Dodaj do ulubionych

ŚLAM- histologia

07.02.07, 20:24
ja bym miala takie drobne zapytanko do starszych studento naszej uczelni:) jak to jest z histologia? czy tez jest tak jak na biologii dwoch asytentow, czy jeden? a na chemii? z czego najlepiej uczyc sie na chemie? kedryna? czy beda jakies prelekcje, bo takie weisci tez krazyly wsrod 1-rocznych? teraz dopiero sie zacznie.... a tak w ogole, zna ktos moze adres forum slamu, bo cos malo tu watkow wiec pewnie gdzies takowe funkcjonuje....najpewniej w podziemiach;d z gory dziekuje:)))
Obserwuj wątek
    • red_elbow Re: ŚLAM- histologia 07.02.07, 22:11
      Histologia to już zupełnie inna bajka.. Biologia była "na rozgrzewkę". A z
      chemia to jest tak, że odkąd katedra biochemii przejęła w swe posiadanie ten
      przedmiot to niestety trzeba się uczyć "nieco" więcej. Ja o tym niewiedziałam i
      wrzesień był gotowy.
      Z histo jest kilku asystentów na sali i nieco więcej stersu Cię czeka. Zapewne
      już wiesz, że z tym przedmiotem na tej uczelni niema żartów. Dziś był egzamin i
      zapewne jest on pożegnaniem dla wielu. Jeśli sie przyłożysz to masz szanse na
      zwolnienie, mi sie to udało, więc jest to możliwe.
      Z obu przedmiotów polecam kupno jakiś materiałów, a w szczególności szkiełek na
      histo bo to sie rzeczywiście przydaje. Jeśli jesteś zainteresowana kupieniem
      czegoś pisz na maila gazetowego ;)
      Pozdrawiam :)
      • sabotazysta Re: ŚLAM- histologia 10.02.07, 16:54
        dzięki serdeczne:) a zna moze ktos ten adres naszefo forum. p.s. maila
        masz ww skrzynce juz zapewne;d
        • magdaam Re: ŚLAM- histologia 13.02.07, 08:40
          wl.kcenet.org/ <
    • aannaa5 Re: ŚLAM- histologia 16.02.07, 16:43
      Chetnie odsprzedam Ci szkiełka i materiały z histologii. Chyba z 4 teczki
      kserówek, w tym opisy do szkiełek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka