Dodaj do ulubionych

miedzyzdroje

13.09.06, 16:17
i jak wrazenia po campusie?? piszcie!!
Obserwuj wątek
    • lost_blueberry Re: miedzyzdroje 15.09.06, 13:59
      campus byl ok=) ale raczej z nikim nowym sie nie integrowalam(bylo 30 osob z
      mojej szkoly,w tym 12 z klasy wiec to z nimi spedzalam czas). ogolnie bardzo
      sympatyczny klimat calej imprezy,jedyny minus to taki ze nocne picie na plazy
      skonczylo sie dla wiekszosci z nas przeziebieniem;)
      • natalllia1 Re: miedzyzdroje 16.09.06, 11:29
        fakt, dużo ludzi po campusie się pochorowało:(
        ja np. jechałam tam nieznajac nikogo :) i poznałam moje współlokatorki, ludzi z
        mojej grupy, ludzi z uniwerku, polibudy, z innych miast, ogólnie naprawde sporo
        nowych osób:D
        klimat świetny, imprezy wyborowe, za rok trzeba będzie to powtórzyć!:D
    • przybyl7 Re: miedzyzdroje 17.09.06, 17:39
      a mi do tej pory smierdza wszytskie ciuchy :P tymi domkami :P osrodek pod
      sosnami +"blaszak" Rulez buhahaha ;)
    • przybyl7 Re: miedzyzdroje 17.09.06, 17:40
      a skad wy jestescie tak w ogole?? moze was poznalam :P sama nie wiem ciemno
      bylo a mozg nie dzialal jak powinien :D
      • lost_blueberry Re: miedzyzdroje 18.09.06, 13:24
        ja jestem z AM Lublin=)
        • przybyl7 Re: miedzyzdroje 18.09.06, 22:59
          ano to chyba kojarze jaka grupke z lublina... i mozliwe ze jechalismy tym samym
          pociagiem o 6,21 z tego co pamietam z miedzyzdrojow do szczecina. to ty byles w
          tej grupce??
          • lost_blueberry Re: miedzyzdroje 19.09.06, 13:04
            nie bylES a bylAS(jestem kobieta). no tak-czesc naszej grupy(w tym ja)
            jechalismy tym pociagiem. ja w miedzyzdrojach poznalam tylko 1 nowa osobe wiec
            raczej i tak Cie nie kojarze ale i tak pozdrawiam goraco=)
            • przybyl7 Re: miedzyzdroje 19.09.06, 19:20
              aha to sory wielkie :P mowie tak bo wlasnie zwrocilam uwage ze raczej tam
              meskie grono bylo ;))) i jka tam przygotowania do roku akedmickiego??;P u mnie
              kiepskawo... :/
              • lost_blueberry Re: miedzyzdroje 20.09.06, 12:09
                jak na razie nie ma przygotowan;) tzn nie mam zadnych podrecznikow,nic sie nie
                ucze...jedyne co robie to w nieskonczonosc omawiam z przyjaciolmi w
                pubach/mieszkaniach/przez telefon jak to bedzie na studiach,jakich ludzi
                poznamy,czy bedziemy sie duzo uczyc itp. itd. Ale na rozmowach sie konczy... A
                ty na jakie studia idziesz?
                • przybyl7 Re: miedzyzdroje 20.09.06, 12:15
                  stomatologia Kraków:) a ty?
                  • lost_blueberry Re: miedzyzdroje 20.09.06, 17:27
                    stomatologia lublin=)
                    • natalllia1 Re: miedzyzdroje 20.09.06, 18:16
                      Kraków był na campusie?!??!! /pierwsze słyszę :)
                      • przybyl7 Re: miedzyzdroje 20.09.06, 18:34
                        a no byl :P nie wyhylalam sie bo wolalam nie ryzykwoac :P ytraty zycia itd
                        itp :P podobno ci organizatorzy sie poklocilii krakow juz mial campus nad
                        solina :P nie czuliscie ani odrobnke krakowskiego ducha z wami??;P niemozliwe
                        hehhee lost_blueberry a czy ty sie cokolwike uczysz??;P bo moi znajomi
                        poznajodowali ze np na ślamie juz cos trzeba umiec na 1 zajecia- u mnie bedzie
                        kaplica :P zrezygnuje chyba sama bo tygodniu a ty natalia skad? doktór?? ;)
                        • natalllia1 Re: miedzyzdroje 21.09.06, 10:13
                          lek wrocław
                          nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby się czegokolwiek uczyć w tak cudowne
                          wakacje, na głowę nie upadłam!!!
                          heh;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka