przybyl7 13.09.06, 16:17 i jak wrazenia po campusie?? piszcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lost_blueberry Re: miedzyzdroje 15.09.06, 13:59 campus byl ok=) ale raczej z nikim nowym sie nie integrowalam(bylo 30 osob z mojej szkoly,w tym 12 z klasy wiec to z nimi spedzalam czas). ogolnie bardzo sympatyczny klimat calej imprezy,jedyny minus to taki ze nocne picie na plazy skonczylo sie dla wiekszosci z nas przeziebieniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
natalllia1 Re: miedzyzdroje 16.09.06, 11:29 fakt, dużo ludzi po campusie się pochorowało:( ja np. jechałam tam nieznajac nikogo :) i poznałam moje współlokatorki, ludzi z mojej grupy, ludzi z uniwerku, polibudy, z innych miast, ogólnie naprawde sporo nowych osób:D klimat świetny, imprezy wyborowe, za rok trzeba będzie to powtórzyć!:D Odpowiedz Link Zgłoś
przybyl7 Re: miedzyzdroje 17.09.06, 17:39 a mi do tej pory smierdza wszytskie ciuchy :P tymi domkami :P osrodek pod sosnami +"blaszak" Rulez buhahaha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przybyl7 Re: miedzyzdroje 17.09.06, 17:40 a skad wy jestescie tak w ogole?? moze was poznalam :P sama nie wiem ciemno bylo a mozg nie dzialal jak powinien :D Odpowiedz Link Zgłoś
przybyl7 Re: miedzyzdroje 18.09.06, 22:59 ano to chyba kojarze jaka grupke z lublina... i mozliwe ze jechalismy tym samym pociagiem o 6,21 z tego co pamietam z miedzyzdrojow do szczecina. to ty byles w tej grupce?? Odpowiedz Link Zgłoś
lost_blueberry Re: miedzyzdroje 19.09.06, 13:04 nie bylES a bylAS(jestem kobieta). no tak-czesc naszej grupy(w tym ja) jechalismy tym pociagiem. ja w miedzyzdrojach poznalam tylko 1 nowa osobe wiec raczej i tak Cie nie kojarze ale i tak pozdrawiam goraco=) Odpowiedz Link Zgłoś
przybyl7 Re: miedzyzdroje 19.09.06, 19:20 aha to sory wielkie :P mowie tak bo wlasnie zwrocilam uwage ze raczej tam meskie grono bylo ;))) i jka tam przygotowania do roku akedmickiego??;P u mnie kiepskawo... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lost_blueberry Re: miedzyzdroje 20.09.06, 12:09 jak na razie nie ma przygotowan;) tzn nie mam zadnych podrecznikow,nic sie nie ucze...jedyne co robie to w nieskonczonosc omawiam z przyjaciolmi w pubach/mieszkaniach/przez telefon jak to bedzie na studiach,jakich ludzi poznamy,czy bedziemy sie duzo uczyc itp. itd. Ale na rozmowach sie konczy... A ty na jakie studia idziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
natalllia1 Re: miedzyzdroje 20.09.06, 18:16 Kraków był na campusie?!??!! /pierwsze słyszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
przybyl7 Re: miedzyzdroje 20.09.06, 18:34 a no byl :P nie wyhylalam sie bo wolalam nie ryzykwoac :P ytraty zycia itd itp :P podobno ci organizatorzy sie poklocilii krakow juz mial campus nad solina :P nie czuliscie ani odrobnke krakowskiego ducha z wami??;P niemozliwe hehhee lost_blueberry a czy ty sie cokolwike uczysz??;P bo moi znajomi poznajodowali ze np na ślamie juz cos trzeba umiec na 1 zajecia- u mnie bedzie kaplica :P zrezygnuje chyba sama bo tygodniu a ty natalia skad? doktór?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
natalllia1 Re: miedzyzdroje 21.09.06, 10:13 lek wrocław nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby się czegokolwiek uczyć w tak cudowne wakacje, na głowę nie upadłam!!! heh;) Odpowiedz Link Zgłoś