misiunia7 07.07.07, 15:34 Piszcie dziewczyny i chłopaki bo czas się poznać!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grancias Re: Kto idzie na pielęgniarstwo na Ślam?? 09.07.07, 18:45 A no witaj :) Hehhe miło, że wspomniałaś o chłopakach :P Chyba będzie nas coś koło 8 sztuk (z tego co widziałem kilku składało także papiery, na bardziej "męskie" kierunki medyczne :P, więc pewnie je wybiorą )... A tak apropo, ŚLAM zmienił swoją nazwę na ŚLĄSKI UNIWERSYTET MEDYCZNY ... Szczerze, bardziej podobała mi się poprzednia nazwa (ŚLĄSKA AKADMIA MEDYCZNA). :p Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia7 Re: Kto idzie na pielęgniarstwo na Ślam?? 09.07.07, 19:33 Ja jednak wybrałam pielegniarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
grancias Re: Kto idzie na pielęgniarstwo na Ślam?? 09.07.07, 20:22 No do końca tygodnia papiery muszę zlożyć ... A mam pytanko jak wygląda sprawa tego poświadczenia ... Osoby przyjęte na studia muszą przedstawić w Dziekanacie Wydziału (przy dokonywaniu formalności wpisowych): a/ książeczkę sanitarno-epidemiologiczną z aktualnymi badaniami (kał na nosicielstwo) b/ poświadczenie szczepienia przeciwko wirusowemu zapaleniu wątroby typu B (WZW) To lekarza ma prosić o coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
anny6 Re: Kto idzie na pielęgniarstwo na Ślam?? 09.07.07, 22:10 Witam.Ja dostałam się na pielęgniarstwo..niestety na medycnę nie..mam nadzieje,że mi sie spodoba.Jakby coś pozostawiam nr gg 4438759 Odpowiedz Link Zgłoś
8madzik8 Re: Kto idzie na pielęgniarstwo na Ślam?? 11.07.07, 00:06 :) ja tez dostalam sie na pielegniarstwo chociaz zawsze marzylam o medycynie, do ktorej nawet nie podeszłam:) ale mam nadzieje ze nie bedzie zle:* jak cos to moje gg 4075896:) Odpowiedz Link Zgłoś
b.e.l.n.e.a Re: Kto idzie na pielęgniarstwo na Ślam?? 16.07.07, 16:15 Po szczepionke do lekarza rodzinnego, a po książeczkę do lekarza medycyny pracy, czy sanepidu... Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia7 Re: Kto idzie na pielęgniarstwo na Ślam?? 10.07.07, 14:36 Przepraszam pomyliłam sie ja jednak wybrałam połoznictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
b.e.l.n.e.a Położnictwo 13.07.07, 13:30 Ja też wybieram się na położnictwo na SUM:) Idziesz do Katowic czy Bytomia? Czy to jest twój wymarzony kierunek, czy rezerwowy? Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia7 Re: Kto idzie na pielęgniarstwo na Ślam?? 16.07.07, 08:37 wymarzony ide do katowic Odpowiedz Link Zgłoś
b.e.l.n.e.a Re: Kto idzie na pielęgniarstwo na Ślam?? 16.07.07, 16:12 Słyszałam, że nie mamy na to wpływu kto pójdzie do Katowic, a kto do Bytomia:( Odpowiedz Link Zgłoś