Gość: ciekawostka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.03, 21:27 Czesc! czy mozecie mi napisac co wiecie o sytuacji Wyzszej Szkoly Dziennikarstwa im. Melchiora Wankowicza? za informacje wielkie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Veronica Re: WSD IP: *.osk.pl / 192.168.3.* 05.06.03, 08:47 Ze jest beznadziejna jak kazda prywatna. I ze na pewno nie bedziesz po niej wielkim dziennikarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekaw Re: WSD IP: 153.19.99.* 05.06.03, 09:01 Ty, no ja sie nie pytam o ksztalcenie tylko o sytuacje prawna, a swoje docinki o tym ze prywatna jest z dupy to sobie schowaj dla siebie i swoich potomnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawostk Re: WSD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 16:54 nie, nie mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: WSD IP: *.altec.pl 05.06.03, 20:21 z takim jezykiem to Ty wielkim dziennikarzem nie bedziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawostk Re: WSD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 20:56 A czy gdzies jest tu, w tym watku napisane, ze tam studiuje? Ludzie, wy jacys dziwni jestescie, czytacie i nie rozumiecie tekstu? pytam o SYTUACJE PRAWNĄ tej "szkoly"! Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: WSD 05.06.03, 21:12 Gość portalu: ciekawostk napisał(a): > A czy gdzies jest tu, w tym watku napisane, ze tam studiuje? Ludzie, wy jacys > dziwni jestescie, czytacie i nie rozumiecie tekstu? > pytam o SYTUACJE PRAWNĄ tej "szkoly"! to czemu nie napisales tego od razu? :) bo twoj pierwszy post brzmial: "czy mozecie mi napisac co wiecie o sytuacji Wyzszej Szkoly Dziennikarstwa im. Melchiora Wankowicza?" "sytuacji" - to mozna rozumiec na wiele sposobow :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawostk Re: WSD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 22:16 Hm. na wiele sposobow.. jakbym chcial wiedziec jak sie tam studiuje to bym zapytal "jak sie tam studiuje?" lecz nie wazne i tak nikt mi neiudzieli odpowiedzi, bo wszyscy wola rozumiec to "na wiele sposobow", dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: WSD 06.06.03, 00:39 sluchaj, nie miej do nas pretensji; sam tak napisales, czy to nasza wina, ze jak czytamy "sytuacja uczelni" to ine myslimy o sytuacji prawnej? daj spokoj :) Odpowiedz Link Zgłoś