Gość: M. IP: *.kwidzyn.mm.pl 13.10.06, 18:13 2 kierunki na różnych uczelniach. Jestem na APSie w Warszawie, planuję próbować za rok na filologię węgierską, bądź sinologię na UW... Czy to da się połączyć? Wykłady, ćwiczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: 2 kierunki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 21:50 wyssr.. sie da Odpowiedz Link Zgłoś
lollela Re: 2 kierunki! 14.10.06, 13:38 APSa jest przy WSPS? JA znam bardziej CC z opowiadań mojej przyjaciółki, no ale to też musi być fajna szkoła. Ciekawą osobą musisz być skoro studiujesz na APSie. Ja o hungarystyce słyszalam wiele egatywów i pozytywów, no ale ostatecznie moja koleżanka z liceum zrezygnowała z tych studiów, bo mówiła, że uczą się języka z podręczników sprzed 10 lat, więc może jednak sinologia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgsufyb Re: 2 kierunki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 15:20 ja sobie radze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: 2 kierunki! IP: *.kwidzyn.mm.pl 15.10.06, 10:12 Dziękuję ślicznie za odpowiedzi! ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: 2 kierunki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 14:44 co ty masz z tym CC? w kółko o tym gadasz.... Odpowiedz Link Zgłoś