Dodaj do ulubionych

Studia wieczorowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:33
Czy wieczorowe to rzeczywiście taki koszmar ? Nie dostałam się na
psychologię, więc czeka mnie tylko takie wyjście...A psychologii na
prywatnych nie ma :/
Obserwuj wątek
    • Gość: S Re: Studia wieczorowe IP: 83.19.254.* 25.07.07, 16:34
      hm jest prywatna SWPS w Warszawie, znajmomy studiuje i poleca ;))
    • Gość: Aga Re: Studia wieczorowe IP: *.cnb.com.pl 25.07.07, 16:35
      Dlaczego zaraz koszmar?
    • Gość: Ada Co Ty gadasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:35
      Jak to nie ma psychologii na prywatnych??? A SWPS? przeciez to nic innego jak
      prywanta szkola. A na wieczorowych jest bardzo milo. program 85-90% ten sam co
      na dziennych, razem z nimi mozna na zajecia sluchac...
      • Gość: kasia Re: Co Ty gadasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:39
        Jestem ze Śląska, do Warszawy za daleko...Jak się potem przenieść ? Dzięki
        wysokiej średniej, czy ponownej rekrutacji ?
        • Gość: Ada Re: Co Ty gadasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:41
          Ponowna rekrutacja (jesli chodzi o wieczorowe na panstwowej), tylko i wylacznie.

• Gość: stosowanaIrok Re: Co Ty gadasz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 19:28
            Witaj Kasiu, wiec ja równiez nie dostalam sie na psychologie dzienne, wiec
            postanowilam pojsc na wieczorowa (bo czemu mam pojsc na obojetnie co, skoro
            interesuje mnei tylko psychologia?). Na poczatku mialam rowniez plany
            przeniesienia na dzienne, oczywiscie trzeba ponownie brac udzial w rekrutacji,
            jesli przejdziesz ja pozytywnie piszesz podanie, oni je rozpatruja i moga, lecz
            nie musza Cie przeniesc na dzienne. Jednak zrezygnowalam z tego pomyslu,
            studiuje wieczorowo, bo taki tryb ma wiele plusow, chodzisz codziennie na
            zajecia, uczysz sie tego samego, masz tych samych wykladowcow, te same
            egzaminy, ktore piszecmy raze z dziennymi, nawet niektore wyklady mamy o tych
            samych godzinach ( np. w zeszlym roku do godz. 21, razem z dziennymi), mozemy
            wymieniac sie grupami z dziennymi, nie ma problemow, dzienni chodza do
            wieczorowych grup a wieczorowi do dziennych, jedyne czego nei mamy to
            wychowanie fizyczne, co wiekszosc odbiera jako doatkowy atut, oraz treningu
            psychologicznego, ktory bedziemy miec na II roku, jedynie placimy i to wlasnie
            pieniadze roznia nas :), jesli masz pytania to pisz :), pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka