enancjo 29.04.03, 09:30 .. leje ... .. pozdr/Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik1 Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 09:45 ......to gdzie ty mieszkasz......u mnie piękne słoneczko :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 09:54 szkodnik1 napisał: > ......to gdzie ty mieszkasz......u mnie piękne słoneczko :)))))))))))) .. tam gdzie zielen staje sie coraz bardziej soczysta od deszczu zmywajacego kurz z ulic ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 10:10 .........eeeeeeeeeeeeeeeee...........Austria - kraj kngurów.....?????? :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 10:17 szkodnik1 napisał: > .........eeeeeeeeeeeeeeeee...........Austria - kraj kngurów.....?????? > :))))))))))))))) .. gurow tak .. :)) .. poza-tymcik .. PUDLO !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 10:25 .....już wiem, już wiem......Anglia, Londyn......mgły i deszcze....itd.... :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 11:04 szkodnik1 napisał: > .....już wiem, już wiem......Anglia, Londyn......mgły i deszcze....itd.... > :))))))))))))) .. klimatycznie .. dosyc podobnie .. ale nadal PUDLO-ZIMNO ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 11:15 enancjo napisał: > .. klimatycznie .. dosyc podobnie .. ale nadal PUDLO-ZIMNO ... > Enancjo ....mówisz PUDLO-ZIMNO......to pewnikiem jest Grenlandia......tylko nie wiem co tam pada :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 11:58 szkodnik1 napisał: > ....mówisz PUDLO-ZIMNO......to pewnikiem jest Grenlandia......tylko nie wiem cotam pada :))))))))))) .. jak tak dalej pojdzie .. to niedlugo wyjdzie ze z Ksiezyca nadaje albo jakiej innej paskudnej planety ... .. najblizej Grenlandii to byłem 5000 metrow nad nia !!! .. pilot znizyl lot co bym lepiej widzial .. i fakt z 10000 metrow widac bylo gorzej .. przyzanje Enancjo Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 12:16 enancjo napisał: > .. jak tak dalej pojdzie .. to niedlugo wyjdzie ze z Ksiezyca > nadaje albo jakiej innej paskudnej planety ... > > .. najblizej Grenlandii to byłem 5000 metrow nad nia !!! .. pilot > znizyl lot co bym lepiej widzial .. i fakt z 10000 metrow widac bylo > gorzej .. przyzanje > Enancjo > > Enancjo Przyznaj sie od razu że prysznic brałeś......:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 12:26 szkodnik1 napisał: > Przyznaj sie od razu że prysznic brałeś......:)))))))))))))) .. jasne .. lecac prywatnym samolotem nad Grenlandia ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... IP: 1ProxyWebServer:* 29.04.03, 13:33 Uszanowanko:) U mnie że tak powiem, laura wiosenna iście zblizona do opisywanej, w rzeczy samej. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 13:45 .....to ciebie też na Grenlandię wywiało ??????????? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 14:06 szkodnik1 napisał: > .....to ciebie też na Grenlandię wywiało ??????????? ;)))))))) .. jak widac .. Pomko .. wzeszlo i juz nie leje :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... IP: 1ProxyWebServer:* 29.04.03, 14:19 Leje, oj leje... Siąpi a niebo szarobrunatne... Byle do... ups, pardon, pór roku zbrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 17:03 co braklo?! przedmaj mamy;) tylko czy to aby na pewno pora.....?: E...nancjo, widze, ze juz sie szykujesz na pojutrzejsze swietowanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ...brrrrr.. cieplutko , ale ... 29.04.03, 17:20 mathildae napisała: > co braklo?! przedmaj mamy;) tylko czy to aby na pewno pora.....?: > E...nancjo, widze, ze juz sie szykujesz na pojutrzejsze swietowanie;) .. jasne .. biznes je biznes ... sztandary bede sprzedawal .. te niebieskie z gwiazdkami ... takie czasy ze lepiej ida niz te czerwone .. bo z tymi niebieskiemi to UNII nawet do kosciola moga wchodzic .. .. koszulki se dwie przygotowałem z znanymi proletaryjnym hasłami BADZ CZUJNY WOBEC WROGA NARODU i MLODZIEZY - NAPRZOD DO WALKI o SZCZESLIWA SOCJALISTYCZNA WIES POLSKA .. az korci by zamienic socjalistyczna na UNIJNA .. Enancjo ( z dylematem koszulkowym ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: blizsza cialu koszula, 29.04.03, 17:25 koszula czyli sztandar?: a moze by tak polaczyc oba hasla (formula wash&go chyb wciaz modna?) i tak np.: MLODZIEZY! BADZ CZUJNA, BO I TY MOZESZ ZOSTAC BOJOWNIKIEM O SZCZESLIWA WIES! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: blizsza cialu koszula, 29.04.03, 17:26 zapomnialam dodac: O SZCZESLIWA ZMUMIFIKOWANA WIES! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: blizsza cialu koszula, 29.04.03, 17:28 .. nie da rady, ale rozwiazalem dylematyje .. jedna zaloze tylem naprzod, a druga tylem do przodu i wyciacham im dziurki ... Enancjo ( kontent z rozwiazania dylemaciku ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: dylemat wciaz posotaje nierozwiazany.... 29.04.03, 17:30 gdzie bedziesz mial wtedy przod? z przodu czy z tylu?: Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: dylemat wciaz posotaje nierozwiazany.... 29.04.03, 17:42 mathildae napisała: > gdzie bedziesz mial wtedy przod? z przodu czy z tylu?: .. hmm jak mozesz miec watpliwosci .. ten system byl zawsze do przodu !!! Enancjo ( w duchu entuzjastycznym) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: dylemat wciaz posotaje nierozwiazany.... 30.04.03, 10:58 a, bo ja zawsze mam podobne dylematy moralno-egzystencjalne.... Mathi (w rozterce) Odpowiedz Link Zgłoś