Dodaj do ulubionych

...brrrrr.. cieplutko , ale ...

29.04.03, 09:30
.. leje ...
.. pozdr/Enancjo
Obserwuj wątek
    • szkodnik1 Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 09:45
      ......to gdzie ty mieszkasz......u mnie piękne słoneczko :))))))))))))
      • enancjo Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 09:54
        szkodnik1 napisał:

> ......to gdzie ty mieszkasz......u mnie piękne słoneczko :))))))))))))

.. tam gdzie zielen staje sie coraz bardziej
        soczysta od deszczu zmywajacego kurz z ulic ...
        Enancjo
        • szkodnik1 Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 10:10
          .........eeeeeeeeeeeeeeeee...........Austria - kraj kngurów.....??????
          :)))))))))))))))
          • enancjo Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 10:17
            szkodnik1 napisał:

> .........eeeeeeeeeeeeeeeee...........Austria - kraj kngurów.....??????
            > :)))))))))))))))

.. gurow tak .. :)) .. poza-tymcik .. PUDLO !!!
            Enancjo
            • szkodnik1 Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 10:25
              .....już wiem, już wiem......Anglia, Londyn......mgły i deszcze....itd....
              :)))))))))))))
              • enancjo Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 11:04
                szkodnik1 napisał:

> .....już wiem, już wiem......Anglia, Londyn......mgły i deszcze....itd....
                > :)))))))))))))

.. klimatycznie .. dosyc podobnie .. ale nadal PUDLO-ZIMNO ...
                Enancjo
                • szkodnik1 Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 11:15
                  enancjo napisał:

> .. klimatycznie .. dosyc podobnie .. ale nadal PUDLO-ZIMNO ...
                  > Enancjo

....mówisz PUDLO-ZIMNO......to pewnikiem jest Grenlandia......tylko nie wiem co
                  tam pada :)))))))))))
                  • enancjo Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 11:58
                    szkodnik1 napisał:

> ....mówisz PUDLO-ZIMNO......to pewnikiem jest Grenlandia......tylko nie wiem
                    cotam pada :)))))))))))

.. jak tak dalej pojdzie .. to niedlugo wyjdzie ze z Ksiezyca
                    nadaje albo jakiej innej paskudnej planety ...

.. najblizej Grenlandii to byłem 5000 metrow nad nia !!! .. pilot
                    znizyl lot co bym lepiej widzial .. i fakt z 10000 metrow widac bylo
                    gorzej .. przyzanje
                    Enancjo

Enancjo

• szkodnik1 Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 12:16
                      enancjo napisał:

> .. jak tak dalej pojdzie .. to niedlugo wyjdzie ze z Ksiezyca
                      > nadaje albo jakiej innej paskudnej planety ...
                      >
                      > .. najblizej Grenlandii to byłem 5000 metrow nad nia !!! .. pilot
                      > znizyl lot co bym lepiej widzial .. i fakt z 10000 metrow widac bylo
                      > gorzej .. przyzanje
                      > Enancjo
                      >
                      > Enancjo

Przyznaj sie od razu że prysznic brałeś......:))))))))))))))
                      • enancjo Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 12:26
                        szkodnik1 napisał:

> Przyznaj sie od razu że prysznic brałeś......:))))))))))))))

.. jasne .. lecac prywatnym samolotem nad Grenlandia ...
                        Enancjo
                        • Gość: pom Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... IP: 1ProxyWebServer:* 29.04.03, 13:33
                          Uszanowanko:)

U mnie że tak powiem, laura wiosenna iście zblizona do opisywanej, w rzeczy
                          samej.
                          • szkodnik1 Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 13:45
                            .....to ciebie też na Grenlandię wywiało ??????????? ;))))))))
                            • enancjo Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 14:06
                              szkodnik1 napisał:

> .....to ciebie też na Grenlandię wywiało ??????????? ;))))))))

.. jak widac .. Pomko .. wzeszlo i juz nie leje :))
                              Enancjo
                              • Gość: pom Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... IP: 1ProxyWebServer:* 29.04.03, 14:19
                                Leje, oj leje... Siąpi a niebo szarobrunatne... Byle do... ups, pardon, pór
                                roku zbrakło.
                                • mathildae Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 17:03
                                  co braklo?! przedmaj mamy;) tylko czy to aby na pewno pora.....?:

E...nancjo, widze, ze juz sie szykujesz na pojutrzejsze swietowanie;)
                                  • enancjo Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 17:20
                                    mathildae napisała:

> co braklo?! przedmaj mamy;) tylko czy to aby na pewno pora.....?:
                                    > E...nancjo, widze, ze juz sie szykujesz na pojutrzejsze swietowanie;)

.. jasne .. biznes je biznes ... sztandary bede sprzedawal ..
                                    te niebieskie z gwiazdkami ... takie czasy ze lepiej ida niz te
                                    czerwone .. bo z tymi niebieskiemi to UNII nawet do kosciola moga
                                    wchodzic ..

.. koszulki se dwie przygotowałem z znanymi proletaryjnym hasłami
                                    BADZ CZUJNY WOBEC WROGA NARODU i
                                    MLODZIEZY - NAPRZOD DO WALKI o SZCZESLIWA SOCJALISTYCZNA WIES POLSKA
                                    .. az korci by zamienic socjalistyczna na UNIJNA ..

Enancjo ( z dylematem koszulkowym )
                                    • mathildae Re: blizsza cialu koszula, 29.04.03, 17:25
                                      koszula czyli sztandar?:

a moze by tak polaczyc oba hasla (formula wash&go chyb wciaz modna?) i tak np.:
                                      MLODZIEZY! BADZ CZUJNA, BO I TY MOZESZ ZOSTAC BOJOWNIKIEM O SZCZESLIWA WIES!
                                      • mathildae Re: blizsza cialu koszula, 29.04.03, 17:26
                                        zapomnialam dodac:
                                        O SZCZESLIWA ZMUMIFIKOWANA WIES!
                                      • enancjo Re: blizsza cialu koszula, 29.04.03, 17:28
                                        .. nie da rady, ale rozwiazalem dylematyje .. jedna zaloze
                                        tylem naprzod, a druga tylem do przodu i wyciacham im dziurki ...
                                        Enancjo ( kontent z rozwiazania dylemaciku )

• mathildae Re: dylemat wciaz posotaje nierozwiazany.... 29.04.03, 17:30
                                          gdzie bedziesz mial wtedy przod? z przodu czy z tylu?:
                                          • enancjo Re: dylemat wciaz posotaje nierozwiazany.... 29.04.03, 17:42
                                            mathildae napisała:

> gdzie bedziesz mial wtedy przod? z przodu czy z tylu?:

.. hmm jak mozesz miec watpliwosci .. ten system byl zawsze do przodu !!!
                                            Enancjo ( w duchu entuzjastycznym)
                                            • mathildae Re: dylemat wciaz posotaje nierozwiazany.... 30.04.03, 10:58
                                              a, bo ja zawsze mam podobne dylematy moralno-egzystencjalne....
                                              Mathi (w rozterce)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka