Dodaj do ulubionych

stypendium...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 19:53
czy tylko na mojej uczelni jeszcze nic nie wiadomo o przyznaniu stypendiów?!
a jak w innych uczelniach? :/
Obserwuj wątek
    • kaja86 Re: stypendium... 28.11.06, 20:06
      Na UŚ już wiadomo ;) Na Polsl też.
      • Gość: qwert Re: stypendium... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:08
        to tylko pozazdrościć... ;)
        • fantas_magorie Re: stypendium... 28.11.06, 20:09
          AE Katowice też wie, ale tylko o stypendiach socjalnych. Co do naukowych, to
          jeszcze poczekamy :|
          • princessofbabylon Re: stypendium... 28.11.06, 21:05
            u mnie w połowie grudnia wszystkie

-------------
            "Wrażliwy człowiek najpierw czuje, później rozumie"
            Eugeniusz Kołda
            • dziewwwczyna Re: stypendium... 29.11.06, 18:12
              u mnie też jeszcze nic nie wiadomo
          • princesca Re: stypendium... 30.11.06, 20:42
            A wiecie jak w tym roku na AE ze stypendiami sa nizsze niz w tamtym roku?Bo
            dopiero musze jechac na uczelnie sprawdzic ,ale w tym tyg nie dam rady
            niestety,z gory dzieki za odpowiedz.Pozdrawiam
            • fantas_magorie Re: stypendium... 01.12.06, 22:42
              Socjalne się nie zmniejszyły, chyba nawet są większe. Zmniejszyły się za to
              naukowe - podobno najniższe to 130, co do najwyższego to nie wiem:)
              • princesca Re: stypendium... 04.12.06, 13:57
                A wiecie kiedy będą wypłacane na AE Katowice??
                • fantas_magorie Re: stypendium... 04.12.06, 16:00
                  Podobno w połowie grudnia, tyle że w zeszłym roku też tak mówiono, a mimo to
                  część dostała po świętach lub tuż po Nowym Roku.
              • princesca Re: stypendium... 05.12.06, 20:54
                Aha sorki nie wiedzialam,ostatnio jestem zakręcona ,za dużo spraw na głowie.A
                wiesz kiedy będą listy wywieszone z kwotami i jakieś informacje bardziej
                szczegółowe,bo u mnie na w Bondzie to nic nie wiedzą jak zwykle
                • fantas_magorie Re: stypendium... 05.12.06, 21:02
                  Wybaczam ;)
                  Nie wiem, jak jest w BONDzie, ale w Katowicach każdy musiał osobiście zgłosić
                  się do Zespołu Świadczeń Socjalnych.
                  • princesca Re: stypendium... 05.12.06, 21:05
                    Slyszalam ,ale mi nie bardzo na reke jechac do Katowic podpisac liste tylko,ale
                    pani z Zespolu swiadczen powiedziala,ze wysla liste do Bondu,ale wysylaja juz
                    tydzien i zadnej listy nie ma dalej
                    • fantas_magorie Re: stypendium... 05.12.06, 21:13
                      Zadzwoń tam albo napisz maila:
                      032 257 72 37, 032 257 72 39, 032 257 71 21
                      e-mail: socjalne@ae.katowice.pl
                      i zapytaj się, co masz w takim wypadku zrobić. Może im się 'zapomniało', co tam
                      się zdarza nagminnie ;)
                      • princesca Re: stypendium... 05.12.06, 21:18
                        Juz dzwonilismy tam pare razy i za kazdym razem albo wysylaja,albo akurat nie ma
                        kolezanki ktora zajmuje sie Bondem :P ,ale sprobuje napisac emaila,moze odpisza
                        :) Dzieki za informacje fantas_magorie:) Jak bedziesz cos wiedziala o tym ze
                        wyplacaja to napisz na forum,to tak w razie czego gdybym sie nie dowiedziala do
                        tego czasu :P .Ale tyle czasu maja,co to jest zrobic przelewy studentom,jak sa
                        juz przyznane stypendia,albo udzielic informacji przez telefon o kwocie i
                        terminie wyplaty:D,Ale to podobno wszedzie tak jest :D
                        • fantas_magorie Re: stypendium... 05.12.06, 21:22
                          :)
                        • fantas_magorie Re: stypendium... 07.12.06, 17:09
                          Widzę, że chyba coś udało Wam się na Bondzie załatwić, bo na stronie jest
                          napisane, że będziecie składać podpisy w późniejszym terminie w B-B. :))
                          • princesca Re: stypendium... 08.12.06, 16:53
                            No wiesz pare telefonów więcej i wkońcu dali informacje,ale z tego co mówiła to
                            wypłacić mogą w grudniu lub w styczniu dopiero :(
                            • fantas_magorie Re: stypendium... 08.12.06, 21:22
                              Czyli standardowo :|
                              • princesca Re: stypendium... 13.12.06, 09:35
                                w tamtym roku chyba przed swietami juz byly wyplacone jak dobrze pamietam
                                • fantas_magorie Re: stypendium... 13.12.06, 10:43
                                  Nie całkiem - koleżanka dostała 4 stycznia:|
                                  • Gość: princesca Re: stypendium... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:02
                                    Ja dostałam przed świętami i myślalam ze wszyscy w jednym terminie dostali,Boze
                                    co za polityka zrobić przelewy,askoro już są przyznane stypendia,to na co tu
                                    czekać :/ polityka w naszym kraju :/
                                    • fantas_magorie Re: stypendium... 13.12.06, 12:43
                                      Przynajmniej wiem, że dostaliśmy - nie to co na niektórych uczelniach...
                                      • Gość: princesca Re: stypendium... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 09:30
                                        no nie wiem jak na innych,ale coz trzeba cierpliwie czekac,a z cierpliwoscia u
                                        mnie cienko wiec dlatego sie docekac nie moge :D nawet nie wiem jaka kwote dostalam
    • Gość: Madzia Re: stypendium... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 23:07
      na Polsl już dostalismy za październik, a 10 wgrudniu dostajemy za listopad
      itd...
    • princesca Re: stypendium... 05.12.06, 16:01
      Fantas_magorie dziekuje bardzo za informacje,gdybys coś wiedział o wypłatach daj
      znać.Pozdrawiam
      • fantas_magorie Re: stypendium... 05.12.06, 20:04
        Wiedziała:) Ja sobie chyba wstawię do sygnaturki, że kobietą jestem :P
      • Gość: Kot Re: stypendium... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:05
        a co ze stypendiami socjalnymi na uj? ktos cos wie? jak wysokie, kiedy bedzie...
        cokolwiek:)
        • fantas_magorie Re: stypendium... 05.12.06, 20:25
          Są już przyznane, tyle że podobno znacznie niższe niż w ubiegłych latach. I, o
          ile dobrze zrozumiałam dość wzburzoną siostrę, jeśli ktoś otrzymuje naukowe, to
          nie ma przyznanego socjalnego lub ma znikomą jego część.
          • Gość: Kot Re: stypendium... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 14:09
            hmmm.. u mnie na wydziale zadnej listy nie ma, a podobno miala byc, na koncie
            pustki... nie sadze zeby nie zostali mi przyznane. Nie orientuje sie w
            zeszlorocznych kwotach, bo jestem studentka 1go roku, ale skoro piszesz o
            wzburzeniu to pewnie te kwoty sa smiesznie male;/
            • Gość: ann Re: stypendium... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 09:59
              to jest nic...wyobrazcie sobie ze wczoraj dzwonie na moja uczelnie,a oni z
              tekstem ze..NiE ma takiego wniosku!!i mam zlozyc eszcze raz termin do 14.12!!!
              to sie dopiero nazywa organizacja;/
    • Gość: Princesca Re: stypendium... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 17:40
      wie ktos moze co ze stypendiami na AE,bo mnie szla... trafia jak dzwonilam dzis
      do szanownych pan z działu socjalnego,jednej informacji udzielic nie moga!!Co za
      ludzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka