Gość: karola IP: *.nsm.pl 09.06.03, 21:46 Jak się do tego przygotować? ( Uniewersytet Gdański, psychologia) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miziek Re: test z wiedzy ogólnej 12.06.03, 12:43 Hej, co prawda nie zdawałam takiego testu, ale myślę,że nie masz się czego bać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: test z wiedzy ogólnej 24.06.03, 11:28 to zalezy. Ja miałam 1 egzamin na psychologie z wiedzy ogólnej i obejmował matme, geografie, biologie, chemie, fizyke, wiadomości o świecie współczesnym i znajomość jakiejś tam lektury. Miałam tez taki egzamin na AGH na marketing i zarządzanie i.... koleżanki miały pytania naprawdę trudne i wymagające wiedzy na dobrym poziomie (geografia ekonomiczna, ekonomia, statystyka). Gdy ja weszłam do sali egzaminacyjnej, akurat trafiłam na komisję męśką, panowie spojrzeli po sobie i razem powiedzieli: prosze nam coś o sobie opowiedzieć. Byłam w szoku ale dziękowałam Bogu, że dostałam takie pytanie. Koleżanki mi do tej pory nie wierzą że tak było :)) Pozdrawiam, KIKA Odpowiedz Link Zgłoś