roisa 01.08.07, 12:52 Czy ktoś wie jakie są progi (o ile spadły ze 178) mniej lub więcej. Podobno dzwonią do ludzi, którzy mają po 175 pkt aby przynosić papiery. Czy to ostateczny przypuszczalny próg??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicjaak Re: POZNAŃ jakie progi 01.08.07, 16:02 ja mam 175, nikt do mnie nie dzwonil:) ja dzisiaj dzwonilam i pan mi powiedzial, ze powinnam sie dostac (ale bede na szarym koncu listy) Odpowiedz Link Zgłoś
roisa Re: POZNAŃ jakie progi 01.08.07, 16:08 no to dziwne, przysięgam mam informacje, że do znajomej dzwonili, może ona w bład wprowadza...? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszens Re: POZNAŃ jakie progi 01.08.07, 17:25 a jak dzwoniliscie, to nie powiedzieli, czy szybciej opublikuja ta liste, czy jednak dopiero 6. sierpnia? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaak Re: POZNAŃ jakie progi 01.08.07, 17:46 wierze, ze tego nie wymyslilas;) ale ja w tamtym tyg., mimo, ze sie nie dostalam, wyslalam deklaracje i na stome i na lek. Odpowiedz Link Zgłoś
farmaceutusia Re: POZNAŃ jakie progi 01.08.07, 20:21 progi spadły to na pewno tylko niewiadomo o ile bo panie w biurze nie chca nic powiedzieć... każą czekać! Odpowiedz Link Zgłoś