crazycandy87 23.08.06, 12:12 No wpisujcie się , trzeba jakoś towarzystwo uporządkować :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:17 a jak ktoś nie jest singlem?to cooo? :D Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:24 to już niedługo będzie roszada hehe Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:26 Rzadko która miłość z ogólniaka przetrwa do studiów... żeby nie powiedzieć żadna Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:26 to jakaś propozycja? :> :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:27 to wolę tą opcję "rzadko" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:27 propozycja? a tak zabrzmiało... niekoniecznie a co będziesz studiował? Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:28 dostalem sie na fil.angelska i administracje, ale wzialem administracje bo mam dosyc angielskiego i zrezygnowalem z bycia nauczycielem :P Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:30 a ile miałeś ptk z ang rozszerzonego? Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:36 nie chce nic mowic ale ja na twoim miejscu bym jezyk wybrala po anglistyce nie trzeba byc tylko nauczycielem ( ale korki zawsze mozan dawac i dorabiac , nie wspominajac juz o tym ze teraz brakuje na rynku wielu nauczycielki anglika) ale np. tlumaczem jak ja tekstow pisanych z niemca , a na ang. sie nie dostalam szkoda :)powodzenia zycze , a co po tej administracji bedziesz robil... zwolniles tylko miejsce komus dobry czlowkieku , Bo ci to wynagrodzi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:38 korki swoją drogą sie daje :P, a jeszcze mysle ze jak znudzi mi sie ta administracja to na 2 roku pociagne i anglistyke i tesz bedzie dobrze :), zawsze to drugi fakultet :D Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:39 no ja startuje na anglistyke jako drugi kierunek za rok , ok zmykam narazie powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:41 nom nie dziekuje i wzajemnie ;) cyaaa Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 12:22 Jak zaczęłam to zapoczątkuję Magda studentka 1go roku germanistyki . Jestem z woj. mazowieckiego , nigdy nie byłam w Lublinie , a na to wygląda , że zagoszczę tu na dłużej :P Anyway barzdo się z tego cieszę (zobaczymy na jak długo ... Jestem wolna , ale zodiakalny baranek także rzadko kto może ze mną wyrzymać - trudny charakter ,jak by tego było mało to mam także pierwiastki feministyczne . Mój tata kiedyś( żartem) powiedział , że jak kobieta nie jest ładna to się mówi ,że ma dobry charakter... a ja na to " To ja muszę być ładna... " hehe taka anegdotka , a teraz czekam na kolejne wpisy Studenciaki KULu łączcie się ! Odpowiedz Link Zgłoś
sc0tty Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 16:01 Poki co singiel z krwi i kosci :) Student administracji z podkarpacia. W Lublinie bylem az 2 razy :] Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 do sc0tty 23.08.06, 16:04 Hej herzlich wilkommen CZYLI SERDECZNIE WITAMY :) wez 2 razy dobry jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrel1 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 13:48 To może ja coś o sobie napiszę:) Student ekonomii na Kulu, jestem też z woj. mazowieckiego a w Lublinie byłem tylko raz jak składałem dokumeny na studia. Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 15:32 andrel1 moze pogadamy na gg , hę? co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrel1 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 15:41 Nie wiem, jak chesz mój gg : 7161522 Odpowiedz Link Zgłoś
mika9944 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 14:14 A ja jestem z lubelskiego,w sumie mam niedaleko ok.80km wię nie jest źle no singlem nie jestem ale czas pokaże i wszystko może sie zmienić...Pozdrówka dla wszystkich przyszłych administratorów i nie tylko!!!!buźiole!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukario Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 16:18 Ja jestem z podkarpacia w Lublinie też jeszcze nie byłem mam tam jakieś 100 km. obecnie singlem nie jestem ale do października wiele się może zmienić...a od października to już sie zobaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Uuu :) 23.08.06, 18:18 ja byc moze od dwoch dni jestem juz singlem :D hehe <sytuacja kryzysowa> ;D a jestem z lubelskiego ;) ide na administracje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 do itissunny 23.08.06, 19:06 A dlaczego tak uważasz ? hehe Ty też będziesz , na to się zapowiada Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: do itissunny 23.08.06, 19:13 A bo chyba masz ciekawy charakterek :D tzn chyba jestes szalona i odwazna ;D no czy ja bede to sie okaze za kilka dni :D ale jak cos to jestem chetna na wspolne podboje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: do itissunny 23.08.06, 19:25 a Ty jestes z Lublina ? Wspolne podboje to dobry pomysl... nikogo tu jeszcze nie znam.. nie jestem taka odwazna -przeciwnie , ale umiem bronic swoich racji i latwo nie odpuszczam , jak masz na imie i jaki masz znak zodiaku? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaa_k Re: do itissunny 20.08.07, 21:10 ja tez z janowa lubelskiego i tez na administracje sie dostalam:) moze sie znamy xD Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 18:30 crazycandy87 widze ze chyba bedziesz podbijac meskie serca na KULu :D Odpowiedz Link Zgłoś
johnny85 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:38 Ja jestem ze Świętokrzyskiego i jestem singlem,a na Kulu studiuje prawo od 2 lat i siłą rzeczy parę razy w Lublinie byłem,więc nie wiem czy w tym ostatnim względzie pasuje do tego postu,bo tu widzę wszyscy nowi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:45 oj witamy cie z otwartymi ramionami obojetnie z ktorego roku wzzne ze wolny hehe Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:46 wampirzyce :P Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:49 jejku a ten brey cos tam jak cien za mna.... wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:52 breyD<----- Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:55 a czy kiedykolwiek powiedzialam ze lubie? Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:58 nie musisz kogos zaczynac lubic zeby go potem nie lubic, a czy ja powiedzialem ze Cie lubie co insynuuje itissunny? Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:01 eee tam brey cos tam wez nie kombinuj tylko sie przyznaj ze jestescie z dziewczyna w separacji i rozplaczliwie szukasz pocieszycielki hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:03 o kurde, moze zostaniesz psychologiem, ale ty jestes madraaa, skad wiedzialas ze mamy separacje? :/, beess kitu Ty to znasz sie na zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:52 crazycandy87 ja akurat bylam kilka razy w Lublinie ;D hehe to fajnie ze mam nowa towarzyszke :D a mam na imie Magda i jestem Panna ;D A ten na brey..(cos tam nie pamietam nicku) ;D cie nie przesladuje tylko pewnie podrywa ;D hahah Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:54 hehe dobre...jak mozna kogos podrywac na forum?wezcie mi to wytlumaczcie :P, poza tym jak jusz dzies tam pisalem: jestem zajety, dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:57 Dziewczyna nie sciana, da sie przestawic ;D hehe :) bez urazy oczywiscie a podrywac mozna wszedzie i na rozne sposoby :D Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:59 tylko jest problem barany nie potrafia sie dogadac z pannami ech , no jasne ze wszedzie mozna podrywac ...ech ja to zawsze powtarzam ze faceci to zycia nie znaja Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:00 a zycie to pewnie znasz znakomicie, skoro caly czas jestes, ekhymm... singlem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:57 hehehe Madziu ja tez jestem Magda hehe swoj swego wyczuje , on ma juz swoja "Madzie" poza tym ma upierdliwy charakter ( na ucho nic ciekawego) Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 19:59 a ty za to jestes zapewne zapatrona w siebie, jak uwazasz ze laze za toba to zaloz wlasne forum prywatne, z ograniczeniem dostepu, dla VIP-ow tkj. Ty for example :] Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:03 moze troszke sklamalam mam chlopaka , hmm powiedzmy ze faceta bo juz ma swoje lata , ale go lada chwila zostawie ... takie zycie milosc na odleglosc nie ma szans , poza tym, za stary jest , taka oto wakacyjna milosc ale jak caaalowal hhe Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:04 no Tyyyy to znasz zycieeee Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:03 Ej tylko bez klotni :D magdo akurat mam przyjaciolke ktora jest spod znaku Barana i znamy sie od 12 lat :D a ty widze wierzysz w horoskopy itp? Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:04 to Ona -------> zaczela :P Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:06 A Ty chlopak i powinienes ustapic :D Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:06 nie no z przymruzeniem oka , ale sprawdza mi sie kto jaki jest spod jakiego znaku zodiaku oczywiscie nie zawsze , ale niektore cechy zawsze , ale kazda regule potwierdza wyjatek Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:07 ech moja wina ze latwo go sprowokowac ... ja sobie zartuje czesto to robie bo lubie sarkazm , nie gniewaj sie przeciez cie lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:09 dobra koniec kłótni ;), w koncu kolezanka z roku noooo, bo jestes na administracji tak?czy sqcha??:P Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:07 A panna jakie ma cechy?:D to powiem czy sie zgadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
wania_b Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:07 Nazywam się Bartek, jestem zodiakalnym Lwem. Jestem singlem i nie zanosi się na to, żeby coś się zmieniło. Będę studiował na Kulu Filologię Angielską dzięki być może właśnie dzięki breydakusowi - zabrakło mi 0.01pkt - dzięki! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:08 spoko nie ma za co ;), za rok przyjde pewnie do Ciebie na wydzialek jak z Administracja sobie bede radzil :) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:10 a ile miales z rozszerzonego ptk wania? Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:09 oooo to swietnie , a mowilam ze dobry czlowiek z ciebie :) pomodlmy sie za brejka ( wczuwajac sie w te klimaty) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:09 Breydakus to narazie tylko my zajeci :D Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:10 to co my wogole robimy w tym poscie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:11 breydakus wlasnie nie wiem ;D ale skoro nas tu pociagnelo az .. hehe :D to cos musi znaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:12 hehe ja tesz troche wierze w horoskopy, ale sie na tym nie znam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:13 panny sa dobrze zorganizowane , kochane , niesmiale, podobno gdyby nie byly takie samokrytyczne to rzadzily by swiatem , trudno za nimi nadazyc , sa zdyscyplinowane , ambitne , lekko wkurwiajace ta swoja idealnoscia hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:14 a raak?znasz wszystkie charakterystyki na pamiec? :P Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:17 hehe nie chodzi o to ze na pamiec po prostu kojarze z osoba ktora znam , oooo jessso raki sa okropne to dlatego , moja mama i babcia to raczki , hmmm sa wrazliwe i lubia nad wszystkim i wszystkimi miec kontrole, starsznie nerwowe , nie potrafia komus przyznac racji , ale w srodku sa kochane i slodkie heeh Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:21 no widzisz byla klotnia ale jaki slodki w niej sie okazalem, hehe ;), a u mnie w domu wszyscy wodniki i nie gadam z nikim :P :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:14 ja powinnam podobno jesli chce sie wzbogacic wejsc w spolke z panna , doprowadzi mnie to do sszaaaaaaalu ale bede bogata hahaha no coz cos kosztem czegos Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:11 nie no poki co ja tez , ale to tylko formalnosc , a ty mowilas cos ze za pare dni... Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:17 crazycandy87 od dwoch dni nie odzywam sie z chlopakiem ;D klotnia a czy sie rozstaniemy czy bedziemy razem to sie okaze ;) z drugiej strony za 5 dni mija rok ;P i chodzimy drugi raz haha breydakus tak ja tez na administracji ;P ale jak beda dzielic wg naziwsk to nie bedziemy w tej samej grupie ;) aa i horoskop po czesci sie sprawdzial ;D Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:19 no horoskopy zawsze sie sprawdzaja, jak tego sie chce :P, a na jaka literke masz nazwisko ze nie bedziemy razem w grupie? to jusz bylo dzies ale zanim ja to znajdee...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
malpusia4 hmm 23.08.06, 20:20 Wygląda mi na to, że ktoś tu szuka sobie męża..;) :P I chyba skutecznie, bo to najobszerniejszy wątek=) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: hmm 23.08.06, 20:24 i wyjasnijmy sobie cos męża nie szukam , to ostatnie czego szukam , fajnie ze itissunny poznalam no i niech bedzie tego drejka Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: hmm 23.08.06, 20:25 crazycandy!!Breyda!albo łatwiej, may I introduce myself: Mateusz po prostu :P Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: hmm 23.08.06, 20:22 breydakus na C ;D ale jak bedziesz mial fajniejszych wykladowcow to sie postaram przeniesc ;D Malpusia szukamy kontaktow towarzyskich :D integrujenmy sie Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: hmm 23.08.06, 20:24 albo odwrotnie :P, ja bede mial slabych wykladowcow, albo na angielskim tesz, jaki mialas poziom z tego testu z netu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: hmm 23.08.06, 20:31 B1 :p czyli Mateusz wspolpraca? :D tam gdzie lepiej to sie przenosimy <apropo tak ma na imie moj chlopak> Magda ja mam stancje na Raclawickich 5-8 minut na KUL ;D Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: hmm 23.08.06, 20:32 kurr ja mam b2 :/, no ale jak by co to umowa :D, bedziemy wybierac jakbysmy byli na MISHU :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: hmm 23.08.06, 20:33 ooo to cos znaczy moze twoja dziewczyna to Magda i niewielka zmiena bedzie jak sie zamienicie hehe , itissunny to spoko ja wciaz szukam , to wpadne do ciebie na kawe hehe :p Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:30 Madzia podaj nr gg Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:32 1888274 ale teraz jestem u kolezanek tylko one zajete kom ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:32 aleście sie rozgadały- jak to kobiety heh :) <zart> Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:33 i mezczyzni!!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:34 kulowski_student szukam kolegow co beda mi miejsca ustepowac na wykladach :D a ty singiel ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:35 of course singel :) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:37 hehe Madzia bierz go Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:38 Madzia moje gg 6661305 jak cuś Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:39 :) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:39 kurcze przydalby sie ktos z pierwszeo roku z germanistyki ( od kogo mozna by bylo notatki przepisac jak cus) Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:38 najpierw sprawdz horoskop!!I znak zodiaku tesz!! ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:38 Breydakus tylko ja ten test robilam jakis czas temu i tak sobie ;D a teraz musze zrobi go drugi raz zeby to podanie wydrukowac to moze wyjdzie mi grupa B2 ;D bo malo mi pkt brakowalo ;D hehe Crazydakus a wpadaj :D bedziecie do mnie chodzic jak bedziecie mieli okienka:D Kulowski_student ooo :P to sie strzez :D przed dziewczynami :D Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:40 już się boję pierwszorocznych, drapieżnych cooolowiczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:40 to daj mi login i haslo do konta to zrobie za Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:43 Kulowski_student ja drapiezna nie jestem chociaz... lepiej uwazaj jak bedziesz przechodzil obok mojej stancji :D Magdo to ty sie zglos do mnie tzn zostaw wiadomosc ;D Breydakus a my od kogo bedziemy miec notatki? musimy znalezc kogos starszego do wspolpracy :D Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:44 itissunny ja bede mial od siory kumpla ona jusz ma magisterke administracji po Kulu takze nie boj zaby, damy rade :D Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:41 hehe spoko to 2 znajomych juz mam , jeden ulomny nieco ale co tam Bog i takich kaze kochac hehe Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:43 to crazy panda jedna nooo... nie lubie cie <jezyk><foch> :-P Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:44 Heheh kto sie czubi ten sie lubi ;D ja cos czuje breydakus ze bedziesz zajety ale przez kogo innego :D aa i co bedzie jak mi zrobisz grupe C1 Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:47 Madzia ty lepiej nie wczuwaj sie tak , jakies medium czy co hehe teraz cos ci skrobne na gg to bedziesz miala moj nr Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:43 a zdaje sie ze ktos z kulu mial mi odpowiedziec na pare pytan ... i sie zarzekal nawet, hehe kto tu kogo sie ma obawiac , pewnioe tylko czekasz na 'swieze miesko" hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:45 hmmmm jakbys dobrze zobaczyła to już dawno odp na wszystkie pytania bardzo obszernie :) Nasz 2roczny schabik niczego sobie, ale nowa cielęcinka też sie przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:47 no noo to ja jusz wole ta teorie o horoskopach, niz czubieniu i lubieniu :P, a nie zrobie Ci takiej grupy bo zeby ja miec trzeba miec 0 bledow, a nikt nie jest doskonaly i nie uda mi sie tego zrobic asz na poziom C1 :), wiec nie boj sie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:49 test was dolacza do grup jezykowych?? Hmmm u nas czegos takeigo nie bylo. Wolno bylo sobie zrobic dla sprawdzenia ,a le nie odgrywał wiekszej roli:) mogles dostal 2 pkt i zapisac sie do C1 Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:50 My jusz zapewne nie bedziemy mieli tego szczescia i zostaniemy rozmieszczeni automatycznie wg wyników z testu. a co do grupy C1 to nie sadze zeby na roku znalazlo sie 10 osob z tym wynikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:51 mozliwe. U nas jednak bylo sporo osob co sobie wybrało C1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:52 tesz sobie wybiore jak bede mogl a cooo:P Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:53 Kulowski_student porownujesz dziewczyny do miesa? :D Madziu agermanistyka na raclawickich? :D to ty zawladniesz starym budynkiem a ja nowym :D Breydakus sama moze sprobuje sobie jakos poradzic i ze slownikiem usiade ;D bo moja kolezanka ze stancji ze szkoly tez idzie na administracje ;D ale ma grupe B2 i na literke I nazwisko ;D takze ona jest z nami :D Odpowiedz Link Zgłoś
sc0tty Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:54 Ladnie watek sie rozkrecil. Jak zobaczylem ilosc postow, to prawie z krzesla spadlem :P Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:54 to była tylko taka "metafora" heh :) Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:56 no to staraj sie itissunny :) jak by co to mozesz pytac podczas testu na gg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:02 eee to kiczowo Madzia to nawet w tym samym budynku nie bedziemy kicha... buu ech ale sie ladnie moj watek rozwinal nie bede sie chawlic ze to ja go zalozylam ja ja JA hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:54 kUlowski studenciak dzieki za wyczerpujaca odpowiedz , Bog zaplac Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:54 ależ nie ma za co :) Sluże zawsze radą Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:03 ALE BEZ WAS KOCHANI TO BY SIE NIE UDALO :) hehe chyba by ktos kręćka dostral gdyby probowal przeczytac wszystko co napisalismy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:55 nono tez bym wybrala notarialan , notariusze za ble papier niezle kosza kaske hehe Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:56 sc0tty ja za to ledwo nadazam pisac za nimi ;D napisze jeden post a tu juz 3 nowe ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:58 już jest 117, takim tempem dojdziemy do 1000 jeszcze dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
sc0tty Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:59 Hehe...chyba musze sobie kilka okien z tym forum otworzyc :D Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:05 scotty a ty co wyspowiadaj sie i to szybko siengiel czy nie , jaki kierunek , ktory rok szybciutko up up :) Odpowiedz Link Zgłoś
sc0tty Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:07 Juz pisalem, ze administracja I rok :D Singiel i koziorozec, bo zdaje sie, ze zwracacie uwage na znaki zodiaku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:09 rok młodszaa, łeeee :P, a wybiera sie na biotechnologie, cała rodzinka biotechnologów :P, ale to za rok :P :P :P, a itissunny nie mam twojego gg :/ dzies tam bylo na dole ale jak to mowila szalona panda krecka mozna dostac zanim sie czegos doczyta :P Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:13 ooooo Breyd sie ze mna w czyms zgodzil hurra hurra hurrra trzeab to oblac ! Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:57 pan Ziobro wczoraj mowil o tym na konferencji:) Obniazli jakies stawki i powiedział ze przeciętny notariusz po odliczeniu wszystkich kosztów na czysto wychodzi mu 90tys zł na miesiac. Buzi az nie moglem zamknac ze zdziwienia. Wiedzialem ze duzo, ale że aż tak Odpowiedz Link Zgłoś
mika9944 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 20:58 co ty gadasz aż tyle ....ja też będe notariuszem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:00 na serio. Ja też nie mogłem uwierzyc. Ale tak mowił najwyzej ze sam sie pomylił. Mówił ze chce im wynagrodzenia o połowe obnizyc. Ale dosatnie sie na aplikacje notarialna to jak 1 do miliarda. Graniczy z cudem Odpowiedz Link Zgłoś
mika9944 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:04 a niby taka bieda w polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:05 breydakus a masz moj nr gg? :D a tak w ogole to twoja dziewczyna gdzie sie wybiera na studia? :D kulowski_student ale ile aplikacje kosztuja.. tzn ja sie na tym dobrze nie znam ;P madzia a ty co ucichlas? scotty wez nacisnij na pokaz wszystkie czy jakos tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:07 no wlasnie dalej brejd pochwal sie ta swoja niewiasta!!! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:08 ja ucichlam? ja tu najwiecej pisze , kazdemu literki wyrywam z klawiatury hehe a twoj chlopak Madzia ? Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:08 Aaa to ja zamawiam chlopakow z administracji :D pamietaj Madzia :D ale bedziemy sie wymieniac :D hyhyh <zart> Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:08 niestety w tym Ci nie moge jeszcze pomóc. Samo przystapienie do egzaminu napewno z kilkaset złoty. Potem jak odbywasz 2-3 letnia aplikacje tez sie placi- robi to w calosci twoj patron, moze to w czesci, a moze i tez nic nie placic i wtedy musisz ty. Chyba tak to jest. Ehhh za dużo się naoglądałem " Magdy M" :) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:10 ooo "Magda M " moj ukochany serial ale najbardziej uwielbiam ALLY MCBEAL ooo tak kulowksi masz plusa Madzia , ja to wielu nie chce tak po jednym z kazdego kierunku ... skromna dziewczynka jestem ... Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:12 my name is Kamil. Jesli możecie to tak sie zwracajcie do mnie :) A nie ebdzie za kazdym razem pisac KULowski student Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:14 Kamil sliczne imie takie jak Mateusz :D Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:17 zapomniałas jeszcze ze Magda to tesz sliczne imie chyba nie? hehe :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:18 też kiedy sie nauczysz a nie tesz ... MADZIA no sliczne , ale co bedzie dziewczyna wlasne imie chwalic Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:19 tesz pisze bo nie chce mi sie uzywac alt-a :), a Ty kiedy ze mnie zejdziesz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:22 proponuje zwolnic tempo bo jedziemy z predkościa 5 postów na minute :P Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:22 to po co "s" piszesz ...ech kto zrozumie meżczyzn ... ja na ciebie nie wchodze a fuj , falszywe podejrzenia i zazrtowalam z tymi oblesnymi imionami of course latwowiere samce nabraly sie hahaha mi ? tej ktora gra te wredna na forum.... ach jak marionetkami mozna sie wami bawic chlopcy Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:23 ok ok koniec zabawy , chyba dzieci juz powinny spac o tej porze , nie sadzisz Breyd? Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:24 pisze s bo marionetki tak lubia Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:24 to co panda opuszczasz nas? Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:25 Madzia chyba sie nie obrazilas ? cmok :P Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:16 Madzia nie oszukuj przed chwila na gg mowilas ze to oblesne imiona , ze Kamil to ci sie kojarzy z tym "M jak milosc" a Mateusz to ten maluszek kicz i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:18 itissunny czy to byc prawda co mówi koleżanka powyzej?? Oj już podpadasz na początku Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:18 nooo zgadzam sie z Kamilem :P Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:13 Madzia a to ja chce 3 z administracji, dwoch z prawa, z socjologii jednego i z anglistyki z 5 ;D i mi starczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:11 To ja nie wiem czy mam brnac za rok w to prawo :D czy lepiej stosunki albo cos takiego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:14 oj Maaaadzia rozwieje Twoje watpliwosci kochanie, stosunki to poza kolejnoscia ,musza po prostu byc , inaczej nie da rady hehe Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:25 Madzia widze ze jestes niezle swirnieta :D ale to dobrze :D powiedz jeszcze tylko ze lubisz tanczyc i chodzic do clubow ;D Kulowski_student co zlego to nie ja :D a musze miec kogos kto bedzie mnie odprowadzal po zajeciach :) Mateusz to jak ta twoja dziewczyna gdzie idzie na studia? Scotty widze nie nadazyl :D i sie wycofal Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:27 itissunny na biotechnologie jak jusz pisalem nizej :) Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:31 Mateusz a gdzie? na AR? moja kolezanka tez tam idzie :D uu to zle moj chlopak do Wawy tzn nie wiem czy juz chlopak czy nie :D Madziu ja nie nadazam :D i tak w ogole to nie lepiej przeniesc sie na czat? :D albo umowic sie jakos jutro bo ja zaraz musze isc a jutro nie nadaze z czytaniem tych wszystkich postow :D Kamil to jak bedzie? :P z tym odprowadzaniem po drodze? Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:33 no na AR a na jaki kierunek idzie ta twoja kolezanka?bo wlasnie mojej dziewczyny mama jest tam dziekanem :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:34 na biotechnologie a kolega na towaroznastwo :D a druga kolezanka sie zastanawia nad architektura krajobrazu na ar a kul Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:36 wlasnie mi jej mama mowila ze to towaroznastwo jest lipne bo tylko ladna nazwa ze przedmioty sa rolnicze w wiekszosci a nie w stylu przedsiebiorczosci czy tego towaroznastwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:43 Dla tego kolegi to dobre ze i tam sie dostal :D haha lepzse to niz nic :D Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:29 no pewnie. Bo gdzie się bedziesz czuła bezpieczniej niż przy chłopaku który ma prawie 2 metry. Heh zauwazylem ze jak sie sciemnia to wszystkie staruszki i dziewczyny boja się mojej osoby- moze jakis zlodziej albocuś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:33 Masz prawie 2 metry? to super bo ja 175cm :D bede mogla obcasy spokojnie zalozyc :D i nie bede miala wyrzutow sumienia ze wpedzam chlopaka w kompleksy :D Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:35 bez 3 czy 4 cm. Na wydziale trudno mnie nie zauważyc. Polecam sie na przyszłosc. Zapewniam że nikt Cię nie tknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sc0tty Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:38 Pozdrowiania dla Kamila, najlepsze zrodlo informacji. Jesli nie pamietasz, to rozmawialem z Toba na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:40 Kasmil podaj gg przyda sie Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:42 Mateusz Ty to wiesz jak sie ustwic mama dziekan... hehe tez tak chce :P moze dziekan KULu ma syna ... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:43 miałem chociaz cien nadzieji ze nie zrobisz chamowy w ten sposob, mylilem sie, a co do mojego ojca...bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:44 Madzia to masz tyle wzrostu co moja psiapsiola jak bede z toba lazic to bedzie bez zmian hehe tyle ze ona na obcasach nie chodzila , ja mam 166cm Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:44 heh niestety dziekan KULu jest księdzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:45 rektor jest ksiedzem, a dziekanow przeciesz jest kilku :), ale jak znam życie to wszyscy to ksieza Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:46 heh jesli chodzi o wydzial prawa i adm to znajdzie sie jedna sztuka w sam raz dla Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
breydakus Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:51 jezeli chodzi o dziekanaty to co najwyzej pani sekretarka... Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:52 my mamy niezwykle urodziwe panie w dziekanatach. To była jedna z pierwszych rzeczy jaką spostrzegłem na KULu:) Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 24.08.06, 10:53 Widac najwieksza popularnosc maja tematy integracyjno-zapoznawczo-rozrywkowe :D hyhy bo post o Administracji stanal w miejscu ;D Marad11 a pomysl tylko co by bylo gdybys przez 2 dni nie byl na forum ;D tyle postow do przeczytania i nadrobienia :D Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 23.08.06, 21:43 scotty pewnie że pamiętam :) 8405249 zaraz niestety znikam, wiec już dzisiaj nie pogadamy, ale w niedalekiej przyszłosci....... Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Zegnam sie 23.08.06, 21:47 :D do jutra ;P nie zrobice tutaj za duzo postow bo jutro nie zdaze ich przeczytac ;) Kamil to fajnie bedzisz moim bodyguardem :D hyhy :) Madzia o to moja reszta kolezanek tez ma ok tyle wzrostu :D a ja w butach na obcasie nie chodze jedynie na dyskoteki czasami i na rozpoczecia i zakonczenia roku szkolnego :D tzn chodzilam ;D a czy ktos z was lubi cluby? :P bo wyjdzie ze nie bede miala z kim chodzic potanczyc :"D Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Zegnam sie 23.08.06, 21:50 ja raczej nie chadzam , nie mialam moze z kim a moze inne powody ale z toba to moge isc , mozesz na mnie liczyc , a masz jakichs znajomych na kULU mADZIA? Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: DO kAMIL 23.08.06, 21:53 chodziło mi o jednego pana profesora który jest prodziekanem i jako jedyny nie odziewa habitu :) Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: do Kamila 23.08.06, 21:54 a jesli chodzi o akademiki to w pierwszej kolejnosci komu przyznaja co? i ile Kul ma miejsc duzo czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: do Kamila 23.08.06, 21:55 ale chyba nago nie chadza?? hehe ale ja chcialam syna , ma syna ? Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: do Kamila 23.08.06, 21:55 liczy sie dochód i odległośc od domu. Ale ile jest miejsc i czy maja jeszcze jakies inne kryteria to niestety nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: do Kamila 23.08.06, 21:56 hmmm syna powiadasz. Niestety ma cztery śliczne córy heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
kulowski_student Re: do Kamila 23.08.06, 21:56 to byl zart :) niestety nie mam wiadomosci na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Bycie singlem jest ostatnio w modzie ;] 23.08.06, 23:47 No i ja się nie wyróżnię, bo na chwilę obecną też jestem singlem. Niewykluczone, że chwila ta może trochę potrwac, a już przynajmniej do roku akademickiego ;) Postanowiłem sobie przed snem wejsc na internet i zerknac czy cos nowego sie pojawiło, a tu proszę! Takiego zjawiska to forum jeszcze nie doświadczyło :) Ale wystarczy parę odpowiednich osób i już Marad ma problemy z przeczytaniem wszystkich postów. Pobieżnie mi się jednak to udało :) Pozdrawiam sąsiedni znak zodiaku - czyli pannę Magdę (dwuznacznie ;)) Ja jestem wagą i tu pytanie do szalonego cukierka - źle li to, czy dobrze? Bo mi trudno określic :) A na imię mam Adrian - imię jak imię. Cieszę się, że nie jestem np. Bożydar albo Kleofas, bo tutaj mogłoby byc różnie ;) Ktoś tu szukał kogoś z prawa chyba? Od pażdziernika można mnie tam właśnie będzie znalezc. Do Lublina mam troche ponad 20 km... Nie wiem co tu jeszcze było poruszane, bo nie dosc, że postów cała mnogosc to i pora nie sprzyja prawidłowemu myśleniu, ale jakby jakieś pytania czy rozmowa... no to będę tu zaglądał :) A jeśli ktoś chce, to może byc i gg: 2760336 no ale w sumie fajnie się nabija liczbę postów temu forum - moze jak np. dobijemy do 5 tys to Kolamix jakas nagrode od "gazety.pl" dostanie? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sc0tty Re: Bycie singlem jest ostatnio w modzie ;] 24.08.06, 09:27 A to, ze single sa w modzie, to jest prawda. Niedawno czytalem wlasnie artykul na gazeta.pl o singlach. Odpowiedz Link Zgłoś
mika9944 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 24.08.06, 08:41 no to ładnie ,a czemu to Adrian tak długo nie śpi ktos tu cierpi na bezsenność a widząc dziś rano liczbę postów aż mnie zatkało oczywiście z podziwu bo przecież jasno widać że studenci kulu są najlepsi!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 28.07.07, 23:00 że też moje baczne oko nie zauważyło tego wątku ;) Chyba się psuje... Odpowiedz Link Zgłoś
tomkow2 Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 28.07.07, 23:13 Wątek stary jak swiat,pamietam jak powstawał.Że też ladybird go wypatrzyła.Ciekawe czy bedzie kontynuowany przez nowych studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 28.07.07, 23:52 Stary jak świat mówisz ;) Że też go przeoczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
lady69bird Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 29.07.07, 14:22 Moje baczne oko wszystko wypatrzy hehe ;) szczególnie coś ciekawego... :> Pod warunkiem, że nosze swoje okulary -4 dioptrie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
dlugipostozabijaniu Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 29.07.07, 23:21 singiel i dumny. wyjdzmy z podziemia, niech o nas uslysza. dosc szykan i segregacji! ja moge niesc kolorowa flage. Odpowiedz Link Zgłoś
lady69bird Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 29.07.07, 23:31 Może białą od razu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dlugipostozabijaniu Re: Single z KULu ;P czyż nie ciekawy temat? 29.07.07, 23:39 to tylko na wypadek gdyby chcieli nas pacyfikowac. Odpowiedz Link Zgłoś