Gość: ania w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:45 czarny czy niebieski?? a może pioro? i czy jak się pisze na czerwono to ganiają. pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mila [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:51 Rany... Dziewczyno widze ze masz naprawde zyciowy dylemat... Pytasz o sens swojego zycia... Pogratulowac inteligencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielex Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:56 zielony w różowe kropki a za czerwony to wieszają na lampie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:00 skasujcie ten topic fuck maja ludzie problemy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły heheheheh IP: *.sieci.fonet.pl / 217.98.102.* 25.08.06, 16:26 niezłe, niezłe ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Będę pomocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:25 Wiesz co nie dziw się, że takie chamskie odpowiedzi na Twoje pytanie. Zostałam potraktowana podobnie, chociaż mój problem był troche bardziej zlozony. No ale do rzeczy. więc ja planuję używać niebieskiego długopisu. czarny też jest dobry, nawet chyba nieco lepszy, ale w sumie jak kto woli, a ja wolę niebieski. Co do czerwonego, to nie wiem, chyba używają go wykładowcy, więc lepiej nie próbować. Wiem jedno-ważne żeby nie był zielony, bo taki nie wychodzi na ksero. Pozdrawiam i powodzenia w zaopatrzaniu się w niezbędne przybory :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Będę pomocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:26 i mam jeszce pytanie, bo zapomniałam w poprzednim poście. Kupiłaś już piórnik? I czy w ogóle kupujesz? Bo ja mam mały dylemat:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: Będę pomocna IP: *.astral.lodz.pl 25.08.06, 17:32 rocznik 87 to dziwny rocznik ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StarszaKolezanka;) Re: Będę pomocna IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.08.06, 17:58 ja na poczatku I roku mialam z 10 dlugopisow roznych, kolorowe zakreslacze, marker, pieknie natemperowane olowki i kolorowe cienkowpisy, podkreslalam tematy i wyodrebnialam najwazniejsze pojecia w notatkach przeszlo mi calkiem szybko... teraz pozyczam dlugopis, rysuje zlamanym kawalkiem 'olowka', pisze na wyrwanej kartce z zeszytu - i mam lepsze wyniki w nauce:) nie ma co sie przejmowac kolorami czy piornikami, szybko maleje ich znaczenie;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
malolat.87 Re: Będę pomocna 27.08.06, 13:16 > rocznik 87 to dziwny rocznik ... :D HEJ!!!!!! ja takich pytań nie mam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j000 Re: Będę pomocna IP: *.polsl.pl / *.polsl.pl 28.08.06, 09:02 Co wy macie do '87? To najlepszy rocznik w świecie. Moja klasa w LO słynęła właśnie z takich problemów... Pytaliśmy nauczycieli, czy chcą dostawać kartkówki na kartce A4 czy A3, w linie, w kratkę czy czystą, napisaną niebieskim, zielonym czy czarnym. Odpowiadali nam i już potem nie było problemu xD A jak ktoś się coś pyta, to lepiej odpowiedzieć, nie krytykować, bo kto pyta nie błądzi :P A co do tematu, to ja zawsze piszę czarnym i nikt mnie nie zmusi do pisania na niebiesko, co najwyżej to na pomarańczowo napiszę! :P Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w Re: Będę pomocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:04 hej! dzięki Aniu za poważną odpowiedź. jak myślisz, lepszy będzie długopis zwykły czy żelowy? a co do piórnika to chyba wykorzystam stary z liceum więc nie mam problemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakh Re: Będę pomocna IP: *.chello.pl 28.08.06, 20:48 mozesz pisac nawet rozowym, ale tylko notatki z wykladow, bo prace ktore trza oddac wykladowcy to musza byc pisane niebieskim lub czarnym,jesli chcesz by sie rozczytano i wzieto Cie powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
locca1 Re: Będę pomocna 29.08.06, 09:17 hehe pytanie jak pytanie..ja mam pióro i wezne długopis:D...:P hehe podobno na SGH używają zielonego bo ksero nie odbija hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze123 Re: Będę pomocna 09.09.06, 14:35 Odbija, co za bzdura, że nie odbija? poza tym na SGH jeszcze notatki kosztuja 50 zł, wszyscy chodza na wykłady bo nikt nikomu nic nie da, wszysyc rzucamy sobie nawzajem kłody pod nogi, zrywamy ogłoszenia o pracy jak juz sami je przeczytamy, podpowiadmay chętnie, ale podając fałszywe odpowiedzi... Ludzie! Zazdościcie po prostu, że się nie dostaliście na SGH i takie durne legendy krążą. Nigdy, ale to nigdy nikt nie odmówił mi skserowania notatek. Odpowiedz Link Zgłoś
african_swallow Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 25.08.06, 18:09 najlepiej żeby pisał, ale nie musi. można skrobać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:45 gienio zgadzam sie rocznik 87 jest bardzo dziwny :0 Aniu a dlaczego nie zapytalas sie jakiego koloru moga byc okladki twoich zeszytow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.ssnet.pl 25.08.06, 18:50 cholera, jak ostatnio czytam to forum, to nigdy nie wiem, czy pytanie jest na poważnie, czy ktoś sobie zartuje :P Jedna się pyta czy iść w złotych butach, inna czym ma pisać. Czy ludzie naprawdę w środku wakacji nie maja innych problemów. Jak dla mnie to ktos sobie robi jaja i sprawdza nasze reakcje :P co do długopisu - najlepszy to taki, ktory pisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timon Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:31 To na studiach potrzebne są zeszyty? :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx [...] IP: 80.50.255.* 25.08.06, 20:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.crowley.pl 25.08.06, 21:31 A próbowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kasia Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 25.08.06, 20:42 ludzie ale wy macie problemy!!! pisze sie tym co akurat w reke wpadnie... a piornik to kupujecie pod kolor tornistra??? troche powagi by sie wam przydalo... idziecie na studia a nie do przeczkola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznik 87 Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 25.08.06, 21:20 Hej, laski, bez kitu nie róbcie wstydu dla naszego rocznika, jedna o złotych butach, druga o tym czy zeszyty na kole czy zszywane, trzecia o dlugopisie! COME ON !!!!!!!! Ja rozumiem ze idziemy pierwszy raz na studia, ale ludzie, nie popadajcie w paranoje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznik 87 Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 25.08.06, 21:22 ... a tak swoją drogą, to chyba jednak podpucha, bo nie sądze żeby ktoś był tak płytki zeby isc w zlotych butach albo pisac czerwonym dlugopisem.... Pozdrawiam ( ale tylko tych myślących ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j-cob Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 25.08.06, 21:27 Najlepsze są ołówki, koniecznie takie z gumką na końcu. A podstawa na studiach to dobry tornister. Odpowiedz Link Zgłoś
malolat.87 Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 27.08.06, 13:17 a gumka nie tylko na końcu się przyda... te się szybko ścierają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksis Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.tomaszow.mm.pl 26.08.06, 16:36 ludzie, nie oburzajcie sie tak. Przecież dziewczyna sobie jajca na pewno robi. Na żartach się nie znacie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 28.08.06, 10:11 ja się obawiam że ona tak poważnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drag Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 16:38 parker jaki by nie był;p ale debilne pytania zadajesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 rok Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.satfilm.net.pl 26.08.06, 17:51 Dlugopis taki,aby tylko pisal :p Ja kupuje najtansze,w kolorze niebieskiem,bo taki cale zycie preferowalam,ale ludzie pisza roznie- czarnym,zielonym,piorem,cienkopisem,dlugopisem,tak samo jak roznie pisza-w zeszytach A4,A5,kolonotatnikach,wolnych kartkach itp. To nie szkola srednia,ze Ci sprawdzaja zeszyty-pisz jakim chcesz,nawet rozowym,byles na kolach i examach cos madrego pisala,choc jesli chcesz,by egzaminujacy powaznie Cie potraktowal,nie pisz raczej rozowym ;) Co do piornika,a raczej saszetki w moim przypadku i kolorowych dlugopisow-ja taki posiadam,bo po prostu lubie sobie urozmaicic notatki,sa jednak ludzie,co przychodza z dlugopisem w kieszeni i tak samo sobie daja rade jak Ci "kolorowi".Na studiach sa inne problemy jak np.niespelnieni asystenci ,niz wybor dlugopisu do pisania.To tyle:) Powodzenia na studiach,nie boj sie,zycie samo Ci pokaze,co jest dla Ciebie najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Water Proof Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.icpnet.pl 26.08.06, 23:23 Niezłe jaja na tym forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenkaa Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 27.08.06, 15:24 to zart mam nadzieje... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesia miąsek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mienia Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.crowley.pl 27.08.06, 22:53 Srebrny - będzie pasował do złotych butów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21latka Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 01:00 dobre...hahahaa...szczerze sie usmialam Odpowiedz Link Zgłoś
blue_fire Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 28.08.06, 01:26 <lol> poziom rozmów na forum wzrasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korektor Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:10 Idź do najbliższego sklepu papierniczego. Sprzedawca pomoże ci dobrać odpowiedni długopis do twoich predyspozycji, kształtu ręki, sposobu trzymania itp. Możesz za wczasu kupić zeszyty, notesy itp. Sprawdzisz wtedy, który długopis najlepiej spisuje sie na danej.. hmm.. powierzchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko ko ko Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:47 ee kto by pisał długopisem na sudiach... ja preferuje pióra naturalne, generalnie bardzo lubie gęsie, ale jest ono bardzo delikatne i łamliwe:/ dlatego jak sie złamie to lece do kurnika i ganiam kurczaki, żeby im z zada wyrwać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejcz Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:05 ej ko ko, ale wieśniak* jesteś! nie wiesz, że dżezi jest pisanie piórem GĘSIM?? i to ganianie do kurnika... jejku, nie macie szatni, w której można przechowywać zapasowe gęsi?? to co to za uczelnia? :P *żeby nie było - nie chcę Cię obrażać, tylko jakoś innego antonimu do "dżezi" nie amm w tej chwili pod ręką... ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 15:38 HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA, dzieki wielkie za trening miesni brzucha :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
manna4 Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 28.08.06, 20:04 weź kredki , plastelinę i ołowek , i o gumce nie zapomnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.crowley.pl 28.08.06, 21:54 Gumka to rozumiem,ale po co pozzostałe ???;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyś Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.bozkow.sdi.tpnet.pl 28.08.06, 22:34 jak to jaki długopis najlepszy? piszący rzecz jasna :P. w sumie pytania można pogratulować, jedno z gatunku- "zwalające z nóg" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homer Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:48 jeśli ci potrzebny aby walić palcówę, kolor bez różnicy! ważna gładka tekstura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 00:10 Aniu długopis musi być taki żeby można nim było szybko pisać, żeby ręka nie bolała. Pytanie wcale nie jest takie głupie jak się wydaje. Ja notowałam wszystko, no 90%; nadążyć za dyktującym to sztuka; potem koleżanka notowała jedno ja drugie, metoda się sprawdza. Długopis czarny.Co do kolorowych to czasem warto mieć, szczególnie wtedy kiedy usłyszysz pytanie - macie może państwo.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.net.pl 09.09.06, 14:04 up bo pytanie rozbrajajace:D Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze123 Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 09.09.06, 14:38 1. piórem pisze się wolniej, zuzywa więcej powierzchni i się rozmazuje. Ale ma swoich zwolenników 2. możesz sobie pisac na czerwono, bardzo dobry kolor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parker vector Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 10:45 beatrycze123 napisała: > 1. piórem pisze się wolniej, zuzywa więcej powierzchni i się rozmazuje. Ale ma > swoich zwolenników pióro nie stawia tyle "oporu" co niektóre długopisy, ja wolę pisac piórem, reka mniej sie meczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:44 A mi się ręka męczy bardziej przy piórze niż długopisie za 70 gr, bo ręce mam jak dziecko, a pióro jest ciężkie. Odpowiedz Link Zgłoś
seesee Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 11.09.06, 17:55 obciachowe kolory to jasnoniebieski i różowy. najbardziej stylowy to czarny. jeśli chodzi o rodzaj, to zdecydowanie pióro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colon irritabile Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 13:20 A u nas pani prof. powiedziała, żeby nie pisać (jasno)niebieskim bo ma słaby wzrok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:40 taki który pisze!!! banowac takie osobniki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 15:41 oh yeah!!!! :D:D:D <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doliores Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:34 ja jebie..a czy na studiach mozna..nosisz krotkie spodniczki ???;D dziewczyno zastanow sie albo napsiz do bravo tam napewno udziela Ci odp..tylko z 2tyg. opoznieniem.. Smich Smich fuck.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studencinka Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 15:42 NA stos z nia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <Hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś