Dodaj do ulubionych

szukam lex-a

IP: *.akademiki.uni.torun.pl 03.11.06, 19:07
jak go zdobyć?
Obserwuj wątek
    • wieniak Re: szukam lex-a 04.11.06, 17:37
      ja tez a co to?
      • Gość: kkk program prawniczy tak? IP: *.3.cust.bredband2.com 04.11.06, 18:15
    • oxy_gen_86 O to chodzi? 04.11.06, 19:28
      www.student.lex.pl/
      • Gość: supervixen Re: O to chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 19:43
        jeśli studiujesz prawo, lexa znajdziesz prawdopodobnie na swoim wydziale np w
        czytelni na komputerach. Strona podana przez oxygen jest oczywiście bardzo
        przydatna, ale możesz tam nie znaleźć potrzebnego Ci akurat aktu (albo może być
        nieaktualny)

Najlepiej chyba zarejestrować się na www.student.lexpolonica.pl
        • oxy_gen_86 Re: O to chodzi? 04.11.06, 20:05
          Po co im moj pesel?:)
          • babunowa Re: O to chodzi? 04.11.06, 22:11
            www.lexpolonica.pl

i inne serwisy,studencki i voila;)
          • Gość: jjj Re: O to chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:16
            oxygen, bo to jest tylko dla studentów prawa - o ile pamiętam, podawało się
            pełne dane, żeby oni mogli sobie ten fakt sprawdzić. Czy to robią - nie wiem:)
            • oxy_gen_86 Re: O to chodzi? 05.11.06, 12:14
              Studenci prawa, admin. i kazdego innego kierunku:) wiem bo wczoraj sie
              rejestrowalam:)
    • michal_powolny1 Re: szukam lex-a 06.11.06, 13:17
      Polecam także bezpłatny serwis Kancelarii Sejmu. Na stronie www.sejm.gov.pl w
      zakładce szukaj znajdziecie ISAP. Za darmo są tam dostępne teksty jednolite tak
      z około 70 procent aktów. Fiszki uzupełnione są o pełne dane odsyłaczowe-jaki
      akt prawny zmieniał, co dany akt zmieniał, przepisy wykonawcze i tak dalej.
      Serwis nie wymaga rejestracji i jest darmowy. Pliki są w formacie PDF.
      Pozdrawiam
      MP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka