if_ona 17.04.05, 22:49 lubię tam przesiadywać, mimo że to kawałek drogi ode mnie.. pojawili sie w internecie: www.pizzeria-technologia.com.pl/index.php?go=2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg233 Re: Verona 18.04.05, 09:18 eee tam, ja nie lubię jej zresztą o ciałko tzreba dbać Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Verona 18.04.05, 09:36 > zresztą o ciałko tzreba dbać Zgadzam się, dlatego tam chodzę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Verona 18.04.05, 17:11 a mi jakos nie podpasowala.zdecydowanie wolalam sasiednia,taka smieszna nazwa "tratatata" czy jakos tak - aczkolwiek gdzies po roku dzialalnosci tez zeszla na psy. fajna pizzeria jest niedaleko "Beatki" - "Kukułka". przynajmniej 3 lata temu byla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: Verona 18.04.05, 17:19 speedymika napisała: > zdecydowanie wolalam sasiednia,taka smieszna > nazwa "tratatata" czy jakos tak - aczkolwiek gdzies po roku dzialalnosci tez > zeszla na psy. No obsługa tam niezbyt miła - taka z fochami ;) A w zimie odrobinę chłodno tam mają... >fajna pizzeria jest niedaleko "Beatki" - "Kukułka". przynajmniej Tam mnie jeszcze nie było :) Ale wiele osób chwali Odpowiedz Link Zgłoś