Gość: madzia IP: 212.234.205.* 03.06.03, 15:15 Poszukuję (na razie bezskutecznie), gdzie można studiować iberystykę zaocznie. W grę wchodzą nawet uczelnie prywatne...pomocy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JULEK Re: iberystyka IP: *.softel.elblag.pl 12.08.03, 17:41 taki watek juz kiedys byl: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=245&w=6327412&a=6327412&v=2&strona=0 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caryca Re: iberystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 12:06 Tu jest coś ciekawego www.wssm.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberka Re: iberystyka IP: w3cache.* / 192.168.3.* 15.08.03, 17:32 qrcze,kierunek dla mnie:-) iberia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: iberystyka IP: *.tkchopin.pl 15.08.03, 18:08 To, że to kierunek dla mnie wiem od 4 lat, tylko jak się na to cholerstwo dostać??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipa Re: iberystyka IP: *.rtk.net.pl 15.08.03, 22:36 Gość portalu: Ewka napisał(a): > To, że to kierunek dla mnie wiem od 4 lat, tylko jak się na to cholerstwo dostać??? :( przepraszam za banał: UCZYĆ SIĘ WIĘCEJ NIŻ PRZECIĘTNIE. REZYGNOWAC Z RÓŻNYCH NADMIAROWYCH PRZYJEMNOŚCI PRZEZ CAŁY ROK, NIE TYLKO MIESIĄC PRZED EGZAMINEM. TO DZIAŁA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: iberystyka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 14:49 Bez obrazy- chrzanicie ze trudno sie tam dostac. Zaczelam uczyc sie na 8 dni przed egzaminem (a jest 18 czerwca) i dostalam sie. Nie chodzilam na zadne kursy przygotowawcze czy na inne "wyciagacze pieniedzy". Poczytalam troche ksiazek i pozaznaczalam odpowiedzi zgodne z tym co wczesniej sie dowiedzialam- zadna filozofia. Nie wiem jak u was bylo czy jest na egzaminach ale u mnie to dziala!Fakt ze glownie z powodu dobrego wynkiu z pierwszej czesci egzaminu, czyli wiedzy o kulturze, historii i etc., bo angielski tak sobie mi poszedl, ale nie liczy sie sposob tylko efekt koncowy! Dziwni jestescie! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiuta Re: iberystyka IP: *.rtk.net.pl 16.08.03, 22:58 to się nam odezwał geniusz! inni raczej musza sie napracować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: iberystyka IP: *.tkchopin.pl 23.08.03, 11:20 A co ma powiedzieć osoba, nie znająca w wystarczającym stopniu ani angielskiego, ani żadnego romańskiego języka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: iberystyka IP: *.net / *.gazeta.pl 23.08.03, 18:35 Powinna zainteresować się innym kierunkiem studiów... Odpowiedz Link Zgłoś