Gość: Marta IP: *.kolornet.pl 09.04.07, 16:19 gdzie mozna pracowac po turystyce i rekreacji? Trzeba konczyc jakies kursy dodatkowe, czy mozna od razu sie gdzies zalapac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mqty Re: turystyka 09.04.07, 18:53 Gość portalu: Marta napisał(a): > gdzie mozna pracowac po turystyce i rekreacji? Trzeba konczyc jakies kursy > dodatkowe, czy mozna od razu sie gdzies zalapac? Zależy gdzie chcesz tych kilka lat stracić, jeżeli już to na jakimś uniwerku (są przy geografiach) lub na AWF-ach. Ja mam 3 lata w plecy po TiRze w Białymstoku na Zarządzaniu, robię teraz inny kierunek i pracuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: turystyka IP: *.piekary.net 09.04.07, 20:17 kurcze mqty muszę się trochę z tobą zgodzić. sama właśnie kończę zarządzanie w turystyce i mimo, że studia były ok, to mimo wszystko już dzisiaj wiem, że w biurze podróży można pracować bez wykształcenia w tym kierunku. ja dodatkowo zrobiłam pilota wycieczek, pracowałam w zeszłe wakacje, ale kondycyjnie nie wytrzymuję tej harówki. po studiach będę próbowała szukać pracy w turystyce, ale magisterkę robię z czego innego :) tak więc kochani maturzyści zastanówcie się dobrze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lele Re: turystyka IP: *.broker.com.pl 15.04.07, 22:56 no jak to ... a lotniksa, statki , sanatoria, pensjonaty , hotele , Zarowno w PL jak i za granica... ja sam ide na TiR No ale co do tego Bialegostoku to w tym woj. jest jedno z najwiekszych stopien bezrobocia i to pewnie dla tego i wydaje mi sie ze nie tylko po turystyce ale takze po innych studiach ludzie maja problem ze znalezieniem pracy w tych rejonach Odpowiedz Link Zgłoś