Gość: kola IP: *.akademiki.uni.torun.pl 30.05.07, 22:41 musze nappisac prace na jego temat ale tak ciekawa bo to na zaliczenie, czy znacie jakies dobre materialy, strony itp, lub ciekawostki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna* Re: prace o Boschu...pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 23:10 Na początek przydatna byłaby informacja, o którego Boscha Ci chodzi... Hieronima Boscha? Roberta Boscha? Carla Boscha? Firmę Bosch? Nie każ nam zgadywać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa [...] IP: *.akademiki.uni.torun.pl 01.06.07, 22:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:21 Szkoda, że wypowiedź usunięto. W końcu IP to samo, więc można było sobie popodziwiać kulturę osobistą prawdopodobnego założyciela wątku ;). Ja tylko chciałam dodać, że moim pierwszym i automatycznym skojarzeniem był Robert Bosch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:25 No cóż są ludzie i parapety jak to mowia :D Ja zdaazyłam przeczytać ambitna odpowiedz autorki tematu. A jeszcze chciałam dodac,ze moje pierwsze skojarzenie wiazało się z firma Bosh:D:D <wstyd> :D Odpowiedz Link Zgłoś