Gość: jojo IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 18:51 Mam pytanie do Forumowiczów: czy ktoś z Was był na Bornholmie z biurem turystycznym Amigo z Wrocławia? Zastanawiam się nad wyjazdem z nimi... Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ryba Re: Bornholm z Amigo IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 06.04.03, 22:01 Gość portalu: jojo napisał(a): > Mam pytanie do Forumowiczów: czy ktoś z Was był na Bornholmie z biurem > turystycznym Amigo z Wrocławia? Zastanawiam się nad wyjazdem z nimi... > Pomożecie? Ja byłem prywatnie, 1 tydzień, bez żadnego biura. Bierzesz rower, jedziesz do Świnoujścia, wsiadasz na prom - po 6 godzinach jesteś na Bornholmie. Kampingów mnóstwo - oczywiście o standardzie skandynawskim, wiele kwater i domków, pensjonatów, schronisk turystycznych i młodzieżowych jak na lekarstwo, ale co tam. W lipcu jest ciepło, a na kampingu jest wszystko co trzeba. Wyspa płaska, ścieżki rowerowe wszędzie, więc po co męczyć jeszcze jakieś biuro i płacić mu za coś, co do niczego nie jest potrzebne. Ale można ;-) Odpowiedz Link Zgłoś