27.06.07, 16:22
a co myślicie o wynikach egzaminów staromaturzystów? chyba nie poszło im zbyt
dobrze sądząc po dostępnych wynikach na niektórych AM. z jednej strony to
może mieli trudniejsze arkusze niż nasze maturalne (albo już odwykli od
materiału liceum), ale w sumie to im współczuję, bo tyle lat próby.
Obserwuj wątek
    • aska_ou Re: wyniki SM 27.06.07, 17:02
      mozesz podac link gdzie sa dostepne wyniki?
      • shea88 Re: wyniki SM 27.06.07, 19:14
        Z tego co widziałam to faktycznie ich wyniki nie są najlepsze, realnie może
        zagrażać nam jakieś 10% ze staromaturzystów ,a takie ing są dostępne między
        innymi na stronie Am w Białymstoku, tylko nie wiem, czy nie trzeba być najpierw
        zalogowanym, by mieć dostęp do tych informacji...
        • aska_ou Re: wyniki SM 27.06.07, 19:16
          Białystok już widziałam . Tam zawsze trzeba było mieć najmniej punktów w skali
          kraju. No ale SM rzeczywiście cieniutko.
          • fer-gie Re: wyniki SM 27.06.07, 20:23
            jeszcze na stronie lublina są.
            • roman-t1000 Re: wyniki SM 28.06.07, 10:35
              Możesz podać linka ?
              • aska_ou Re: wyniki SM 28.06.07, 11:25
                O Andrzej, cześć :) Co słychać ? Pamiętasz mnie jeszcze ? :))
                • roman-t1000 Re: wyniki SM 28.06.07, 12:56
                  Cześć :) Oczywiście, że pamiętam. Czytając staramatura.fora.pl zauważyłem, że nie poddajesz się i zamierzasz zdawać w przyszłym roku. Trzymam kciuki. Jeśli chodzi o mnie, to jestem po pierwszym roku lekarskiego. Bardzo mi się podoba i mimo że nie jest łatwo godzić pracę i studia nie zamienię tych studiów na nic innego.
                  • aska_ou Re: wyniki SM 28.06.07, 13:50
                    Niesamowity jesteś. Ja już byłam na stomatologii i wiem czym to pachnie, nie
                    wyobrażam sobie pracować na tych studiach :) Gratuluję zaliczonego roku. Mam
                    nadzieję że się nie poddam i dostanę w przyszłym roku. Chciałabym mieć inną
                    możliwość jak CMUJ ale nie mam , więc muszę dać z siebie wszystko.

Pozdrawiam!
                  • botoksik Re: wyniki SM 28.06.07, 16:37
                    jak godzisz pracę i studia? i czy ona jest źródłem Twojego utrzymania?
                    podziwiam;)
                  • januszewna wyniki SM 29.06.07, 09:23
                    witaj Romanie, dołączam się do podziwu. Byłam przez trzy lata na innych, na
                    pewno lżejszych studiach i nie pracowałam/nie pracuję nadal. Co robisz, że udaje
                    Ci się to pogodzić? Czy bardzo niedyskretne jest pytanie o rodzaj pracy, jaką
                    wykonujesz?
                    Będę musiała o tym pomyśleć...
    • januszewna Re: wyniki SM 29.06.07, 09:20
      Czemu w Warszawie ciągle NIC nie ma? Ani słówka ani wzmianki o terminie podania
      wyników. Maturzyści już zaczynają robić swoje rankingi na forach... A ja nic nie
      wiem o swoich wynikach...
      • aska_ou Re: wyniki SM 29.06.07, 10:49
        Andrzej skończył wcześniej studia techniczne jeśli mnie pamięć nie myli i
        pracował właśnie w tej dziedzinie ( komputery ? ) . Jak dla mnie to prze gigant
        :)))
    • januszewna Re: wyniki SM 02.07.07, 11:12
      Mam tego już naprawdę dosyć... Na stronie warszawskiej AM ktoś łaskawie
      zamieścił informację, że wyniki będą udostępnione 3 lipca. 3/4 Polski układa już
      listy rankingowe między sobą, a my dalej musimy czekać. Czy nikt nie bierze pod
      uwagę faktu, że "starzy" maturzyści mają swoje życia i plany często o wiele
      bardziej pogmatwane niż reszta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka