Gość: Pakito IP: *.autocom.pl 21.02.07, 19:01 W jaki byliście wieku i na którym roku gdy zaczeliście drugi kierunek równolegle??? Ja chce zacząć drugi kierunek, 23 lata będe już miał gdy zacznę. Co wy na to???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Dwu kierunkowcy IP: *.chello.pl 21.02.07, 19:05 Na III roku, miałam 21 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: Dwu kierunkowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:10 mialam 22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdzibdzionka Re: Dwu kierunkowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:17 Człowieku, i co z tego że 23, jesteś młody! Ja zacznę drugie studia w wieku 25 lat bo tak mi się podoba. Przecież też jestem młoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pakito Re: Dwu kierunkowcy IP: *.autocom.pl 21.02.07, 23:51 Nie no jasne, przecież starzy nie jesteśmy. Pewnie że młodzi jesteśmy, kurcze nawet tej symbolicznej 30 nie mamy i daleko do niej, nie mówiąc o wieku srednim... Kiedy to będzie...? Za kupe lat!! Hehe Mimo to tak się zastanwiałem. Takie posty jak twój mnie przekonują aby iśc na drugi kierunek :) więc spoko. Chciałem trochę się na duchu zbudować! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: dwukierunkowcy !!! IP: *.euro-net.pl 21.02.07, 19:48 pisownia łączna, nie rozdzielna Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Dwu kierunkowcy 21.02.07, 20:35 Ja drugie studia skończę rok po pierwszych. I kurde źle mi z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jen Re: Dwu kierunkowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:04 drugi kierunek zaczęłam na ostatnim roku, jest trochę ciężko, ale przynajmniej przedłużam sobie młodość :) Odpowiedz Link Zgłoś
ratyzbona Re: Dwu kierunkowcy 21.02.07, 23:36 19 - zaczęłam oba kieruki na pierwszym roku ale chyba na jednym kierunku będę zmuszona zrobić rok przerwy żeby nie pisać dwóch magisterów na raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: Dwu kierunkowcy IP: 213.134.181.* 22.02.07, 00:14 a ja zacznę (ponownie) studia w wieku 21 lat i co? nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdzibdzionka Re: Dwu kierunkowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:18 No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Dwu kierunkowcy IP: *.eranet.pl 22.02.07, 14:41 Ja zaczęłam dwa kierunki od pierwszego roku,w wieku 20lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xik do gabi IP: *.autocom.pl 22.02.07, 16:54 I jak sobie radzisz? Tylko się uczysz, czy może do tego jeszcze gdzieś pracujesz?? Jak z życiem toważyskim? A w ogóle to obydwa kierunki studiujesz dziennie, może w innym systemie nauki? Napisz, proszę co i jak bo mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xik Re: do gabi IP: *.autocom.pl 22.02.07, 16:56 Acha, jeszcze jedno? Ciężkie kierunki studiujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi do xik (i klymenstry tez:) IP: *.eranet.pl 23.02.07, 00:03 Klymenstra,ja miałam 20,bo mam jeden rok w plecy,bo zrezygnowałam po niecałym roku z innych studiów.to tak w ramach wyjasnienia. Teraz tudiuje dziennie kulturoznawstwo w Wawie i łódzkiej Filmówce zaocznie organizacje produkcji filmowej i telewizyjnej. Nie studiuje obu kierunkow dziennie,wiec mam czas na zycie towarzyskie,aczkolwiek co dwa tygodnie weekend spedzam w Łodzi,zajecia od pt.do niedzieli.nie pracuje,bo mam strasznie glupi plan na kulturoznawstwie,zajecia "rozwalone" przez cały dzien,a nie mam mozliwosci poprzestawiana godzin zajec.Poki co jakos daję radę,chociaz podobno im dalej tym gorzej... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoneczko Re: Dwu kierunkowcy IP: *.69.rev.vline.pl 22.02.07, 20:19 obecnie ejstem na jednym kierunku na 1 roku a na drugim na 2...jakos idzie..chociaz czasami to bym sie chciala rozdwoic..oby tylko.. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Dwu kierunkowcy 22.02.07, 21:30 ja mialam 19 i bylam na drugim roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosiek Re: Dwu kierunkowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:46 21 lat - na trzecim roku studiów Odpowiedz Link Zgłoś
ambeer Re: Dwu kierunkowcy 22.02.07, 23:10 Zaczęłam dwa kierunki dziennie, w wieku 19 lat. Nie żałuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat lotosu Re: Dwu kierunkowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 03:16 a ja studiuje dziennie dziennikarstwo na UKSW i zaocznie polonistyka na UW. I też nie załuje! Im więcej roboty i im mniej czasu, tym lepiej go rozporzadzasz i lepsze wyniki! :)) super mobilizacja Odpowiedz Link Zgłoś