Dodaj do ulubionych

Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat?

23.08.06, 12:12
No wpisujcie się , trzeba jakoś towarzystwo uporządkować :)
Obserwuj wątek
    • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:17
      a jak ktoś nie jest singlem?to cooo? :D
      • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:24
        to już niedługo będzie roszada hehe
        • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:26
          Rzadko która miłość z ogólniaka przetrwa do studiów... żeby nie powiedzieć żadna
        • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:26
          to jakaś propozycja? :> :P :P
          • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:27
            to wolę tą opcję "rzadko" ;)
          • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:27
            propozycja? a tak zabrzmiało... niekoniecznie a co będziesz studiował?
            • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:28
              dostalem sie na fil.angelska i administracje, ale wzialem administracje bo mam
              dosyc angielskiego i zrezygnowalem z bycia nauczycielem :P
              • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:30
                a ile miałeś ptk z ang rozszerzonego?
                • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:32
                  89 :)
                  • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:36
                    nie chce nic mowic ale ja na twoim miejscu bym jezyk wybrala po anglistyce nie
                    trzeba byc tylko nauczycielem ( ale korki zawsze mozan dawac i dorabiac , nie
                    wspominajac juz o tym ze teraz brakuje na rynku wielu nauczycielki anglika) ale
                    np. tlumaczem jak ja tekstow pisanych z niemca , a na ang. sie nie dostalam
                    szkoda :)powodzenia zycze , a co po tej administracji bedziesz robil...
                    zwolniles tylko miejsce komus dobry czlowkieku , Bo ci to wynagrodzi hehe
                    • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:38
                      korki swoją drogą sie daje :P, a jeszcze mysle ze jak znudzi mi sie ta
                      administracja to na 2 roku pociagne i anglistyke i tesz bedzie dobrze :), zawsze
                      to drugi fakultet :D
                      • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:39
                        no ja startuje na anglistyke jako drugi kierunek za rok , ok zmykam narazie
                        powodzenia
                        • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:41
                          nom nie dziekuje i wzajemnie ;) cyaaa
    • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:22
      Jak zaczęłam to zapoczątkuję
      Magda studentka 1go roku germanistyki . Jestem z woj. mazowieckiego , nigdy nie
      byłam w Lublinie , a na to wygląda , że zagoszczę tu na dłużej :P Anyway barzdo
      się z tego cieszę (zobaczymy na jak długo ...
      Jestem wolna , ale zodiakalny baranek także rzadko kto może ze mną wyrzymać -
      trudny charakter ,jak by tego było mało to mam także pierwiastki feministyczne .
      Mój tata kiedyś( żartem) powiedział , że jak kobieta nie jest ładna to się mówi
      ,że ma dobry charakter... a ja na to " To ja muszę być ładna... " hehe taka
      anegdotka , a teraz czekam na kolejne wpisy
      Studenciaki KULu łączcie się !
      • sc0tty Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 16:01
        Poki co singiel z krwi i kosci :) Student administracji z podkarpacia. W Lublinie bylem az 2 razy :]
        • crazycandy87 do sc0tty 23.08.06, 16:04
          Hej herzlich wilkommen CZYLI SERDECZNIE WITAMY :) wez 2 razy dobry jestes :)
    • andrel1 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 13:48
      To może ja coś o sobie napiszę:) Student ekonomii na Kulu, jestem też z woj.
      mazowieckiego a w Lublinie byłem tylko raz jak składałem dokumeny na studia.
      • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 15:32
        andrel1 moze pogadamy na gg , hę? co Ty na to ?
        • andrel1 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 15:41
          Nie wiem, jak chesz mój gg : 7161522
    • mika9944 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 14:14
      A ja jestem z lubelskiego,w sumie mam niedaleko ok.80km wię nie jest źle no
      singlem nie jestem ale czas pokaże i wszystko może sie zmienić...Pozdrówka dla
      wszystkich przyszłych administratorów i nie tylko!!!!buźiole!!
      • lukario Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 16:18
        Ja jestem z podkarpacia w Lublinie też jeszcze nie byłem mam tam jakieś 100 km.
        obecnie singlem nie jestem ale do października wiele się może zmienić...a od
        października to już sie zobaczy:)
    • itissunny Uuu :) 23.08.06, 18:18
      ja byc moze od dwoch dni jestem juz singlem :D hehe <sytuacja kryzysowa> ;D a
      jestem z lubelskiego ;) ide na administracje ;P
      • crazycandy87 do itissunny 23.08.06, 19:06
        A dlaczego tak uważasz ? hehe Ty też będziesz , na to się zapowiada
        • itissunny Re: do itissunny 23.08.06, 19:13
          A bo chyba masz ciekawy charakterek :D tzn chyba jestes szalona i odwazna ;D no
          czy ja bede to sie okaze za kilka dni :D ale jak cos to jestem chetna na
          wspolne podboje ;D
          • crazycandy87 Re: do itissunny 23.08.06, 19:25
            a Ty jestes z Lublina ? Wspolne podboje to dobry pomysl... nikogo tu jeszcze nie
            znam.. nie jestem taka odwazna -przeciwnie , ale umiem bronic swoich racji i
            latwo nie odpuszczam , jak masz na imie i jaki masz znak zodiaku?
          • sylwiaa_k Re: do itissunny 20.08.07, 21:10
            ja tez z janowa lubelskiego i tez na administracje sie dostalam:) moze sie znamy xD
      • lady69bird Uuu :) 28.07.07, 18:45
        też singielka :D
    • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 18:30
      crazycandy87 widze ze chyba bedziesz podbijac meskie serca na KULu :D
      • johnny85 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:38
        Ja jestem ze Świętokrzyskiego i jestem singlem,a na Kulu studiuje prawo od 2 lat
        i siłą rzeczy parę razy w Lublinie byłem,więc nie wiem czy w tym ostatnim
        względzie pasuje do tego postu,bo tu widzę wszyscy nowi:)))
        • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:45
          oj witamy cie z otwartymi ramionami obojetnie z ktorego roku wzzne ze wolny hehe
          • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:46
            wampirzyce :P
          • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:49
            jejku a ten brey cos tam jak cien za mna.... wrrrr
            • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:52
              breyD<-----
              • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:55
                a czy kiedykolwiek powiedzialam ze lubie?
                • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:58
                  nie musisz kogos zaczynac lubic zeby go potem nie lubic, a czy ja powiedzialem
                  ze Cie lubie co insynuuje itissunny?
                  • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:01
                    eee tam brey cos tam wez nie kombinuj tylko sie przyznaj ze jestescie z
                    dziewczyna w separacji i rozplaczliwie szukasz pocieszycielki hahaha
                    • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:03
                      o kurde, moze zostaniesz psychologiem, ale ty jestes madraaa, skad wiedzialas ze
                      mamy separacje? :/, beess kitu Ty to znasz sie na zyciu...
    • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:52
      crazycandy87 ja akurat bylam kilka razy w Lublinie ;D hehe to fajnie ze mam
      nowa towarzyszke :D
      a mam na imie Magda i jestem Panna ;D

A ten na brey..(cos tam nie pamietam nicku) ;D cie nie przesladuje tylko pewnie
      podrywa ;D hahah
      • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:54
        hehe dobre...jak mozna kogos podrywac na forum?wezcie mi to wytlumaczcie :P,
        poza tym jak jusz dzies tam pisalem: jestem zajety, dziekuje :)
        • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:57
          Dziewczyna nie sciana, da sie przestawic ;D hehe :) bez urazy oczywiscie

a podrywac mozna wszedzie i na rozne sposoby :D
          • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:59
            tylko jest problem barany nie potrafia sie dogadac z pannami ech , no jasne ze
            wszedzie mozna podrywac ...ech ja to zawsze powtarzam ze faceci to zycia nie znaja
            • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:00
              a zycie to pewnie znasz znakomicie, skoro caly czas jestes, ekhymm... singlem?:)
        • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:57
          hehehe Madziu ja tez jestem Magda hehe swoj swego wyczuje , on ma juz swoja
          "Madzie" poza tym ma upierdliwy charakter ( na ucho nic ciekawego)
          • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:59
            a ty za to jestes zapewne zapatrona w siebie, jak uwazasz ze laze za toba to
            zaloz wlasne forum prywatne, z ograniczeniem dostepu, dla VIP-ow tkj. Ty for
            example :]
            • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:03
              moze troszke sklamalam mam chlopaka , hmm powiedzmy ze faceta bo juz ma swoje
              lata , ale go lada chwila zostawie ... takie zycie milosc na odleglosc nie ma
              szans , poza tym, za stary jest , taka oto wakacyjna milosc ale jak caaalowal hhe
              • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:04
                no Tyyyy to znasz zycieeee
            • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:03
              Ej tylko bez klotni :D

magdo akurat mam przyjaciolke ktora jest spod znaku Barana i znamy sie od 12
              lat :D a ty widze wierzysz w horoskopy itp?
              • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:04
                to Ona ------->
                zaczela :P
                • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:06
                  A Ty chlopak i powinienes ustapic :D
              • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:06
                nie no z przymruzeniem oka , ale sprawdza mi sie kto jaki jest spod jakiego
                znaku zodiaku oczywiscie nie zawsze , ale niektore cechy zawsze , ale kazda
                regule potwierdza wyjatek
                • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:07
                  ech moja wina ze latwo go sprowokowac ... ja sobie zartuje czesto to robie bo
                  lubie sarkazm , nie gniewaj sie przeciez cie lubie :)
                  • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:09
                    dobra koniec kłótni ;), w koncu kolezanka z roku noooo, bo jestes na
                    administracji tak?czy sqcha??:P
                • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:07
                  A panna jakie ma cechy?:D to powiem czy sie zgadzaja
            • wania_b Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:07
              Nazywam się Bartek, jestem zodiakalnym Lwem. Jestem singlem i nie zanosi się na to, żeby coś się zmieniło.
              Będę studiował na Kulu Filologię Angielską dzięki być może właśnie dzięki breydakusowi - zabrakło mi 0.01pkt - dzięki! ;-)
              • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:08
                spoko nie ma za co ;), za rok przyjde pewnie do Ciebie na wydzialek jak z
                Administracja sobie bede radzil :)
                • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:10
                  a ile miales z rozszerzonego ptk wania?
              • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:09
                oooo to swietnie , a mowilam ze dobry czlowiek z ciebie :) pomodlmy sie za
                brejka ( wczuwajac sie w te klimaty) hehehe
              • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:09
                Breydakus to narazie tylko my zajeci :D
                • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:10
                  to co my wogole robimy w tym poscie? :P
                  • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:11
                    breydakus wlasnie nie wiem ;D ale skoro nas tu pociagnelo az .. hehe :D to cos
                    musi znaczyc
                    • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:12
                      hehe ja tesz troche wierze w horoskopy, ale sie na tym nie znam ;]
                  • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:13
                    panny sa dobrze zorganizowane , kochane , niesmiale, podobno gdyby nie byly
                    takie samokrytyczne to rzadzily by swiatem , trudno za nimi nadazyc , sa
                    zdyscyplinowane , ambitne , lekko wkurwiajace ta swoja idealnoscia hehehe
                    • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:14
                      a raak?znasz wszystkie charakterystyki na pamiec? :P
                      • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:17
                        hehe nie chodzi o to ze na pamiec po prostu kojarze z osoba ktora znam , oooo
                        jessso raki sa okropne to dlatego , moja mama i babcia to raczki , hmmm sa
                        wrazliwe i lubia nad wszystkim i wszystkimi miec kontrole, starsznie nerwowe ,
                        nie potrafia komus przyznac racji , ale w srodku sa kochane i slodkie heeh
                        • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:21
                          no widzisz byla klotnia ale jaki slodki w niej sie okazalem, hehe ;), a u mnie w
                          domu wszyscy wodniki i nie gadam z nikim :P :P :P
                  • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:14
                    ja powinnam podobno jesli chce sie wzbogacic wejsc w spolke z panna , doprowadzi
                    mnie to do sszaaaaaaalu ale bede bogata hahaha no coz cos kosztem czegos
                • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:11
                  nie no poki co ja tez , ale to tylko formalnosc , a ty mowilas cos ze za pare dni...
                  • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:17
                    crazycandy87 od dwoch dni nie odzywam sie z chlopakiem ;D klotnia a czy sie
                    rozstaniemy czy bedziemy razem to sie okaze ;) z drugiej strony za 5 dni mija
                    rok ;P i chodzimy drugi raz haha

breydakus tak ja tez na administracji ;P ale jak beda dzielic wg naziwsk to nie
                    bedziemy w tej samej grupie ;)

aa i horoskop po czesci sie sprawdzial ;D
                    • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:19
                      no horoskopy zawsze sie sprawdzaja, jak tego sie chce :P, a na jaka literke masz
                      nazwisko ze nie bedziemy razem w grupie? to jusz bylo dzies ale zanim ja to
                      znajdee...:/
    • malpusia4 hmm 23.08.06, 20:20
      Wygląda mi na to, że ktoś tu szuka sobie męża..;) :P I chyba skutecznie, bo to
      najobszerniejszy wątek=)
      • crazycandy87 Re: hmm 23.08.06, 20:22
        chyba pobilismy jakis rekord 70 wow
        • crazycandy87 Re: hmm 23.08.06, 20:24
          i wyjasnijmy sobie cos męża nie szukam , to ostatnie czego szukam , fajnie ze
          itissunny poznalam no i niech bedzie tego drejka
          • breydakus Re: hmm 23.08.06, 20:25
            crazycandy!!Breyda!albo łatwiej, may I introduce myself: Mateusz po prostu :P
            • crazycandy87 Re: hmm 23.08.06, 20:27
              ok latwiej milo mi cie poznac Mariusz
              • breydakus Re: hmm 23.08.06, 20:27
                a ci sie zaraz podraznie <nonono> :P
              • crazycandy87 Re: hmm 23.08.06, 20:27
                a macie juz gdzie mieszkac ?
      • itissunny Re: hmm 23.08.06, 20:22
        breydakus na C ;D ale jak bedziesz mial fajniejszych wykladowcow to sie
        postaram przeniesc ;D

Malpusia szukamy kontaktow towarzyskich :D integrujenmy sie
        • breydakus Re: hmm 23.08.06, 20:24
          albo odwrotnie :P, ja bede mial slabych wykladowcow, albo na angielskim tesz,
          jaki mialas poziom z tego testu z netu?:)
          • itissunny Re: hmm 23.08.06, 20:31
            B1 :p czyli Mateusz wspolpraca? :D tam gdzie lepiej to sie przenosimy <apropo
            tak ma na imie moj chlopak>

Magda ja mam stancje na Raclawickich 5-8 minut na KUL ;D
            • breydakus Re: hmm 23.08.06, 20:32
              kurr ja mam b2 :/, no ale jak by co to umowa :D, bedziemy wybierac jakbysmy byli
              na MISHU :P :P
            • crazycandy87 Re: hmm 23.08.06, 20:33
              ooo to cos znaczy moze twoja dziewczyna to Magda i niewielka zmiena bedzie jak
              sie zamienicie hehe , itissunny to spoko ja wciaz szukam , to wpadne do ciebie
              na kawe hehe :p
              • breydakus Re: hmm 23.08.06, 20:34
                niee, nie Magda :P
    • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:30
      Madzia podaj nr gg
      • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:32
        1888274 ale teraz jestem u kolezanek tylko one zajete kom ;D
      • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:32
        aleście sie rozgadały- jak to kobiety heh :) <zart>
        • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:33
          i mezczyzni!!!! :P
        • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:34
          kulowski_student szukam kolegow co beda mi miejsca ustepowac na wykladach :D a
          ty singiel ?:P
          • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:35
            of course singel :)
            • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:37
              hehe Madzia bierz go
              • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:38
                Madzia moje gg 6661305 jak cuś
                • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:39
                  :)
                • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:39
                  kurcze przydalby sie ktos z pierwszeo roku z germanistyki ( od kogo mozna by
                  bylo notatki przepisac jak cus)
              • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:38
                najpierw sprawdz horoskop!!I znak zodiaku tesz!! ;);)
            • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:38
              Breydakus tylko ja ten test robilam jakis czas temu i tak sobie ;D a teraz
              musze zrobi go drugi raz zeby to podanie wydrukowac to moze wyjdzie mi grupa
              B2 ;D bo malo mi pkt brakowalo ;D hehe

Crazydakus a wpadaj :D bedziecie do mnie chodzic jak bedziecie mieli okienka:D

Kulowski_student ooo :P to sie strzez :D przed dziewczynami :D
              • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:40
                już się boję pierwszorocznych, drapieżnych cooolowiczek:)
                • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:40
                  to daj mi login i haslo do konta to zrobie za Ciebie ;)
                • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:43
                  Kulowski_student ja drapiezna nie jestem chociaz... lepiej uwazaj jak bedziesz
                  przechodzil obok mojej stancji :D

Magdo to ty sie zglos do mnie tzn zostaw wiadomosc ;D

Breydakus a my od kogo bedziemy miec notatki? musimy znalezc kogos starszego do
                  wspolpracy :D
                  • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:44
                    itissunny ja bede mial od siory kumpla ona jusz ma magisterke administracji po
                    Kulu takze nie boj zaby, damy rade :D
              • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:41
                hehe spoko to 2 znajomych juz mam , jeden ulomny nieco ale co tam Bog i takich
                kaze kochac hehe
                • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:43
                  to crazy panda jedna nooo... nie lubie cie <jezyk><foch> :-P
                  • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:44
                    Heheh kto sie czubi ten sie lubi ;D ja cos czuje breydakus ze bedziesz zajety
                    ale przez kogo innego :D aa i co bedzie jak mi zrobisz grupe C1
                    • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:47
                      Madzia ty lepiej nie wczuwaj sie tak , jakies medium czy co hehe teraz cos ci
                      skrobne na gg to bedziesz miala moj nr
                • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:43
                  a zdaje sie ze ktos z kulu mial mi odpowiedziec na pare pytan ... i sie zarzekal
                  nawet, hehe kto tu kogo sie ma obawiac , pewnioe tylko czekasz na 'swieze
                  miesko" hahaha
                  • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:45
                    hmmmm jakbys dobrze zobaczyła to już dawno odp na wszystkie pytania bardzo
                    obszernie :) Nasz 2roczny schabik niczego sobie, ale nowa cielęcinka też sie
                    przyda :)
                    • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:47
                      no noo to ja jusz wole ta teorie o horoskopach, niz czubieniu i lubieniu :P, a
                      nie zrobie Ci takiej grupy bo zeby ja miec trzeba miec 0 bledow, a nikt nie jest
                      doskonaly i nie uda mi sie tego zrobic asz na poziom C1 :), wiec nie boj sie :P
                      • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:49
                        test was dolacza do grup jezykowych?? Hmmm u nas czegos takeigo nie bylo. Wolno
                        bylo sobie zrobic dla sprawdzenia ,a le nie odgrywał wiekszej roli:) mogles
                        dostal 2 pkt i zapisac sie do C1
                        • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:50
                          My jusz zapewne nie bedziemy mieli tego szczescia i zostaniemy rozmieszczeni
                          automatycznie wg wyników z testu.

a co do grupy C1 to nie sadze zeby na roku znalazlo sie 10 osob z tym wynikiem :)
                          • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:51
                            mozliwe. U nas jednak bylo sporo osob co sobie wybrało C1 :)
                            • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:52
                              tesz sobie wybiore jak bede mogl a cooo:P
                      • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:53
                        Kulowski_student porownujesz dziewczyny do miesa? :D

Madziu agermanistyka na raclawickich? :D to ty zawladniesz starym budynkiem a
                        ja nowym :D

Breydakus sama moze sprobuje sobie jakos poradzic i ze slownikiem usiade ;D bo
                        moja kolezanka ze stancji ze szkoly tez idzie na administracje ;D ale ma grupe
                        B2 i na literke I nazwisko ;D takze ona jest z nami :D
                        • sc0tty Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:54
                          Ladnie watek sie rozkrecil. Jak zobaczylem ilosc postow, to prawie z krzesla spadlem :P
                        • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:54
                          to była tylko taka "metafora" heh :)
                        • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:56
                          no to staraj sie itissunny :) jak by co to mozesz pytac podczas testu na gg ;)
                        • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:02
                          eee to kiczowo Madzia to nawet w tym samym budynku nie bedziemy kicha... buu ech
                          ale sie ladnie moj watek rozwinal nie bede sie chawlic ze to ja go zalozylam ja
                          ja JA hehehe
    • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:54
      kUlowski studenciak dzieki za wyczerpujaca odpowiedz , Bog zaplac
      • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:54
        ależ nie ma za co :) Sluże zawsze radą
      • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:03
        ALE BEZ WAS KOCHANI TO BY SIE NIE UDALO :) hehe chyba by ktos kręćka dostral
        gdyby probowal przeczytac wszystko co napisalismy hehehe
    • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:55
      nono tez bym wybrala notarialan , notariusze za ble papier niezle kosza kaske hehe
      • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:56
        sc0tty ja za to ledwo nadazam pisac za nimi ;D napisze jeden post a tu juz 3
        nowe ;D
        • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:58
          już jest 117, takim tempem dojdziemy do 1000 jeszcze dzisiaj :)
        • sc0tty Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:59
          Hehe...chyba musze sobie kilka okien z tym forum otworzyc :D
          • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:05
            scotty a ty co wyspowiadaj sie i to szybko siengiel czy nie , jaki kierunek ,
            ktory rok szybciutko up up :)
            • sc0tty Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:07
              Juz pisalem, ze administracja I rok :D Singiel i koziorozec, bo zdaje sie, ze zwracacie uwage na znaki zodiaku ;)
              • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:09
                rok młodszaa, łeeee :P, a wybiera sie na biotechnologie, cała rodzinka
                biotechnologów :P, ale to za rok :P :P :P,

a itissunny nie mam twojego gg :/ dzies tam bylo na dole ale jak to mowila
                szalona panda krecka mozna dostac zanim sie czegos doczyta :P
                • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:13
                  ooooo Breyd sie ze mna w czyms zgodzil hurra hurra hurrra trzeab to oblac !
                  • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:13
                    :P
      • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:57
        pan Ziobro wczoraj mowil o tym na konferencji:) Obniazli jakies stawki i
        powiedział ze przeciętny notariusz po odliczeniu wszystkich kosztów na czysto
        wychodzi mu 90tys zł na miesiac. Buzi az nie moglem zamknac ze zdziwienia.
        Wiedzialem ze duzo, ale że aż tak
        • mika9944 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:58
          co ty gadasz aż tyle ....ja też będe notariuszem hehe
          • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:00
            na serio. Ja też nie mogłem uwierzyc. Ale tak mowił najwyzej ze sam sie pomylił.
            Mówił ze chce im wynagrodzenia o połowe obnizyc. Ale dosatnie sie na aplikacje
            notarialna to jak 1 do miliarda. Graniczy z cudem
            • mika9944 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:04
              a niby taka bieda w polsce...
    • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:05
      breydakus a masz moj nr gg? :D a tak w ogole to twoja dziewczyna gdzie sie
      wybiera na studia? :D

kulowski_student ale ile aplikacje kosztuja.. tzn ja sie na tym dobrze nie
      znam ;P

madzia a ty co ucichlas?

scotty wez nacisnij na pokaz wszystkie czy jakos tak :D
      • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:07
        no wlasnie dalej brejd pochwal sie ta swoja niewiasta!!! hahaha
        • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:08
          ja ucichlam? ja tu najwiecej pisze , kazdemu literki wyrywam z klawiatury hehe a
          twoj chlopak Madzia ?
        • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:08
          Aaa to ja zamawiam chlopakow z administracji :D pamietaj Madzia :D ale bedziemy
          sie wymieniac :D hyhyh <zart>
      • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:08
        niestety w tym Ci nie moge jeszcze pomóc. Samo przystapienie do egzaminu napewno
        z kilkaset złoty. Potem jak odbywasz 2-3 letnia aplikacje tez sie placi- robi to
        w calosci twoj patron, moze to w czesci, a moze i tez nic nie placic i wtedy
        musisz ty. Chyba tak to jest. Ehhh za dużo się naoglądałem " Magdy M" :)
        • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:10
          ooo "Magda M " moj ukochany serial ale najbardziej uwielbiam ALLY MCBEAL ooo tak
          kulowksi masz plusa

Madzia , ja to wielu nie chce tak po jednym z kazdego kierunku ... skromna
          dziewczynka jestem ...
          • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:12
            my name is Kamil. Jesli możecie to tak sie zwracajcie do mnie :) A nie ebdzie za
            kazdym razem pisac KULowski student
            • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:14
              Kamil sliczne imie takie jak Mateusz :D
              • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:17
                zapomniałas jeszcze ze Magda to tesz sliczne imie chyba nie? hehe :P :P
                • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:18
                  też kiedy sie nauczysz a nie tesz ... MADZIA no sliczne , ale co bedzie
                  dziewczyna wlasne imie chwalic
                  • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:19
                    tesz pisze bo nie chce mi sie uzywac alt-a :), a Ty kiedy ze mnie zejdziesz? :P
                    • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:22
                      proponuje zwolnic tempo bo jedziemy z predkościa 5 postów na minute :P
                    • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:22
                      to po co "s" piszesz ...ech kto zrozumie meżczyzn ... ja na ciebie nie wchodze a
                      fuj , falszywe podejrzenia i zazrtowalam z tymi oblesnymi imionami of course
                      latwowiere samce nabraly sie hahaha mi ? tej ktora gra te wredna na forum....
                      ach jak marionetkami mozna sie wami bawic chlopcy
                      • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:23
                        ok ok koniec zabawy , chyba dzieci juz powinny spac o tej porze , nie sadzisz Breyd?
                      • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:24
                        pisze s bo marionetki tak lubia
                        • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:24
                          to co panda opuszczasz nas?
                        • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:25
                          Madzia chyba sie nie obrazilas ? cmok :P
            • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:16
              Madzia nie oszukuj przed chwila na gg mowilas ze to oblesne imiona , ze Kamil to
              ci sie kojarzy z tym "M jak milosc" a Mateusz to ten maluszek kicz i tyle
              • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:18
                itissunny czy to byc prawda co mówi koleżanka powyzej?? Oj już podpadasz na początku
                • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:18
                  nooo zgadzam sie z Kamilem :P
          • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:13
            Madzia a to ja chce 3 z administracji, dwoch z prawa, z socjologii jednego i z
            anglistyki z 5 ;D i mi starczy :D
        • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:11
          To ja nie wiem czy mam brnac za rok w to prawo :D czy lepiej stosunki albo cos
          takiego ;D
          • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:14
            oj Maaaadzia rozwieje Twoje watpliwosci kochanie, stosunki to poza kolejnoscia
            ,musza po prostu byc , inaczej nie da rady hehe
            • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:25
              Madzia widze ze jestes niezle swirnieta :D ale to dobrze :D powiedz jeszcze
              tylko ze lubisz tanczyc i chodzic do clubow ;D

Kulowski_student co zlego to nie ja :D a musze miec kogos kto bedzie mnie
              odprowadzal po zajeciach :)

Mateusz to jak ta twoja dziewczyna gdzie idzie na studia?

Scotty widze nie nadazyl :D i sie wycofal
              • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:27
                itissunny na biotechnologie jak jusz pisalem nizej :)
                • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:31
                  Mateusz a gdzie? na AR? moja kolezanka tez tam idzie :D uu to zle moj chlopak
                  do Wawy tzn nie wiem czy juz chlopak czy nie :D

Madziu ja nie nadazam :D i tak w ogole to nie lepiej przeniesc sie na czat? :D
                  albo umowic sie jakos jutro bo ja zaraz musze isc a jutro nie nadaze z
                  czytaniem tych wszystkich postow :D

Kamil to jak bedzie? :P z tym odprowadzaniem po drodze?
                  • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:33
                    no na AR a na jaki kierunek idzie ta twoja kolezanka?bo wlasnie mojej dziewczyny
                    mama jest tam dziekanem :P :P
                    • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:34
                      na biotechnologie a kolega na towaroznastwo :D a druga kolezanka sie zastanawia
                      nad architektura krajobrazu na ar a kul
                      • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:36
                        wlasnie mi jej mama mowila ze to towaroznastwo jest lipne bo tylko ladna nazwa
                        ze przedmioty sa rolnicze w wiekszosci a nie w stylu przedsiebiorczosci czy tego
                        towaroznastwa ;)
                        • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:43
                          Dla tego kolegi to dobre ze i tam sie dostal :D haha lepzse to niz nic :D
              • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:29
                no pewnie. Bo gdzie się bedziesz czuła bezpieczniej niż przy chłopaku który ma
                prawie 2 metry. Heh zauwazylem ze jak sie sciemnia to wszystkie staruszki i
                dziewczyny boja się mojej osoby- moze jakis zlodziej albocuś innego.
                • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:33
                  Masz prawie 2 metry? to super bo ja 175cm :D bede mogla obcasy spokojnie
                  zalozyc :D i nie bede miala wyrzutow sumienia ze wpedzam chlopaka w
                  kompleksy :D
                  • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:35
                    bez 3 czy 4 cm. Na wydziale trudno mnie nie zauważyc. Polecam sie na przyszłosc.
                    Zapewniam że nikt Cię nie tknie :)
                    • sc0tty Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:38
                      Pozdrowiania dla Kamila, najlepsze zrodlo informacji. Jesli nie pamietasz, to rozmawialem z Toba na gg.
                      • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:40
                        Kasmil podaj gg przyda sie
                        • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:42
                          Mateusz Ty to wiesz jak sie ustwic mama dziekan... hehe tez tak chce :P moze
                          dziekan KULu ma syna ... hehehe
                          • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:43
                            miałem chociaz cien nadzieji ze nie zrobisz chamowy w ten sposob, mylilem sie, a
                            co do mojego ojca...bez komentarza
                          • crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:44
                            Madzia to masz tyle wzrostu co moja psiapsiola jak bede z toba lazic to bedzie
                            bez zmian hehe tyle ze ona na obcasach nie chodzila , ja mam 166cm
                          • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:44
                            heh niestety dziekan KULu jest księdzem :)
                            • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:45
                              rektor jest ksiedzem, a dziekanow przeciesz jest kilku :), ale jak znam życie to
                              wszyscy to ksieza
                              • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:46
                                heh jesli chodzi o wydzial prawa i adm to znajdzie sie jedna sztuka w sam raz
                                dla Ciebie :)
                                • breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:51
                                  jezeli chodzi o dziekanaty to co najwyzej pani sekretarka...
                                  • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:52
                                    my mamy niezwykle urodziwe panie w dziekanatach. To była jedna z pierwszych
                                    rzeczy jaką spostrzegłem na KULu:)
                                  • itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 24.08.06, 10:53
                                    Widac najwieksza popularnosc maja tematy integracyjno-zapoznawczo-rozrywkowe :D
                                    hyhy bo post o Administracji stanal w miejscu ;D

Marad11 a pomysl tylko co by bylo gdybys przez 2 dni nie byl na forum ;D tyle
                                    postow do przeczytania i nadrobienia :D
                        • kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:43
                          scotty pewnie że pamiętam :) 8405249 zaraz niestety znikam, wiec już dzisiaj nie
                          pogadamy, ale w niedalekiej przyszłosci.......
                          • itissunny Zegnam sie 23.08.06, 21:47
                            :D do jutra ;P nie zrobice tutaj za duzo postow bo jutro nie zdaze ich
                            przeczytac ;)

Kamil to fajnie bedzisz moim bodyguardem :D hyhy :)

Madzia o to moja reszta kolezanek tez ma ok tyle wzrostu :D a ja w butach na
                            obcasie nie chodze jedynie na dyskoteki czasami i na rozpoczecia i zakonczenia
                            roku szkolnego :D tzn chodzilam ;D

a czy ktos z was lubi cluby? :P bo wyjdzie ze nie bede miala z kim chodzic
                            potanczyc :"D
                            • crazycandy87 Re: Zegnam sie 23.08.06, 21:50
                              ja raczej nie chadzam , nie mialam moze z kim a moze inne powody ale z toba to
                              moge isc , mozesz na mnie liczyc , a masz jakichs znajomych na kULU mADZIA?
                            • crazycandy87 DO kAMIL 23.08.06, 21:51
                              jaka sztuka? to do mnie bylo?
                              • kulowski_student Re: DO kAMIL 23.08.06, 21:53
                                chodziło mi o jednego pana profesora który jest prodziekanem i jako jedyny nie
                                odziewa habitu :)
                              • crazycandy87 Re: do Kamila 23.08.06, 21:54
                                a jesli chodzi o akademiki to w pierwszej kolejnosci komu przyznaja co? i ile
                                Kul ma miejsc duzo czy nie?
                                • crazycandy87 Re: do Kamila 23.08.06, 21:55
                                  ale chyba nago nie chadza?? hehe ale ja chcialam syna , ma syna ?
                                • kulowski_student Re: do Kamila 23.08.06, 21:55
                                  liczy sie dochód i odległośc od domu. Ale ile jest miejsc i czy maja jeszcze
                                  jakies inne kryteria to niestety nie wiem :)
                                  • kulowski_student Re: do Kamila 23.08.06, 21:56
                                    hmmm syna powiadasz. Niestety ma cztery śliczne córy heheheh
                                  • kulowski_student Re: do Kamila 23.08.06, 21:56
                                    to byl zart :) niestety nie mam wiadomosci na ten temat
                                    • kulowski_student Re: do Kamila 23.08.06, 22:03
                                      ja już znikam :)
    • marad11 Bycie singlem jest ostatnio w modzie ;] 23.08.06, 23:47
      No i ja się nie wyróżnię, bo na chwilę obecną też jestem singlem.
      Niewykluczone, że chwila ta może trochę potrwac, a już przynajmniej do roku
      akademickiego ;)

Postanowiłem sobie przed snem wejsc na internet i zerknac czy cos nowego sie
      pojawiło, a tu proszę! Takiego zjawiska to forum jeszcze nie doświadczyło :)
      Ale wystarczy parę odpowiednich osób i już Marad ma problemy z przeczytaniem
      wszystkich postów. Pobieżnie mi się jednak to udało :)

Pozdrawiam sąsiedni znak zodiaku - czyli pannę Magdę (dwuznacznie ;)) Ja jestem
      wagą i tu pytanie do szalonego cukierka - źle li to, czy dobrze? Bo mi trudno
      określic :)

A na imię mam Adrian - imię jak imię. Cieszę się, że nie jestem np. Bożydar
      albo Kleofas, bo tutaj mogłoby byc różnie ;)

Ktoś tu szukał kogoś z prawa chyba? Od pażdziernika można mnie tam właśnie
      będzie znalezc. Do Lublina mam troche ponad 20 km... Nie wiem co tu jeszcze
      było poruszane, bo nie dosc, że postów cała mnogosc to i pora nie sprzyja
      prawidłowemu myśleniu, ale jakby jakieś pytania czy rozmowa... no to będę tu
      zaglądał :)

A jeśli ktoś chce, to może byc i gg: 2760336 no ale w sumie fajnie się nabija
      liczbę postów temu forum - moze jak np. dobijemy do 5 tys to Kolamix jakas
      nagrode od "gazety.pl" dostanie?

Pozdrawiam :)
      • sc0tty Re: Bycie singlem jest ostatnio w modzie ;] 24.08.06, 09:27
        A to, ze single sa w modzie, to jest prawda. Niedawno czytalem wlasnie artykul na gazeta.pl o singlach.
    • mika9944 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 24.08.06, 08:41
      no to ładnie ,a czemu to Adrian tak długo nie śpi ktos tu cierpi na bezsenność
      a widząc dziś rano liczbę postów aż mnie zatkało oczywiście z podziwu bo
      przecież jasno widać że studenci kulu są najlepsi!!
      • zoselin Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 28.07.07, 23:00
        że też moje baczne oko nie zauważyło tego wątku ;) Chyba się psuje...
        • tomkow2 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 28.07.07, 23:13
          Wątek stary jak swiat,pamietam jak powstawał.Że też ladybird go
          wypatrzyła.Ciekawe czy bedzie kontynuowany przez nowych studentów.
          • zoselin Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 28.07.07, 23:52
            Stary jak świat mówisz ;) Że też go przeoczyłam
          • lady69bird Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 29.07.07, 14:22
            Moje baczne oko wszystko wypatrzy hehe ;)
            szczególnie coś ciekawego... :>
            Pod warunkiem, że nosze swoje okulary -4 dioptrie :):):)
            • dlugipostozabijaniu Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 29.07.07, 23:21
              singiel i dumny. wyjdzmy z podziemia, niech o nas uslysza. dosc szykan i
              segregacji! ja moge niesc kolorowa flage.
              • lady69bird Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 29.07.07, 23:31
                Może białą od razu! :)
                • dlugipostozabijaniu Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 29.07.07, 23:39
                  to tylko na wypadek gdyby chcieli nas pacyfikowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka