Dodaj do ulubionych

Kierunek studów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 13:26
Witam

Mam zamiar od przyszłego roku studiować na Politechnice.
Nie wiem jednak jaki kierunek wybrać!
Chciałbym studiować taki kierunek, po którym szybko znajdę dobrze płatną pracę!
Proszę o pomoc!!!

POZDRWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol152 Re: Kierunek studów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 13:34
      Dodam, że zastanawiam się nad budownictwem
      • Gość: Tensorowy Pajac Re: Kierunek studów IP: *.satfilm.net.pl 26.12.06, 13:42
        A ja dodam, że dobrze płatna praca wymaga tego, być interesował się danym
        kierunkiem i był w nim dobry bo inczej no cóż... jak będziesz odwalał fuszerke
        to z dobrej kasy nici. No i musisz kochać matmę, bo będziesz się tylko męczył.
        Budownictwo dobry kierunek, ja bym spróbował :)
    • Gość: dg Re: Kierunek studów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 17:42
      Jak lubisz budownictwo to idz na to, a nie kieruj sie tym, ze dobrze platna
      praca, bo zapewne i jest, ale jak tego nie bedziesz lubial to ci szef nie da
      podwyzki :D
    • Gość: Mateusz Re: Kierunek studów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 18:32
      Teraz studiuję pierwszy rok chemii na uniwersytecie, ale poprawiam matme na
      maturze i w przyszłym roku startuję na polibudę. Też się zastanawiam nad
      kierunkiem. Chyba zdecyduję się na inżynierię materiałową.
      • Gość: Gurnis Re: Kierunek studów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 18:49
        okrętownictwo(nauczane w szczecinie i wgdansku). Bardzo perspektywiczne obecnie
    • Gość: mourinho Re: Kierunek studów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:20
      wole nie widziec jaka Twoja przyszłość skoro kryterium to płaca.
      Ale niech stracę. Na pewno poleciłbym wszystko co związane z elektroniką,
      informatyką, budownictwem, mechaniką. Raczej nie pchałbym sie na kierunki typu
      górnictwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka