Dodaj do ulubionych

prawo na UAM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 19:31
Ktoś wie ile trzeba było mieć pkt w poprzednim roku żeby dostać się na prawo
na UAM w Poznaniu?
Obserwuj wątek
    • Gość: m. Re: prawo na UAM IP: *.171.160.82.crowley.pl 12.07.07, 21:54
      www.prawo.livenet.pl/forum8.htm
      To jest forum prawa UAM, tam gdzies bylo napisane,poszukaj sobie:) cos mi sie
      kojarzy, ze 79%, ale pewna nie jestem
      • Gość: luke Re: prawo na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:04
        78 po drugim naborze
        • Gość: Gizmo Re: prawo na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:18
          Wielkie dzięki, ale jednak na prawo nie mam szans... (przez to, że zdawałem
          polaka na podstawach mam za to 0 pkt i zero szans) :/
          Swoją drogą w Poznaniu są niezłe kretyny, że wymagają polaka na rozsz., a inne
          przedmioty jak historię, wos, czy w moim przypadku matmę na podstawach... a ja
          je pisałem na rozsz. :/
          Tak czy owak prawo było dla mnie opcją B, bo i tak chcę iść na polibudę. UAM sux ;)
          PS:Teoretycznie ludzie-matoły zdający na podstawach mają znacznie większe szanse
          na dostanie się na taki UAM. Oczywiście nie każdy z nich musi być matołem, a
          tylko z reguły tak jest. ;)
          • Gość: Luke Re: prawo na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:39
            Hmmm a może matoły zdawały polski na podstawie??
            WoS rozszerzony nie jest dużo trudniejszy od podstawy przecież. A na co na
            Politechnikę idziesz, jeśli można spytać?
            PS. I tak na UAM rekrutacja jest bardziej przemyslana niż na niektórych innych
            uczelniach ;]
            • Gość: Gizmo Re: prawo na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 01:22
              Akurat WOS-u w ogóle nie zdawałem... ;)
              A po moim przygotowaniu w klasie mat. w LO, raczej bym się nie odważył na
              rozszerzeniu polskiego zdawać.
              Złożyłem papiery na automatykę i robotykę, elektronikę i telekomunikację,
              informatykę, budownictwo i elektrotechnikę... trochę tego dużo... na coś się
              dostanę.. Na budownictwo, informatykę może być problem.. na resztę powinienem
              się dostać, będzie z czego wybierać, zwłaszcza, że co innego mam na innej
              uczelni. :)

• Gość: Luke Re: prawo na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 11:52
                Składasz na Politechnikę w Poznaniu? Na budownictwo zawze było się łatwo dostać,
                tylko w ttym roku jest 2x więcej chętnych o.O
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka