Dodaj do ulubionych

jaki długopis najlepszy na studia?????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:45
czarny czy niebieski?? a może pioro? i czy jak się pisze na czerwono to
ganiają. pomóżcie
Obserwuj wątek
    • Gość: mila [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ... Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:51
      Rany... Dziewczyno widze ze masz naprawde zyciowy dylemat... Pytasz o sens
      swojego zycia... Pogratulowac inteligencji...
    • Gość: kielex Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:56
      zielony w różowe kropki a za czerwony to wieszają na lampie
      • Gość: dsa Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:00
        skasujcie ten topic
        fuck maja ludzie problemy :/
        • Gość: zły heheheheh IP: *.sieci.fonet.pl / 217.98.102.* 25.08.06, 16:26
          niezłe, niezłe ;D
          • Gość: Ania Będę pomocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:25
            Wiesz co nie dziw się, że takie chamskie odpowiedzi na Twoje pytanie. Zostałam
            potraktowana podobnie, chociaż mój problem był troche bardziej zlozony. No ale
            do rzeczy. więc ja planuję używać niebieskiego długopisu. czarny też jest
            dobry, nawet chyba nieco lepszy, ale w sumie jak kto woli, a ja wolę niebieski.
            Co do czerwonego, to nie wiem, chyba używają go wykładowcy, więc lepiej nie
            próbować. Wiem jedno-ważne żeby nie był zielony, bo taki nie wychodzi na ksero.
            Pozdrawiam i powodzenia w zaopatrzaniu się w niezbędne przybory :)))
            • Gość: Ania Re: Będę pomocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 17:26
              i mam jeszce pytanie, bo zapomniałam w poprzednim poście. Kupiłaś już piórnik?
              I czy w ogóle kupujesz? Bo ja mam mały dylemat:/
              • Gość: gienio Re: Będę pomocna IP: *.astral.lodz.pl 25.08.06, 17:32
                rocznik 87 to dziwny rocznik ... :D
                • Gość: StarszaKolezanka;) Re: Będę pomocna IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.08.06, 17:58
                  ja na poczatku I roku mialam z 10 dlugopisow roznych, kolorowe zakreslacze,
                  marker, pieknie natemperowane olowki i kolorowe cienkowpisy, podkreslalam
                  tematy i wyodrebnialam najwazniejsze pojecia w notatkach

przeszlo mi calkiem szybko...
                  teraz pozyczam dlugopis, rysuje zlamanym kawalkiem 'olowka', pisze na wyrwanej
                  kartce z zeszytu - i mam lepsze wyniki w nauce:)

nie ma co sie przejmowac kolorami czy piornikami, szybko maleje ich znaczenie;)

pozdro
                • malolat.87 Re: Będę pomocna 27.08.06, 13:16
                  > rocznik 87 to dziwny rocznik ... :D

HEJ!!!!!! ja takich pytań nie mam....
                • Gość: j000 Re: Będę pomocna IP: *.polsl.pl / *.polsl.pl 28.08.06, 09:02
                  Co wy macie do '87? To najlepszy rocznik w świecie. Moja klasa w LO słynęła
                  właśnie z takich problemów... Pytaliśmy nauczycieli, czy chcą dostawać kartkówki
                  na kartce A4 czy A3, w linie, w kratkę czy czystą, napisaną niebieskim, zielonym
                  czy czarnym. Odpowiadali nam i już potem nie było problemu xD A jak ktoś się coś
                  pyta, to lepiej odpowiedzieć, nie krytykować, bo kto pyta nie błądzi :P
                  A co do tematu, to ja zawsze piszę czarnym i nikt mnie nie zmusi do pisania na
                  niebiesko, co najwyżej to na pomarańczowo napiszę! :P
                  Pozdro!
              • Gość: ania w Re: Będę pomocna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:04
                hej! dzięki Aniu za poważną odpowiedź. jak myślisz, lepszy będzie długopis
                zwykły czy żelowy? a co do piórnika to chyba wykorzystam stary z liceum więc
                nie mam problemu:)
              • Gość: sakh Re: Będę pomocna IP: *.chello.pl 28.08.06, 20:48
                mozesz pisac nawet rozowym, ale tylko notatki z wykladow, bo prace ktore trza oddac wykladowcy to musza byc pisane niebieskim lub czarnym,jesli chcesz by sie rozczytano i wzieto Cie powaznie
              • locca1 Re: Będę pomocna 29.08.06, 09:17
                hehe pytanie jak pytanie..ja mam pióro i wezne długopis:D...:P hehe podobno na
                SGH używają zielonego bo ksero nie odbija hehehe
                • beatrycze123 Re: Będę pomocna 09.09.06, 14:35
                  Odbija, co za bzdura, że nie odbija?
                  poza tym na SGH jeszcze notatki kosztuja 50 zł, wszyscy chodza na wykłady bo
                  nikt nikomu nic nie da, wszysyc rzucamy sobie nawzajem kłody pod nogi, zrywamy
                  ogłoszenia o pracy jak juz sami je przeczytamy, podpowiadmay chętnie, ale
                  podając fałszywe odpowiedzi...

Ludzie! Zazdościcie po prostu, że się nie dostaliście na SGH i takie durne
                  legendy krążą. Nigdy, ale to nigdy nikt nie odmówił mi skserowania notatek.
    • african_swallow Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 25.08.06, 18:09
      najlepiej żeby pisał, ale nie musi. można skrobać
      • Gość: miska Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 18:45
        gienio zgadzam sie rocznik 87 jest bardzo dziwny :0
        Aniu a dlaczego nie zapytalas sie jakiego koloru moga byc okladki twoich zeszytow!
        • Gość: Kaja Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.ssnet.pl 25.08.06, 18:50
          cholera, jak ostatnio czytam to forum, to nigdy nie wiem, czy pytanie jest na
          poważnie, czy ktoś sobie zartuje :P Jedna się pyta czy iść w złotych butach,
          inna czym ma pisać. Czy ludzie naprawdę w środku wakacji nie maja innych
          problemów. Jak dla mnie to ktos sobie robi jaja i sprawdza nasze reakcje :P
          co do długopisu - najlepszy to taki, ktory pisze ;)
        • Gość: timon Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:31
          To na studiach potrzebne są zeszyty? :D :D :D
    • Gość: xxx [...] IP: 80.50.255.* 25.08.06, 20:35
      • Gość: X Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.crowley.pl 25.08.06, 21:31
        A próbowałeś?
    • pani_kasia Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 25.08.06, 20:42
      ludzie ale wy macie problemy!!! pisze sie tym co akurat w reke wpadnie... a
      piornik to kupujecie pod kolor tornistra???
      troche powagi by sie wam przydalo... idziecie na studia a nie do przeczkola!!!
      • Gość: rocznik 87 Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 25.08.06, 21:20
        Hej, laski, bez kitu nie róbcie wstydu dla naszego rocznika, jedna o złotych
        butach, druga o tym czy zeszyty na kole czy zszywane, trzecia o dlugopisie! COME
        ON !!!!!!!! Ja rozumiem ze idziemy pierwszy raz na studia, ale ludzie, nie
        popadajcie w paranoje!!!
        • Gość: rocznik 87 Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 25.08.06, 21:22
          ... a tak swoją drogą, to chyba jednak podpucha, bo nie sądze żeby ktoś był tak
          płytki zeby isc w zlotych butach albo pisac czerwonym dlugopisem....
          Pozdrawiam ( ale tylko tych myślących ;)
    • j-cob Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 25.08.06, 21:27
      Najlepsze są ołówki, koniecznie takie z gumką na końcu.

A podstawa na studiach to dobry tornister.
      • malolat.87 Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 27.08.06, 13:17
        a gumka nie tylko na końcu się przyda... te się szybko ścierają...
    • Gość: Aleksis Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.tomaszow.mm.pl 26.08.06, 16:36
      ludzie, nie oburzajcie sie tak. Przecież dziewczyna sobie jajca na pewno robi.
      Na żartach się nie znacie? :)
      • misiak38 Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 28.08.06, 10:11
        ja się obawiam że ona tak poważnie :/
    • Gość: drag Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 16:38
      parker jaki by nie był;p ale debilne pytania zadajesz
    • Gość: 2 rok Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.satfilm.net.pl 26.08.06, 17:51
      Dlugopis taki,aby tylko pisal :p Ja kupuje najtansze,w kolorze niebieskiem,bo
      taki cale zycie preferowalam,ale ludzie pisza roznie-
      czarnym,zielonym,piorem,cienkopisem,dlugopisem,tak samo jak roznie pisza-w
      zeszytach A4,A5,kolonotatnikach,wolnych kartkach itp. To nie szkola srednia,ze
      Ci sprawdzaja zeszyty-pisz jakim chcesz,nawet rozowym,byles na kolach i examach
      cos madrego pisala,choc jesli chcesz,by egzaminujacy powaznie Cie
      potraktowal,nie pisz raczej rozowym ;) Co do piornika,a raczej saszetki w moim
      przypadku i kolorowych dlugopisow-ja taki posiadam,bo po prostu lubie sobie
      urozmaicic notatki,sa jednak ludzie,co przychodza z dlugopisem w kieszeni i tak
      samo sobie daja rade jak Ci "kolorowi".Na studiach sa inne problemy jak
      np.niespelnieni asystenci ,niz wybor dlugopisu do pisania.To tyle:) Powodzenia
      na studiach,nie boj sie,zycie samo Ci pokaze,co jest dla Ciebie najlepsze :)
    • Gość: Water Proof Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.icpnet.pl 26.08.06, 23:23
      Niezłe jaja na tym forum :D
      • Gość: lenkaa Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 27.08.06, 15:24
        to zart mam nadzieje... :/
    • Gość: czesia miąsek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:46
    • Gość: Mienia Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.crowley.pl 27.08.06, 22:53
      Srebrny - będzie pasował do złotych butów :))))
    • Gość: 21latka Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 01:00
      dobre...hahahaa...szczerze sie usmialam
      • blue_fire Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 28.08.06, 01:26
        <lol> poziom rozmów na forum wzrasta ;)
    • Gość: Korektor Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:10
      Idź do najbliższego sklepu papierniczego. Sprzedawca pomoże ci dobrać odpowiedni
      długopis do twoich predyspozycji, kształtu ręki, sposobu trzymania itp. Możesz
      za wczasu kupić zeszyty, notesy itp. Sprawdzisz wtedy, który długopis najlepiej
      spisuje sie na danej.. hmm.. powierzchni.
      • Gość: ko ko ko Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:47
        ee kto by pisał długopisem na sudiach... ja preferuje pióra naturalne,
        generalnie bardzo lubie gęsie, ale jest ono bardzo delikatne i łamliwe:/ dlatego
        jak sie złamie to lece do kurnika i ganiam kurczaki, żeby im z zada wyrwać...
        • Gość: ejcz Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:05
          ej ko ko, ale wieśniak* jesteś! nie wiesz, że dżezi jest pisanie piórem GĘSIM??
          i to ganianie do kurnika... jejku, nie macie szatni, w której można
          przechowywać zapasowe gęsi?? to co to za uczelnia?

:P

*żeby nie było - nie chcę Cię obrażać, tylko jakoś innego antonimu do "dżezi"
          nie amm w tej chwili pod ręką... ;0
      • Gość: Kasiek Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 15:38
        HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA, dzieki wielkie za trening miesni
        brzucha :D:D:D
    • manna4 Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 28.08.06, 20:04
      weź kredki , plastelinę i ołowek , i o gumce nie zapomnij
      • Gość: ;) Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.crowley.pl 28.08.06, 21:54
        Gumka to rozumiem,ale po co pozzostałe ???;))))
    • Gość: Justyś Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.bozkow.sdi.tpnet.pl 28.08.06, 22:34
      jak to jaki długopis najlepszy? piszący rzecz jasna :P. w sumie pytania można
      pogratulować, jedno z gatunku- "zwalające z nóg" :P
      • Gość: homer Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:48
        jeśli ci potrzebny aby walić palcówę, kolor bez różnicy! ważna gładka tekstura!
        • Gość: beta Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 00:10
          Aniu długopis musi być taki żeby można nim było szybko pisać, żeby ręka nie
          bolała. Pytanie wcale nie jest takie głupie jak się wydaje. Ja notowałam
          wszystko, no 90%; nadążyć za dyktującym to sztuka; potem koleżanka notowała
          jedno ja drugie, metoda się sprawdza. Długopis czarny.Co do kolorowych to
          czasem warto mieć, szczególnie wtedy kiedy usłyszysz pytanie - macie może
          państwo..........
          • Gość: up Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.net.pl 09.09.06, 14:04
            up bo pytanie rozbrajajace:D
    • beatrycze123 Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 09.09.06, 14:38
      1. piórem pisze się wolniej, zuzywa więcej powierzchni i się rozmazuje. Ale ma
      swoich zwolenników
      2. możesz sobie pisac na czerwono, bardzo dobry kolor :)
      • Gość: parker vector Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 10:45
        beatrycze123 napisała:

> 1. piórem pisze się wolniej, zuzywa więcej powierzchni i się rozmazuje. Ale ma
        > swoich zwolenników

pióro nie stawia tyle "oporu" co niektóre długopisy, ja wolę pisac piórem, reka
        mniej sie meczy
        • Gość: Richelieu* Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:44
          A mi się ręka męczy bardziej przy piórze niż długopisie za 70 gr, bo ręce mam
          jak dziecko, a pióro jest ciężkie.
    • seesee Re: jaki długopis najlepszy na studia????? 11.09.06, 17:55
      obciachowe kolory to jasnoniebieski i różowy. najbardziej stylowy to czarny.
      jeśli chodzi o rodzaj, to zdecydowanie pióro.
    • Gość: colon irritabile Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 13:20
      A u nas pani prof. powiedziała, żeby nie pisać (jasno)niebieskim bo ma słaby
      wzrok.
    • Gość: eh Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:40
      taki który pisze!!! banowac takie osobniki!
      • Gość: kasiek Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 15:41
        oh yeah!!!! :D:D:D <lol2>
    • Gość: Doliores Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:34
      ja jebie..a czy na studiach mozna..nosisz krotkie spodniczki ???;D dziewczyno zastanow sie albo napsiz do bravo tam napewno udziela Ci odp..tylko z 2tyg. opoznieniem..

Smich Smich fuck..
    • Gość: studencinka Re: jaki długopis najlepszy na studia????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 15:42
      NA stos z nia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <Hahaha>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka