Gość: abadyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 19:47 ile trzeba mieć około pkt z historii i wosu żeby przyjęli na dzienne na prawo na UJ albo UW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: próg UJ prawo IP: *.chello.pl 12.12.06, 18:35 UJ: w tym roku było tak: historia p+r, wos p+r, język obcy p. maksymalnie można było zatem uzyskać 500 punktów. przyjmowali od 404, później próg się trochę obniżył. UW: jakoś podobnie. te same przedmioty, te same poziomy. z tym, że tam wszystko pomnożyć trzeba było przez 0,7. czyli max 350. chyba przyjmowali od 287, acz nie jestem pewna, już nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
astris Re: próg UJ prawo 17.12.06, 14:43 Czy nie wiesz może jaką średnią z matury i świadedectwa musieli mieć staromaturzyś ci zeby sie dostać??? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: famme Re: próg UJ prawo IP: *.net.autocom.pl 17.12.06, 16:18 w przypadku starej matury brano pod uwage średnią pow 4.5, tzn ze uczniowie z mniejszą serdnia nie podlegali rekrutacji. W efekcie przyjmowano kandydatów ze średnia ok 5,2 (tego jednak nie jestem pewna, z tego co słyszałam bylo to napewno pow 5,0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: próg UJ prawo IP: *.chello.pl 19.12.06, 13:43 czyli jak ktoś miał poniżej 5,o już nie ma szans:(? Odpowiedz Link Zgłoś