Gość: jaaa IP: *.magma-net.pl 02.03.07, 12:34 jesli to ma jakies znaczenie to chodzi mi o statystyke na admin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kung_fu_plaster Re: Czy statystyka jest trudna? 02.03.07, 12:51 To zależy od podręcznika (nauczyciela). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: Czy statystyka jest trudna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 14:14 tak Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Czy statystyka jest trudna? 02.03.07, 18:07 nie, jak kazdego przedmiotu trzeba sie jej po prostu nauczyc! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajmar Re: Czy statystyka jest trudna? IP: *.tvk.torun.pl 02.03.07, 18:11 zależy, koleżanka jest na stosunkach, ma statystykę i nie ma żadnych problemów, jej chłopak jest na administracji, też ją ma i narzeka : / (podobnie jak cały rok), no więc ta laska poszła raz do niego na wykład i oczy tylko na wykładzie otwierała, bo takie trudne....akcja dzieje się na tym samym uniwerku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witB6 Re: Czy statystyka jest trudna? IP: *.dzi.vectranet.pl 02.03.07, 18:28 nie Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Czy statystyka jest trudna? 04.03.07, 18:10 ja jestem na fizyce i statystyka jest na dosc wysokim poziomie, ale nie jest taka trudna znowu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Czy statystyka jest trudna? IP: *.magma-net.pl 02.03.07, 19:03 Krajmar tylko mi nie mow, ze to UWr... pytam bo chcialabym miec min. 4. "Walcze" o stypendium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial Re: Czy statystyka jest trudna? IP: *.aster.pl 02.03.07, 19:57 >Czy statystyka jest trudna? Tak > jesli to ma jakies znaczenie to chodzi mi o statystyke na admin. w takim razie: nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajmar Re: Czy statystyka jest trudna? IP: *.tvk.torun.pl 02.03.07, 20:36 nie, nie UWr ;) jak tam wygląda sprawa to nie mam pojęcia. życzę zdobycia stypendium ! <spoko> Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze123 Re: Czy statystyka jest trudna? 03.03.07, 13:06 Statystyka jest banalna, wystarczy podstawiać dane do wzorów. Większość zadań jest podobnych, mozna sie ich nauczyć na zasadzie algorytmów. Potem, już pójdzie jak z płatka, nawet z bardziej zaawansowanym zadaniem. Tylko trzeba robić te zadania, tak na wariata jak pójdziesz to z pewnością nie zdasz. Udzielam korków ze staty i uważam, ze ludzie, którzy mają z nią problemy, po prostu się nic nie uczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: Czy statystyka jest trudna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:24 jasneeee, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzrzybek Re: Czy statystyka jest trudna? IP: *.bochnia.pl 03.03.07, 21:23 ja miałam beznadziejnych prowadzących, ale jakoś udało mi się tego w miarę nauczyć, żeby zdać. niemniej uważam, że była trudna, choć być może z lepszymi prowadzącymi okazałaby się całkiem łatwa :) ale to zależy od kierunku. ja jestem na kierunku raczej ścisłym i rozwiązywaliśmy normalne zadania, a moja kumpela na psychologii natomiast miała statystykę, która polegała jedynie na nauce obsługi programu "Statistica" ..... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honey Re: Czy statystyka jest trudna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 18:15 Ja miałam w zeszłym roku statystykę i właśnie na administracji i wg mnie nie jest trudna. Zgadzam się z powyższym stwierdzeniem,że wystarczy w większości zadań podstawić tylko do wzoru. Najważniejsze są zadania,radzę przerobić dużo zadań bo większość jest po prostu analogicznych. Ja nigdy nie byłam piekielnie dobra z matmy,,jestem humanistką przed egzaminem przerobiłam zadania z zajęć i zdałam za 1 podejściem na 5 =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lordziok Re: Czy statystyka jest trudna? IP: *.unknown.vectranet.pl 17.05.19, 13:40 Nie mogę zakładać własnych wątków, więc zapytam tutaj: Czy posiada ktoś abonament do statystyka.online i chciałby się nim podzielić ? Byłbym ogromnie wdzięczny mail: lordziok.waco@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
adiiinka Re: Czy statystyka jest trudna? 17.05.19, 15:00 Zależy w jakim zakresie, moim zdaniem problemy pojawiają się jak tę wiedzę ze statystyki trzeba wykorzystać przy ekonometrii. Sama stata w większości ogarnięcie teorii, wzorów i schematów rozwiązywania zadań. Odpowiedz Link Zgłoś