Dodaj do ulubionych

plany zajęć na uj

21.09.06, 17:42
Czy wiecie coś na temat planów zajęć dla tegorocznych pierwszorocznych;)
studentów psychologii, tzn- kiedy one będą podane... a także czy będzie można
je znaleźć na swoim koncie usosweb-u? Bo jak na razie, kiedy zagladam na usos
jest napisane że... nie mam żadnych zajęć;ppp Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: plany zajęć na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:43
      w ubieglym roku my dostalismy harmonogramy 28 wrzesnia. Wprawdzie nie jestem z
      psychologii ale pewnie podobnie jest wszedzie na uj
      • herbatniko Re: plany zajęć na uj 21.09.06, 19:14
        Heh...dobrze,ze masz przynajmniej swoj kod, czy jak to tam sie nazywalo, zeby
        zalogowac sie do USOS...bo mi powiedzieli,ze dopiero w pazdzierniku dostane...;)
    • manna4 Re: plany zajęć na uj 21.09.06, 19:39
      harmonogram zajęć jest na stronie uj, na poszczególnych wydziałach. Wystarczy
      poszperać troszkę
      • plecionka Re: plany zajęć na uj 21.09.06, 19:43
        Ale czy ten tegoroczny? Bo ze sa stare to widzialam.
      • Gość: ja Re: plany zajęć na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 19:57
        u nas nawet na wydzialowej jeszcze nie ma
    • yahoo19 Re: plany zajęć na uj 22.09.06, 18:23
      szukałam planu zajęć na wszystkich stronach związanych z uj, które mi przyszły
      do głowy, ale nadal tego nigdzie nie widzę. Łeee, będę musiała poczekać do 28
      września...;p dzięki za odpowiedź!!!!!! ;)
      • Gość: ja Re: plany zajęć na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 19:05
        niekoniecznie do 28 ale nikomu sie nie spieszy zeby je zamiescic, zalezy od
        wydzialu, moze niebawem beda
    • Gość: trg Re: plany zajęć na uj IP: *.bmj.net.pl 22.09.06, 19:06
      dziennikarstwie juz mam :)
      a na administracji nadal czekam...
    • Gość: yahoo19 Re: plany zajęć na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:22
      mimo wszystoko zaglądam na różne strony itd... ale nadal nic- oby się to
      zmieniło jak najszybciej;p a przy okazji, czy Wy również macie problem z
      wejściem na stronę samorządu studentów uj? nie wiem co jest grane, a chciałam
      dostać wejścówkę na inaugurację...;) pozdrawiam
      • gajoofka Re: plany zajęć na uj 27.09.06, 14:20
        jestes pewna ze trzeba miec wejsciówke? wiesz skąd sie ja bierze? a co z tymi
        co nie dostana wejsciówki? nie dostaną legitymacji (to jest w programie)?
        boooze ja chyba zaczynam panikowac:(
      • Gość: ja Re: plany zajęć na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:29
        Wejsciowek na inauguracje 1 pazdziernika juz nie ma. Ale przeciez legitymacje
        itp rozdaja 2 pazdziernika na inauguracjach czy tez spotkaniach 2 pazdziernika.
        Przeciez nie kazdy chodzi na ta glowna inauguracje. Nie ma sie czego bac
    • Gość: ??? Re: plany zajęć na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:06
      A kiedy jest rozpoczęcie dla wieczorowej psychologii ?
      • Gość: zahir4 Re: plany zajęć na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 12:15
        Ponawiam pytanie : ) Wie ktoś moze kiedy dokładnie odbędzie się inauguracja I roku psychologii ogólnej (dziennej) na wydz. filozoficznym UJ ? Jestem trochę zdezorientowana, telefon w sekretariacie nie odpowiada, strona internetowa również na ten temat milczy.
        • etolia Re: plany zajęć na uj 28.09.06, 12:24
          a ja sie zastanawiam czy na ta inauguracje 2 pazdziernika trzeba sie ubrac
          elegancko?
          • gajoofka Re: plany zajęć na uj 28.09.06, 12:39
            myśle ze wypada się ubrać elegancko...moze nie koniecznie w kompletny galowy
            strój,ale biała bluzka moim zdaniem koniecznie...
          • Gość: ja Re: plany zajęć na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:06
            Bez przesady z ta elegancja. Nalezy ubrac sie jakos przyzwoicie ale jakis
            kolorowy zakiecuk czy sweterek i koszula sa na pewno lepsze niz bialo czrny
            mundurek.
        • Gość: yahoo19 Re: plany zajęć na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 18:39
          Z tego co wiem, a sprawdzalam to juz wiele razy...;p to inauguracja roku
          akademickiego 2006/2007 dla studentow uj jest 1, a nie 2 pazdzernika,
          poniewaz... 2 pazdziernika zaczynaja sie juz zajecia- chyba ze inauguracja roku
          nie owyklucza zajec w tym samym dniu... ale w to wątpie... Ubrac trzeba sie
          ladnie;p ale... gnebi mnie to ze w internecie wciaz nie ma planu zajec! wiem ze
          jest juz w instytucie psychologii ale dlaczego nie ma go na necie???? i po co
          byla ta cala szopka z "uososweb" tralalala... tam nic nie ma!!!! pozdrawiam!:) a
          jesli ktos cos wie... wlasnie o psychologii dziennej to jeszcze raz prosze o
          adres strony netowej (moze ja jesdan zle szukam...?...) jeszcze raz pozdrawiam:*
          • gajoofka Re: plany zajęć na uj 29.09.06, 18:44
            ja dostalam zaproszenie na inauguracje na 2.10 wiec mam wrazenie, ze nie mamy
            wtedy zajęc... moze różne wydziały mają róznie...
            • Gość: studentka Re: plany zajęć na uj IP: *.chello.pl 29.09.06, 20:10
              1 X jest inauguracja dla wszystkich wydzialow - ta za zaproszeniami, spotkanie z rektorem, wladzami uczelni i innymi szychami, ogolnie nudy. Natomiast 2. sa inauguracje/spotkania instytutowe - spotkanie z opiekunem roku, kadra itd., rozdanie indeksow, legitymacji. Drugoroczni i wyzaj maja juz wtedy zajeci, pierwszoroczni zaczynaja od wtorku :) A plany czasami nie pojawiaja sie w internecie w ogole, czasami pod koniec semestru. Na usosweb nigdy planow nie bylo i chyba niepredko beda.
          • zahir4 Re: plany zajęć na uj 29.09.06, 20:15
            Pani w sekretaracie psychologii ogólnej stwierdziła, że 2 paździenika odbywają się już normalne zajęcia dla pierwszego roku ;]. Moje pytanie o jakiekolwiek szczegóły (godzina rozpoczęcia zajęć w poniedzialek), skwitowała mówiąc, że wszystko przecież znajduje się w gablotce w instytucie i już! Poniedziałkowy ranek spędze czatując przed instytutem psychologii ;) Miła perspektywa...
            • plecionka Re: plany zajęć na uj 29.09.06, 20:20
              Hm, ciekawe. Zwlaszcza, ze w rozporzadzeniu rektora o oraganizacji roku akademickiego jak byk stoi, ze zajecia zacyznaja sie 3.10.
            • Gość: QQ Re: plany zajęć na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:09
              Mnie dla odmiany powiedziała, że wszystko jest na str. instytutu - wchodzę i
              NIC NIE WIDZĘ ;((((
              Z tego co ja wiem - dla psyche wiecz. - w pon. są już zajęcia normlane a
              inauguracja jest w środę. Tyle.
              I nic z tego nie wiem. Nawet jaka grupa, godziny cokolwiek ... CHyba też będę
              koczować. Aha, wspomniałą jedynie że zaczynamy od 15.
              • Gość: ja Re: plany zajęć na uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:12
                Na pewno sa zajecia w pon?? Wg rozporzadzenia zaczynaja sie 3
                • Gość: n. Re: plany zajęć na uj IP: *.244.156.7.ip4.tnp.pl 30.09.06, 13:29
                  Ja jestem na stosunkach miedzynarodowych i inauguracje mam 9.10 dopiero! A
                  zajecia z tego co pisze na stronce to od 3 :) Wiec 2-giego mam jeszcze wolne ;)
                • Gość: Pe Re: plany zajęć na uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 19:44
                  Zajęcia dla psyche <wiecz, wydz.fil.> są już w pon. o 15:00.
                  Inauguracja w środę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka