Dodaj do ulubionych

obrona pracy mgr - rodzice

IP: *.globalconnect.pl 30.05.07, 10:17
W czerwcu konczę studia i w zwiazku z tym chcialabym podziekowac swoim rodzicom za pomoc. Macie moze pomysl na jakis ciekawy prezent? Myslalam o kwiatach ale to troche banalne i niepraktyczne. Dzieki za wszelkie sugestie
Obserwuj wątek
    • Gość: assa Re: obrona pracy mgr - rodzice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 10:40
      Wyciekacza na Mojorkę byłaby odpowiednia..... i mieliby co wspominać.
      • Gość: btech Re: obrona pracy mgr - rodzice IP: *.globalconnect.pl 30.05.07, 13:41
        Na 30 rocznice śłubu tam pojadą
    • Gość: Aga Re: obrona pracy mgr - rodzice IP: *.chello.pl 30.05.07, 14:50
      Sorry, ale to Ty znasz swoich rodziców i wiesz, co lubią - jakie książki, jaką
      muzykę etc. Kup coś, co im sprawi przyjemność plus kwiaty (mimo wszystko są one
      zawsze stosowne). Od nich zresztą też coś zapewne dostaniesz. :)
      • Gość: dziwne Re: obrona pracy mgr - rodzice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 15:14
        dziekowac rodzicom..? WOW
        • Gość: Aga Re: obrona pracy mgr - rodzice IP: *.chello.pl 30.05.07, 16:21
          Wyobraź sobie, że niektórzy mają za co rodzicom dziękować. Ja np. mam.
    • Gość: Sis Re: obrona pracy mgr - rodzice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 16:53
      Ja wręczyłam im moją pracę z dydykacją odpowiednią ;) <do postawienia na ich
      półce, nie do czytania ;))) ) i postawiłąm ciastko/wino etc
      • Gość: marna Re: obrona pracy mgr - rodzice IP: *.umed.lodz.pl 30.05.07, 17:07
        ja niestety nie mam za co dziekowac jak skoncze studia to tylko dzieki sobie..smutne ale prawdziwe
        • Gość: bdzibdzionka. Re: obrona pracy mgr - rodzice IP: *.41-151.net24.it 30.05.07, 20:34
          Bywa i tak, niestety. Taką osobę jak Ty mam blisko mnie, i przeżywam to razem z nią.
    • Gość: krejzi Re: obrona pracy mgr - rodzice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 09:59
      ja zaprosiłam ich na uroczysty obiad do resteuracji.. fajnie było
      • Gość: kkkk krejzi IP: *.autocom.pl 31.05.07, 11:55
        Krejzi to co Ty robisz tu na forum???? Przecież nie jesteś już studentką! ;))
        Żart! Siedź sobie tu, bo fajnie jest!
    • Gość: gość Re: obrona pracy mgr - rodzice IP: *.globalconnect.pl 31.05.07, 17:50
      Kwiaty to dobry pomysl
    • Gość: mgr za tydzień:) Re: obrona pracy mgr - rodzice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:26
      ja kupiabym bilety do teatru a potem i zarezerowwałabym im stolik w jakiejś
      fajnej restauracji. niech mają romantyczny wieczór:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka