Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:33 Czy wieczorowe to rzeczywiście taki koszmar ? Nie dostałam się na psychologię, więc czeka mnie tylko takie wyjście...A psychologii na prywatnych nie ma :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S Re: Studia wieczorowe IP: 83.19.254.* 25.07.07, 16:34 hm jest prywatna SWPS w Warszawie, znajmomy studiuje i poleca ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Studia wieczorowe IP: *.cnb.com.pl 25.07.07, 16:35 Dlaczego zaraz koszmar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Co Ty gadasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:35 Jak to nie ma psychologii na prywatnych??? A SWPS? przeciez to nic innego jak prywanta szkola. A na wieczorowych jest bardzo milo. program 85-90% ten sam co na dziennych, razem z nimi mozna na zajecia sluchac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Co Ty gadasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:39 Jestem ze Śląska, do Warszawy za daleko...Jak się potem przenieść ? Dzięki wysokiej średniej, czy ponownej rekrutacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Co Ty gadasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:41 Ponowna rekrutacja (jesli chodzi o wieczorowe na panstwowej), tylko i wylacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stosowanaIrok Re: Co Ty gadasz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 19:28 Witaj Kasiu, wiec ja równiez nie dostalam sie na psychologie dzienne, wiec postanowilam pojsc na wieczorowa (bo czemu mam pojsc na obojetnie co, skoro interesuje mnei tylko psychologia?). Na poczatku mialam rowniez plany przeniesienia na dzienne, oczywiscie trzeba ponownie brac udzial w rekrutacji, jesli przejdziesz ja pozytywnie piszesz podanie, oni je rozpatruja i moga, lecz nie musza Cie przeniesc na dzienne. Jednak zrezygnowalam z tego pomyslu, studiuje wieczorowo, bo taki tryb ma wiele plusow, chodzisz codziennie na zajecia, uczysz sie tego samego, masz tych samych wykladowcow, te same egzaminy, ktore piszecmy raze z dziennymi, nawet niektore wyklady mamy o tych samych godzinach ( np. w zeszlym roku do godz. 21, razem z dziennymi), mozemy wymieniac sie grupami z dziennymi, nie ma problemow, dzienni chodza do wieczorowych grup a wieczorowi do dziennych, jedyne czego nei mamy to wychowanie fizyczne, co wiekszosc odbiera jako doatkowy atut, oraz treningu psychologicznego, ktory bedziemy miec na II roku, jedynie placimy i to wlasnie pieniadze roznia nas :), jesli masz pytania to pisz :), pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś