nie jest, a złote buty/torebka nadają się na Sylwestra. Ale jak się
            chcesz ośmieszyć, to powodzenia!
            • nikistka Re: inauguracja- pytanie serio 22.08.06, 18:15
              A wg mnie zestaw, ktory zaproponowalas jest wrecz idealny. Usta koniecznie
              musnij blyszczykiem, a oczy potraktuj jakims mocniejszym cieniem. Dziekan
              padnie przed toba na kolana :)
              • Gość: on Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 18:18
                Tylko nie zapomnij o ulotkach z cennikiem usług.
              • Gość: gumoślaczka Rozowe gumoslaczki, niebieska koszulka na ramiaczk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:36
                Jw. , marynareczka w latki tygryska i kiecka w paski... Jakulal :> W koncu
                panie luia przyciagac uwage :P
        • Gość: gabi Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 18:17
          a jak jest na zaocznych też jest inauguracja czy nie
          • Gość: Ania Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 18:49
            1.dostałam sie na dzienne
            2.Nikistka super rady, tak właśnie zrobie, dzieki kochana
            jesteś,buziaczki,pozdroffionka(ironia, wyjaśniam, bo zaraz sypna sie posty że
            jestem głupia)
            3.Help-nie piór nosić nie będę, a co do mojego stroju, to wiem, ze jest modny,
            tylko nie wiem czy wypada się tak ubrać na inaugurację, dlatego pytam.
            4. to nie prowokacja, choc przyznaję, załuje ze w ogole zapytalam.
            Z Waszych postów wynika, że pomoc innemu człowiekowi to coś o czym nie macie
            pojecia. Nie wierze, że zawsze będąc w nowej sytuacji wiedzieliscie co wypada a
            co nie. Ja pytam wlasnie po to aby nie czuc się źle w moim ubraniu, podczas
            kiey wszyscy beda na czarno i bialo. Jeśli dla Was pierwsze wrażenie,na osobach
            ze studiów, z ktorymi spedzicie 5 lat nie ma znaczenia to widze ze troche się
            róznimy. A poza tym kto dal wam prawo naśmiewać się ze mnie. dzieki za dobre
            rady- aż brak mi słów
            • Gość: do Ani Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 19:11
              Ludzie myśleli, że to prowokacja, bo naprawdę tak to wygląda. Złośliwości
              wynikają z tego, że dałaś opis stroju osoby w strasznie złym guście, po prostu
              taki strój nie nadaje się nie tylko na inaugurację, ale i na codzień. Jeżeli
              zależy Ci na dobrym wrażeniu u ludzi, z którymi będziesz przez 5 lat, to
              schowaj wszystkie złote rzeczy głęboko do szafy. I Jeżeli pytasz, to się nie
              wściekaj, tylko przeanalizuj odpowiedzi.
            • Gość: kwiatek Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 19:20
              powiedz ,a czy nie możesz ubrac sie po prostu na czaro biało? czy trzeba było
              az zakladac o tym wątek? jeśli wiesz,ze jest to inauguracja czyli cos w rodzaju
              rozpoczecia roku to chyba wypada sie ubrac w miarę elegancko,stonowanie,a nie
              wyskakiwać w rózach i zlotych butach.Nie wiem na jakie studia sie dostalas,nie
              wiem czy to prowokacja ( brak zajecia w wakacje) ale jezeli zakladasz tego typu
              watki to nie dziw sie ,ze ludzie sie otwarcie z tego śmieją.Dorośnij
          • Gość: john Re: inauguracja- pytanie serio IP: 212.244.141.* 23.08.06, 15:01
            Moja rada: polecałbym iść bez tych wszystkich dodatków, tak jak cię natura
            stworzyła, wtedy na pewno wszyscy ci wytłumaczą jak powinnaś przyjść ubrana na
            inaugurację.
        • Gość: Dymo Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.netblok.pl 22.08.06, 20:21
          Gora tak jak w garniaku a na dole jeans? Kpisz, czy o droge pytasz?:P
    • Gość: Petunia Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.wroclaw.mm.pl 22.08.06, 20:56
      Dziewczyno - tutaj masz wszystko podane na tacy, poniekąd przyzwyczajamy Cię do
      reakcji Twojej grupy studenckiej na Twój różowo-złoty strój, tylko tutaj ludzie
      są w miarę mili a na roku powiędzą Ci, że z takiem strojem możesz iść sama
      wiesz gdzie ... tak więc wybacz, ale te posty poniekąd ostrzegają przed tym co
      może Ci się przytrafić, jeśli zapomnisz, że jesteś na rozpoczęciu roku i
      zdecydujesz się jednak na złote buty i inne dodatki. A tak na marginesie -
      forum to miejsce szczerych odpowiedzi a tylko osoba niedojrzała dąsa się, jeśli
      ktoś wygarnie jej prawdę prosto w oczy. Zastanów się nad tym trochę i tak jak
      ktoś powiedział "przeanalizuj posty".
      • Gość: jakis on :/ Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:52
        moze i szczere odpowiedzi ale w jakim guscie! pelne wulgarnosci:/ Ja nauczylem sie nie oceniac ludzi po wygladzie. Jej styl swiadczy o jej osobowosci i jesli ubiera sie tak jak opisala to pewnie jest z niej mila osoba. Niemniej musze dodac ze zlote buty w polaczeniu z rozem tworza mieszanke wybuchowa.

Na inauguracji i innych oficjalnych imprezach raczej radze ci powrot do antyku. Standardowy stroj galowy czarno-bialy (bez dekol. i jakichs wyzywajacych elementow -czytaj: takich ktore dla niektorych moga wydac sie wyzywajace). Podczas takich imprez stawiaj na klasyczny ubior. Na codzien mozesz nosic sie modnie, aczkolwiek dosc schludnie bez duzych wciec lub hiperkrotkich spodniczek. Nie znaczy to jednak ze musisz chodzic w kozuchu albo w golfie pod szyje.

Pozdrawiam
      • Gość: ally Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:28
        > Dziewczyno - tutaj masz wszystko podane na tacy, poniekąd przyzwyczajamy Cię
        do
        >
        > reakcji Twojej grupy studenckiej na Twój różowo-złoty strój, tylko tutaj
        ludzie
        >
        > są w miarę mili a na roku powiędzą Ci, że z takiem strojem możesz iść sama
        > wiesz gdzie ...

fajne masz towarzystwo na roku. dżizas trzeba byc niezłym frustratem żeby
        komentować czyjś strój
        • Gość: Petunia Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.wroclaw.mm.pl 24.08.06, 16:43
          Wybacz ally, ale ja sama nie komentują stroju, piszę tylko co może się stać
          jeśli grupa zechce wyrazić opinię nt. czyjegoś stroju - a prędzej czy później
          może do tego dojść.
    • Gość: Magdzik Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.matmed.pl / 213.17.237.* 23.08.06, 12:24
      ehym.......wiesz chyba byśmy się nie zapryzjaźniły...;// Wiem, że ludzi nie
      należy oceniać po wyglądzie.....ale jakbymkogos w takim stroju......na
      wykładzie, bądź egzaminie zobacyzła(już nie mówie o inauguracji!!) to sorry,
      ale nie miałabym zbyt dobrego zdania o Twoim guście.....:/ Nikt nigdy nie
      zwracał Ci uwagi na to jak wyglądasz???;/ tak to na dyskoteke... albo jakiś
      wypad ze znajomymi... Ale niena uczelnie...Jak myślisz jakie zdanie wyrobią
      sobie ludzie po dwóch kolejnych spotkaniach z Tobą.... świat jest okrutny i
      niestety będą Cię oceniać po tym co zobaczę... nie wspomnę już o
      wykładowcach.....
      to jak się ubierasz ma odzwierciedlenie w tym, jaki stosunek masz do danego
      przedmiotu itp itd...Niestety...."Jak Cię widzą, tak Cię piszą",....

Eh....Kończe mój wywód...Ja ubieram się w spódniczke granatową i żakiet do
      tego.. no i szpilki... Dobre wrażenie to połowa sukcesu.
      • Gość: Eudoksja Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:25
        przykro mi ,ze oceniasz ludzi po wygladzie;(,to fakt nie powinna sie tak
        ubierac na inaugurację ale nie przesadzajmy znowu z tą całą otoczką ,moje
        kolezanki chodza nieraz tak wystrojone :żakiet ,szpilki,elegancka mini
        torebka,pelen makijaż ,że moge sie im wydawać nieco dziwna kiedy przychodze w
        dźinsach i np.bluzce z jakims nadrukiem ,z kolei ten sam stroj na wydziale
        np.geolologii gdzie pelno facetow ma dlugi wlosy i chodzi ubranych np.na
        czarno,a dziewczeta tez raczej sie nie stroją zostalby uznany za coś całkiem
        naturalnego,tak więc wiecej tolerancji drodzy panstwo,naprawdę wiecej.....
        • Gość: kalinka Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.4web.pl 23.08.06, 15:24
          Na studiach niewiele osób zwraca uwagę na strój. U mnie większośc ubiera się
          szaro-czarno.Załamująco. Ale lepiej na początek ubierz się w sposób stonowany, a
          potem sama zobaczysz na co możesz sobie pozwolic. Na każdym wydziale jest
          inaczej, ale byłam kiedyś świadkiem przykrej sytuacji z powodu stroju-tylko
          jeden raz, i to niestety ze strony wykładowcy, który zwrócił uwagę dziewczynie
          wychodzącej wcześniej z wykładu, że pewnie ma jakieś zajęcie nocą( wykład
          kończył się wieczorem). Było to chamskie i świadczyło o nim jak najgorzej(pan
          uczył ekonomii właśnie), ale wyobrażam sobie jak źle musiała poczuc się
          wychodząca dziewczyna przy 400 świadkach. Sama miałam ochotę wyjśc.
          • Gość: ally Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:30
            Na każdym wydziale jest
            > inaczej, ale byłam kiedyś świadkiem przykrej sytuacji z powodu stroju-tylko
            > jeden raz, i to niestety ze strony wykładowcy, który zwrócił uwagę dziewczynie
            > wychodzącej wcześniej z wykładu, że pewnie ma jakieś zajęcie nocą( wykład
            > kończył się wieczorem). Było to chamskie i świadczyło o nim jak najgorzej(pan
            > uczył ekonomii właśnie), ale wyobrażam sobie jak źle musiała poczuc się
            > wychodząca dziewczyna przy 400 świadkach. Sama miałam ochotę wyjśc.

wiesz, to jest właśnie ten problem, że w takiej sytuacji nikt nigdy nie
            zaprotestuje :( facet nie tylko był chamem, ale wręcz nie miał prawa tak mówić.
    • Gość: Nika I to jest pytanie serio???:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 15:41
      Czy przedstawiony przez Ciebie zestaw uchodzi za chociaż trochę elegancki? :/
      W takim razie co to za wydział? :/
    • carmen_80 Droga Aniu! 23.08.06, 16:12
      Jeśli chodzi o tipsy i malowanie, generalnie nie ma problemu.
      Choć w wszystko zalezy jakie studia rozpoczynasz,
      jeśli tylko nie będą Ci przeszkadzać, jest ok.
      A jeśli pytasz o strój na inaugurację, to całkowiecie Cię popieram,
      w końcu z ludzmi, których poznasz w tym dniu będziesz miała
      spędzić kolejne lata swego zycia, więc trzeba się jakoś wyróznić z tłumu
      biało-czarnych szaraczków...czyż nie tak?
      Ale ja bym proponowała, bardziej jaskrawą różową bluzeczkę,
      bowiem ta może okazać się zbyt blada do beżowej mini.
      Acha i nie zapomnij o jakiś złotych kolczykach, najlepiej dużych kołach,
      bo bez tego strój może okazać się jakiś taki nijaki...;)
      • Gość: Rysio Re: Droga Aniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 19:54
        a moze strój Ewy? na pewno zostaniesz zauwazona ,tylko z ochroną mogą być
        problemy;/
    • Gość: gałganka Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.chello.pl 23.08.06, 20:32
      jeju!...
      na forum zawitała legalna blondynka :D i wszyscy krzykneli: Elle Woods na
      prezydenta! ;)
      a tak serio to kazdy kierunek, wydzial, zaklad nawet ma swoja aure :P i styl
      ubierania... czasem na 2p nosza polary, a na 3 szpileczki i falbanki
      tylko pytanie: czy jest sens sie tym przejmowac?
      a propos: jeszcze nie slyszalam zeby wykladowca zwracal studentowi uwage w
      zwiazku z ubraniem i monim zdaniem tak dlugo jak student nie przyjdzie w stroju
      kapielowym albo tak brudny ze czyc go z kilometra to wykladowcy nic do tego jak
      wygladamy - uniwersytet to miejsce dla doroslych i ich sprawa jest jak sie
      ubiora
      a co do opisanego stroju :)
      zdecuduj sie raczej na cos bardziej powaznego (niech bedzie nawet rozowa
      bluzka, nawet ozdobna, blyszczaca z dodatkami, ciemna spodnica i
      modny "mlodziezowy" :P zakiet niekoniecznie do kompletu i w tym samym kolorze,
      a buty proponuje moze jednak nie zlote (moga byc jak rozeznasz sytuacje i
      towarzystwo ze 3 dni pozniej - jesli bez nich umrzesz :))
      delikatne wyroznianie sie z tlumu to rzecz dobra - ale najbardziej wskazana gdy
      juz okazesz sie studentka wybitna :) bo takim wiecej sie wybacza, a i tak
      zauwaza (a tak facet zapamieta cie z wykladu bo bylas na czerwono a on np
      czerwonego nie trawi i od razu bedzie pamietal, ze np nie uwazalas (nikogo
      innego nie skojarzy tylko ciebie ;), a potem lup: egzamin ustny...)
    • Gość: Zenio wykładowca Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.08.06, 20:33
      Golf czarny, ale bezrękawnik. Spódnica biała trzy-czwarte, raczej biodrówa i z
      rozcięciem siedem-ósmych. No i przerwa pomiędzy golfem a spódnicą 7-10 cm, może
      być kolczyk w pępuszku i jakiś dyskretny tatuażyk na dole plecków :)
    • rysa.na.szkle Re: inauguracja- pytanie serio 25.08.06, 15:05
      Kobieto- do poczatku studiow masz jeszcze ponad miesiac a Ty juz szykujesz
      ciuchy na inauguracje?? Nie masz nic lepszego do roboty??
      • Gość: Ania Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:29
        No właściwie, to juz zaczynam się przygotowywac. wiesz kompletuje przybory,
        zastanawiam się w co się bede ubierać na poczatku i takie różne. to przecież
        ważne:)
        • Gość: Ania do Ani Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.08.06, 17:46
          calkiem serio to proponuje zrezygnowac z mini i rozowych czy zlotych kolorow,
          ubrac cos czarnego/brazowego/bezowego i biala bluzka, chyba ze lubisz sie
          wyrozniac w tlumie i chcesz aby ludzie zamiast na wladze uczelni wzrok
          kierowali w twoim kierunku

poza tym to bedzie chyba pierwsze spotkanie z nowymi znajomymi ze studiow wiec
          ja bym wolala zeby nikt nie zapamietal mnie z tego dnia z wzgledu na stroj ale
          moja osobe czy to o czym wtedy mowilam:)

ale jesli Ci Aniu nie przeszkadza, ze moga ludzie na studiach 'niepowaznie' na
          Ciebie patrzec i tak samo Cie traktowac to ok, idz ubrana jak to opisalas na
          wstepie, ale pamietaj, ze pierwsze wrazenie sie liczy i ludzie kieruja sie
          niestety stereotypami, ze jak rozowo ubrana blondynka to pewnie pusta lalka

powodzenia zycze!
          • czlowiek.o.trzech.posladkach Re: inauguracja- pytanie serio 25.08.06, 22:01
            Brawo. Jeszcze dziewczyna nie zaczęła studiów, a już jej nakładać społeczny
            kaganiec. A to Polska właśnie.

Do Ani I: ubierz się, jak Ci pasuje. I na przyszłość się nie pytaj.
            • Gość: Zielona Mamba Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 26.08.06, 01:23
              Tak! Brawa dla dziewczyny, która odważyła się zapytać i wybrała smak swojego życia!

PS. LOL
              • Gość: iku Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.68.75.54.debica75.tnp.pl 26.08.06, 11:35
                Aniu nie przejmuj sie tymi glupimi wiesniarami burakowymi. Idioteczki nie
                wiedza jak sie modnie ubrac i przez to maja kompleksy. wychowaly sie pewnie z
                krowami i teraz szarzuja.
                • Gość: ktoś Re: inauguracja- pytanie serio IP: 80.54.155.* 30.08.06, 23:16
                  Ja wręcz przeciwnie, myśle że to będzie wręcz idealny strój na taką uroczystość
                  pokażesz wszystkim jaka to jestes i wogóle bedzie git nie przejmuj sie będziesz
                  gwiazdą numer jeden hahaha ... :-)
                  • Gość: obserwator Droga Aniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:06
                    Swiat bez takich dziewczyn jak Ty bylby naprawde nudny..........Popieram Cie i
                    wszytskie dziewczny ktore sa z Ania
          • rozdarta_p Re: inauguracja- pytanie serio 01.09.06, 10:17
            a moze byc biala bluzka, ROZOWA ale nia jaskrawa marynarka, czarna spódnica (
            AZ do kolan) i czarne buty? ;) ej ale na serio chce sie tak ubracn na
            inauguracje bo nie mam czarnej marynarki
            • Gość: wiedzaca Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:03
              pewnie ze moze byc. to dobry zestaw moim zdaniem:)
    • Gość: Paulinaa Re: inauguracja- pytanie serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:57
      OMG- zy to taki problem wziąś sobie czarne spodnie- nie dzinsy- (ja oosbiscie
      mam materiałowie w kantke;-D) i do tego jakas fajna biala bluzka? i wierz mi ze
      chyba lepiej sie nie wyrozniac. a zreszta jesli ktos idzie na inauguracje zeby
      pokazac GŁÓWNIE swoje ksztalty.. to przyda się rozowa bluzeczka, bezowa
      spodniczka(Aniu- nie zapomnij skrocic- tak zeby bielizne bylo widac) i zlote
      buciki- koniecznie z rzemieniami oplecionymi do ud! i powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka