Gość: bi_fish IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.11.06, 08:07 Jeżeli chciałabym w przyszłości być księgową, na jakie studia się skierować? Jakie uczelnie polecacie? Zgubiłam się w tym wszystkim, pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atena48 Re: aby byc księgowa to raczej nie studia tylko 03.11.06, 08:53 kursy organizowane przez PTE i inne do tego przygotowane jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: księgowość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:16 AKademia Ekonomiczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: księgowość IP: 88.220.32.* 03.11.06, 10:01 Czesc, ja jestem ksiegowa i studiuje zaocznie rachunkowosc. Proponowalabym Ci ten kierunek, bo chyba najwiecej znajdziesz tam przydatnych pozniej rzeczy. Ja nie narzekam. Zwlaszcza, ze pracodawcy przy zatrudnianiu patrza co studiujesz (a przynajmnie tak bylo w moim przypadku) i jest to chyba najbardziej pokrewny kierunek. Jesli chodzi o polecenie uczelni, to nie ma ich za duzo. Wiem, ze rachunkowosc jest na SGH i UW w Warszawie i kilku prywatnych, ale nie mam tego za duzo. Ja studiuje w WSFiZ na Pawiej w W-wie - ale nie wiem czy polecac Ci ta szkole, bo poziom jest wysoki, ale maja "balagan organizacyjny". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi_fish księgowość IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.11.06, 20:35 Do W-wy raczej nie mam możliwości się wybrać, ale dziękuję wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
line.zludzilodu Re: księgowość 05.11.06, 16:00 Stusia studiami, ale oprócz nich dobrze byłoby zrobić kurs na samdzielna księgową w Stowarzyszeniu Księgowych - prestiżowe i o wiele więcej można się nauczyć niż, np. na studiach zaocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooooo czy po takim kursie na księgowego jest praca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:40 jw. czy dobry jest taki kurs? studiuje ekonomie i chciałbym być ksiegowym. Odpowiedz Link Zgłoś