29.06.07, 11:13
napiszcie,kto ma jakie wyniki... jestem ciekawa konkurencji! ja mam bio 77%,
chemia 87% fizyka 80%...
Obserwuj wątek
    • dolo_intensive Re: wyniki 29.06.07, 12:26
      ja 209 pkt.
      • paol88 Re: wyniki 29.06.07, 12:42
        218 :)
    • profusion Re: wyniki 29.06.07, 12:59
      a piszcie od razu, gdziesię wybieracie. bonp. do wawypotrzebna jes podstawowa
      fizyka, wiec te punkty inaczej wyglądaja...
      • a_to_ja2 Re: wyniki 29.06.07, 13:42
        202 z rozszez fiz, 230 z podst
        • bolek515 Re: wyniki 29.06.07, 13:51
          236pkt. roz. myślicie że mam szanse w Krakowie?
    • fer-gie Re: wyniki 29.06.07, 16:05
      239 łódź

mysle, ze 236 do krakowa starczy, tylko moze nie w pierwszej rekr
      • marzeniak5 Re: wyniki 29.06.07, 16:31
        272 pkt - Wrocław i Łódź :)

ps. ja poprawiałam maturę, więc to trochę inaczej :)
        gratuluję wszystkim :D
    • kayren1 Re: wyniki 29.06.07, 17:13
      a ja mam łącznie 199p. i pewnosć że się dostanę :))))...jak myślicie?
      • paol88 Re: wyniki 29.06.07, 17:22
        Trudno powiedzieć, zależy gdzie składasz papiery, ale życzę Ci, żebyś się
        dostała :), żebyśmy się wszyscy dostali :)
        • lost_blueberry Re: wyniki 29.06.07, 17:24
          mam 208 i tez mialam pewnosc ze sie dostane ale po przeczytaniu forum "o maturze" gdzie wszyscy maja ok 250punktow cos mi sie wydaje ze tak latwo nie bedzie...mam nadzieje za klamia....
          • paol88 Re: wyniki 29.06.07, 17:27
            Nie kłamią, ale wypowiada się sama "elita", nie znajdziesz tysiąca osób z
            takimi wynikami, a tyle osób będzie studentami, więc głowa do góry.
    • czikita87 Re: wyniki 29.06.07, 17:38
      ja mam 201 i obawiam się, że może nie starczyć...
      • kayren1 Re: wyniki 29.06.07, 17:41
        głowa do góry, progi nie moga az tak skoczyć...a gdzie złozyłaś?
        • czikita87 Re: wyniki 29.06.07, 18:02
          złożyłam do bydgoszczy i gdańska
    • anusia312 Re: wyniki 29.06.07, 17:50
      92% z chemii, 77% z biologii i 68% z fizy----> razem 237! staram się o
      przyjęcie do Białegostoku:) Jejku mam nadzieje że się dostanę!
    • martina.15 Re: wyniki 29.06.07, 18:35
      Wrocław, poprawa- 82 bio, 70 chem, 57 fiz=> 209 łacznie. wydaje mi sie ze
      wystarczy. kumpel poprawil na 207, kumpelki dwie na 187 i 189...
      • tilapka Re: wyniki 29.06.07, 18:40
        hehe, nawet wiem ktory to kumpel ;) w sensie marcin cz ;) ja mam 242 startuje do
        wroclawia, zabrza i lodzi, jednak marze o wroclawiu i sadze ze starczy, choc
        faktycznie podejrzanie wysokie maja ludzie wyniki
        • martina.15 Re: wyniki 29.06.07, 19:09
          tilapka, skad Ty... napisz mi na priva, ok? szukam znajomych po forach :)
          • kaa18 Re: wyniki 29.06.07, 20:23
            bosq.. jak dobrze,że wreszcie trafiłam na forum gdzie nie wszyscy mają ponad 250 p:P
            ja mam 212 z rozszerzoną fizą i wielką nadzieję,że się dostanę;D
            niech moc będzie z wami:P
            • friskdor Re: wyniki 29.06.07, 20:33
              mam z chemii 93%, biologii 87%, fizyki 88%- w sumie wychodzi 268 pkt
              procentowych. uderzam do wrocławia na stomę :)
              • aniazacha Re: wyniki 29.06.07, 22:33
                kolega mój z muzycznej co też idzie na am Wroc ma 217, bierze ode mnie materiały
                na studia jak się dostanie a jak nie to Ci którzy się dostaną na najfajniejszą
                :P akademię medyczną mogą zgłosić się do mnie :)
                • tilapka Re: wyniki 29.06.07, 22:45
                  martina odezwij sie na gg 2920813 :) ale ja ciebie osobiscie nie znam ;) znam
                  marcina ze studiow
                  • rhandall Re: wyniki 30.06.07, 09:56
                    Też wybieram się do Wrocławia na stomatologię :D
                    • aniazacha Re: wyniki 30.06.07, 11:32
                      niektóre grupy( 2 z 8 lub 1 z 8) ze stomy we Wroc mają anatomię z wujkiem
                      Mirkiem ( też z nim miałam ) więc jak ktoś na niego trafi to zazdroszczę :)
                      A czy ktoś jeszcze idzie na lek Wroc jako uczelnia pierwszego wyboru?
                      • ruda_202 Re: wyniki 30.06.07, 11:57
                        239 Katowicw, Wrocław
                        • mambaaa88 Re: wyniki 30.06.07, 20:29
                          hej wszytskim;)Czy ktos sie wybiera na farm na uj?jesli tak..to jak
                          sadzicie/czujecie jaki bedzie w tym roku prog??
                      • rhandall Re: wyniki 30.06.07, 12:07
                        Moja znajoma idzie na lek do Wrocławia, chociaż mogłaby się dostać do Wawy.
                        • aniazacha Re: wyniki 30.06.07, 14:40
                          no wiesz... we Wroc jest dużo osób na moim roku, które śmiało dostałyby się do
                          Krakowa czy Wawy... Ale miasto Wrocław jest godne polecenia :)
                          • martina.15 Re: wyniki 30.06.07, 14:43
                            osobiscie nie przepadam za wroclawiem, wole warszawe, na bresalu jestem niestety
                            skazana...

poza tym AM w Wwie jest bardziej prestizowa niz we wrocku
                            • ruda_202 Re: wyniki 30.06.07, 14:53
                              Ja złożyłam też do Katowic, ale jeżeli się powiedzie we Wrocławiu, to wybiorę
                              Wrocław. Mam tam znajomych, studiuje się podobno fantastycznie i Wrocław jest
                              cudownym miastem. Wg mnie zdecydowanie przewyższa Warszawę.
                              • kaa18 Re: wyniki 30.06.07, 15:18
                                Wrocław super miasto!
                                A jest ktoś z was chętny na Szczecin? bo jakoś nie słyszę o zbytnim
                                zainteresowaniu Pomorską AM. Napawa mnie to optymizmem;]
                            • aniazacha Re: wyniki 30.06.07, 18:41
                              jeśli prestiż jest jest ważniejszy niż atmosfera studiowania to polecić można
                              CMUJ.Wiele ludzi z Rzeszowa i tamtych okolic jest u mnie na roku, też z
                              Białegostoku i wybrali Wroc, choć mają dalej, ale tutaj jest naprawdę
                              przyjemnie, życie towarzyskie cały rok poza sesją może, asystenci w większości
                              normalni, uczyć się trzeba, Wrocław jest nastawiony na praktykę bardzo i to mu
                              się chwali :)
                              • warjatka06 Re: wyniki 30.06.07, 22:01
                                ja mam 253 pkt lacznie, chem:93%, fiz:77% i biol:83%. a wroclaw jest na prawde
                                swietny. sama mialam tam skladac na lekarski, bo sie po prostu zakochalam w tym
                                miescie, ale mnie babka w sekretariacie wkurzyla, bo trzeba od razu oryginaly
                                skladac jak sie nie zna wynikow rekrutacji i sie troche tego przestraszylam, ze
                                jak sie nie dostane to bede miala zablokowane dokumenty i rok w plecy bez
                                studiow, a teraz zaluje, bo wyniki matury sa ok jak dla mnie :/
                                • warjatka06 Re: wyniki 30.06.07, 22:08
                                  a w koncu zlozylam do bialegostoku i lublina na lekarski, ale pewnie zostane w
                                  moim miescie lbn ;)) nie jest zle
                                  • aniazacha Re: wyniki 01.07.07, 14:51
                                    to fakt... panie od rekrutacji potrafią zniechęcić i czasem czepiają się o byle
                                    co. Mnie rok temu zwymyślała taka starsza, bo miałam 2 zdjęcie kolorowe i 2
                                    czarnobiałe i ona do mnie: Szkoda, że nie przyniosłaś zdjęć w kropki!
                                    Ale te młodsze są już w porządku, dopóki nie przesiąkną trucizną dziekanatu ;]
                                    • toffilka Re: wyniki 01.07.07, 21:11
                                      ja mam 215 z podst fiza... Startuje do Wawy na stome i choc wiem ze szanse mam
                                      malenkie to jednak probuje :)
                                    • warjatka06 Re: wyniki 01.07.07, 21:53
                                      no zebys wiedziala. jak ja dzwonilam, to odebrala wlasnie jakas mloda i tak ze
                                      mna rozmawiala, jakbym byla conajmniej stereotypowa blondynka. na koniec
                                      podziekowalam jej za info, powiedzialam, ze przez jej kulture osobista stracila
                                      wlasnie kandydatke na uczelnie i zyczylam milego dnia hehe nie ma to jak troche
                                      poironizowac na poprawe humoru ;) ale LBN tez ok, znam uczelnie i wykladowcow, a
                                      poza tym blisko domu. pozdrawiam i zycze powodzenia na rekrutacji ;)
                                      • friskdor Re: wyniki 02.07.07, 21:39
                                        to Wy nie wiecie, że rozmowa z paniami sekretarkami dziekanatów to jeden z
                                        etapów rekrutacji? ;D
                                        • warjatka06 Re: wyniki 02.07.07, 22:25
                                          no wiemy wiemy :P te mile panie sekretarki chetne do udzielenia info hehe
                                          • szpilka6886 Re: wyniki 03.07.07, 11:30
                                            ja mam 243 poprawialam mature. skladam tylko do krakowa. normalnie to bez
                                            problemuby bylo ale czytajac wyniki ludzi na forum o maturze zaczynam sie bac ze
                                            wszyscy co maja po 260 270 i wiecej tam zloza. z drugiej strony wydaje mi sie
                                            niemozlize zeby prog podwyzszyl sie az tak zeby sie nie dostac. w tamtym roku
                                            nie czytalam forum mialam 170 i wierzylam ze sie dostane :)
                    • seulange Re: wyniki 03.07.07, 18:25
                      polecam polecam!! wybór bardzo trafny:)
                      • seulange Re: wyniki 03.07.07, 18:27
                        to było do rhandall ale jakos dziwnie mi ta odpowiedź sie napisała, ze nie
                        wiadomo było do kogo;)

Wrcoław jest na prawde bardzo przyjemnym miastem a i na uczelni się miło studiuje!
                        • kolas2 Re: wyniki 03.07.07, 18:43
                          ja mam 255p. ide do łodzi na woj-lek
                          • smerfetka1000 Re: wyniki 07.07.07, 18:31
                            rocznik einsteinów nadchodzi- ja o 255 pkt mogę tylko pomożyć, nawet nie wiem
                            czy sie dostanę. Jak wy to robicie, że macie az tyle pkt?
                            • chlopacy1 Re: wyniki 10.07.07, 08:56
                              imo ostatecznie najmniejsze progi będą wynosiły ok 214-216. Najmniejszy będzie
                              na PAMie
                              • paulinussss Re: wyniki 11.07.07, 19:25
                                Witam niewiem jak Wy to robicie ze macie takie wyniki ja mam 194 i zapowiada
                                sie ze bede drugi raz poprawiać mature :{ powodzenia dla wszystkich mózgów ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka