Gość: qwert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 19:53 czy tylko na mojej uczelni jeszcze nic nie wiadomo o przyznaniu stypendiów?! a jak w innych uczelniach? :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwert Re: stypendium... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:08 to tylko pozazdrościć... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: stypendium... 28.11.06, 20:09 AE Katowice też wie, ale tylko o stypendiach socjalnych. Co do naukowych, to jeszcze poczekamy :| Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: stypendium... 28.11.06, 21:05 u mnie w połowie grudnia wszystkie ------------- "Wrażliwy człowiek najpierw czuje, później rozumie" Eugeniusz Kołda Odpowiedz Link Zgłoś
dziewwwczyna Re: stypendium... 29.11.06, 18:12 u mnie też jeszcze nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
princesca Re: stypendium... 30.11.06, 20:42 A wiecie jak w tym roku na AE ze stypendiami sa nizsze niz w tamtym roku?Bo dopiero musze jechac na uczelnie sprawdzic ,ale w tym tyg nie dam rady niestety,z gory dzieki za odpowiedz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: stypendium... 01.12.06, 22:42 Socjalne się nie zmniejszyły, chyba nawet są większe. Zmniejszyły się za to naukowe - podobno najniższe to 130, co do najwyższego to nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
princesca Re: stypendium... 04.12.06, 13:57 A wiecie kiedy będą wypłacane na AE Katowice?? Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: stypendium... 04.12.06, 16:00 Podobno w połowie grudnia, tyle że w zeszłym roku też tak mówiono, a mimo to część dostała po świętach lub tuż po Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
princesca Re: stypendium... 05.12.06, 20:54 Aha sorki nie wiedzialam,ostatnio jestem zakręcona ,za dużo spraw na głowie.A wiesz kiedy będą listy wywieszone z kwotami i jakieś informacje bardziej szczegółowe,bo u mnie na w Bondzie to nic nie wiedzą jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: stypendium... 05.12.06, 21:02 Wybaczam ;) Nie wiem, jak jest w BONDzie, ale w Katowicach każdy musiał osobiście zgłosić się do Zespołu Świadczeń Socjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
princesca Re: stypendium... 05.12.06, 21:05 Slyszalam ,ale mi nie bardzo na reke jechac do Katowic podpisac liste tylko,ale pani z Zespolu swiadczen powiedziala,ze wysla liste do Bondu,ale wysylaja juz tydzien i zadnej listy nie ma dalej Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: stypendium... 05.12.06, 21:13 Zadzwoń tam albo napisz maila: 032 257 72 37, 032 257 72 39, 032 257 71 21 e-mail: socjalne@ae.katowice.pl i zapytaj się, co masz w takim wypadku zrobić. Może im się 'zapomniało', co tam się zdarza nagminnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
princesca Re: stypendium... 05.12.06, 21:18 Juz dzwonilismy tam pare razy i za kazdym razem albo wysylaja,albo akurat nie ma kolezanki ktora zajmuje sie Bondem :P ,ale sprobuje napisac emaila,moze odpisza :) Dzieki za informacje fantas_magorie:) Jak bedziesz cos wiedziala o tym ze wyplacaja to napisz na forum,to tak w razie czego gdybym sie nie dowiedziala do tego czasu :P .Ale tyle czasu maja,co to jest zrobic przelewy studentom,jak sa juz przyznane stypendia,albo udzielic informacji przez telefon o kwocie i terminie wyplaty:D,Ale to podobno wszedzie tak jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: stypendium... 07.12.06, 17:09 Widzę, że chyba coś udało Wam się na Bondzie załatwić, bo na stronie jest napisane, że będziecie składać podpisy w późniejszym terminie w B-B. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
princesca Re: stypendium... 08.12.06, 16:53 No wiesz pare telefonów więcej i wkońcu dali informacje,ale z tego co mówiła to wypłacić mogą w grudniu lub w styczniu dopiero :( Odpowiedz Link Zgłoś
princesca Re: stypendium... 13.12.06, 09:35 w tamtym roku chyba przed swietami juz byly wyplacone jak dobrze pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: stypendium... 13.12.06, 10:43 Nie całkiem - koleżanka dostała 4 stycznia:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princesca Re: stypendium... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:02 Ja dostałam przed świętami i myślalam ze wszyscy w jednym terminie dostali,Boze co za polityka zrobić przelewy,askoro już są przyznane stypendia,to na co tu czekać :/ polityka w naszym kraju :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: stypendium... 13.12.06, 12:43 Przynajmniej wiem, że dostaliśmy - nie to co na niektórych uczelniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princesca Re: stypendium... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 09:30 no nie wiem jak na innych,ale coz trzeba cierpliwie czekac,a z cierpliwoscia u mnie cienko wiec dlatego sie docekac nie moge :D nawet nie wiem jaka kwote dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: stypendium... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 23:07 na Polsl już dostalismy za październik, a 10 wgrudniu dostajemy za listopad itd... Odpowiedz Link Zgłoś
princesca Re: stypendium... 05.12.06, 16:01 Fantas_magorie dziekuje bardzo za informacje,gdybys coś wiedział o wypłatach daj znać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: stypendium... 05.12.06, 20:04 Wiedziała:) Ja sobie chyba wstawię do sygnaturki, że kobietą jestem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: stypendium... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:05 a co ze stypendiami socjalnymi na uj? ktos cos wie? jak wysokie, kiedy bedzie... cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: stypendium... 05.12.06, 20:25 Są już przyznane, tyle że podobno znacznie niższe niż w ubiegłych latach. I, o ile dobrze zrozumiałam dość wzburzoną siostrę, jeśli ktoś otrzymuje naukowe, to nie ma przyznanego socjalnego lub ma znikomą jego część. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: stypendium... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 14:09 hmmm.. u mnie na wydziale zadnej listy nie ma, a podobno miala byc, na koncie pustki... nie sadze zeby nie zostali mi przyznane. Nie orientuje sie w zeszlorocznych kwotach, bo jestem studentka 1go roku, ale skoro piszesz o wzburzeniu to pewnie te kwoty sa smiesznie male;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: stypendium... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 09:59 to jest nic...wyobrazcie sobie ze wczoraj dzwonie na moja uczelnie,a oni z tekstem ze..NiE ma takiego wniosku!!i mam zlozyc eszcze raz termin do 14.12!!! to sie dopiero nazywa organizacja;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Princesca Re: stypendium... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 17:40 wie ktos moze co ze stypendiami na AE,bo mnie szla... trafia jak dzwonilam dzis do szanownych pan z działu socjalnego,jednej informacji udzielic nie moga!!Co za ludzie Odpowiedz Link Zgłoś