Dodaj do ulubionych

!!!Podanie na studia - życiorys, help me

09.06.03, 10:05
Drodzy forumowicze co się POWINNO znaleźć w życiorysie na podaniu na studia,
a co kategorycznie NIE POWINNO się znaleźć. Bardzo proszę o pomoc. Jak ktoś
ma jakiś przykładowy to bardzo proszę o wysłanie mi na skrzynke Gazety
(adres jw).
Z góry dzięki
Pozdrawiam z nieco zachmurzononej Częstochowy
K.
Obserwuj wątek
    • Gość: t Re: !!!Podanie na studia - życiorys, help me IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 14:29
      ja napisalam w zyciorysie :keidy i gdzie sie urodzilam, o podstawowce(kiedy
      skonczylam, gdzie, kiedy zaczelam itp), potem o liceum (profil , lata
      chodzenia) , a na koniec o certyfikatach z angola, prawo jazdy i tym podobnych
      rzeczach oraz zainteresowania! i to tyle;)
      • Gość: gh Re: !!!Podanie na studia - życiorys, help me IP: *.chello.pl 09.06.03, 15:43
        Spokojnie, zyciorys skalda sie dopiero po zdaniu egzaminow... Ja napisalem
        jedno zdanie, bo mi kobieta z dziekanatu nie chciala przyjac pustej kartki :)
        • independent-girl Re: !!!Podanie na studia - życiorys, help me 09.06.03, 15:57
          Dzieki za odzew :)
          No ja musze życiorys w podaniu zawrzeć, więc już dzisiaj go piszę i jutro siup
          do Wrocławia :)
          Pozdrawiam
          K.
          • jk Re: !!!Podanie na studia - życiorys, help me 09.06.03, 18:31
            pytanie: po co zyciorys na podaniu o przyjecia na studia? :)))
            jakie sie ma cv w wieku 19 lat? :)))
            pocieszajace jednka, ze sa uniwerki, ktore nie wymagaja zyciorysu, a podanie to
            jedna kartka - tylko najwazniejsze informacje :)
            • Gość: Urania Re: !!!Podanie na studia - życiorys, help me IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 04:38
              Na AWF w Katowicach trzeba.A że nie ma o czym pisać -to może uświadamiać jak
              niewiele się przez te 19 lat zrobiło.Kiedyś pisało się co robią mamai tatuś
              (zawodowo oczywiście) i jakie ma się pochodzenie.Przy robotniczym i chłopskim
              były dotatkowe punkty.Ciekawe to czasy były, co nie?
              • Gość: aga Re: !!!Podanie na studia - życiorys, help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 21:14
                alez dzieci drogie. czy naprawde komus sie wydaje ze pośród setek latającch w
                sekretaraiacie podań ktoś, choc zerknie na wasze podanie?!?!?!?!?! O mamo!!!
                zaręczam że nie. wiec sie nie martwcie. moze wpiasac 2 ogólnikowe
                zdania...wystarczy!!!
                • Gość: marcin Re: !!!Podanie na studia - życiorys, help me IP: *.interecho.com / 192.168.4.* 12.06.03, 20:59
                  Też mi sie tak wydaje - szczególnie, że o przyjęciu decydują inne kryteria
                  (egzamin lub konkurs świadectw). Nie wiem ale być może życiorys ma jakieś
                  znaczenie w przypadku gdy ktos sie próbuje dostać z odwołania.

pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka