Dodaj do ulubionych

czy ktoj juz wie? famra poznan -> new progi

02.08.07, 20:18
qrde...czekam i czekam...i nie moge sie doczekac, ale moze ktos juz wie jaki
tym razem szyqje sie prog na farmie. Jak dzwonie do tych pan, to gadaja, ze
narazie nic nie moga powiedziec i wykrecaja sie zdaniem, ze ,,6 sierpnia
bedzie nowa lista-prosze czekac". Ile mozna? prawie wszystkie ucelnie juz
zakonczyly rekrutacje a ten Poznan to takie slimaczysko, ze ehhh...
Obserwuj wątek
    • neverever88 Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 03.08.07, 11:53
      Co racja to racja :) Ja na szczęście byłam na 1. liście przyjęta ( nie na
      farmacje;p)
      Na tym forum dużo pisze się,że progi w Poznaniu znacznie spadną.. zobaczymy
      zobaczymy.Chociaż sądzę że trochę na pewno. Najgorsze w tym wszystkim jest to,że
      Poznań ma wyrobioną opinię, a wcale w rankingu nie jest najwyżej ;]
      aaa, zapomniałabym..
      kasiasiasia007 ile masz pkt?

--
      Tak właśnie mija czas..
      • kasiasiasia007 Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 03.08.07, 12:07
        ja mam 165 pkt. i przede mna 82 osobki musialyby zrezygnowac...qrde...teraz to
        juz sama nie wiem...jak nie farma to jeszcze pozostaje mi analityka
        • bartoszens Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 03.08.07, 13:05
          a ja mam 170 i ze srednia sie nie zmiescilem, bo mam 4,8, i jestem 13. pod
          kreska... mam nadzieje, ze teraz sie juz wpakuje w limit :P
          • kasiasiasia007 Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 03.08.07, 13:15
            Ty to napewno sie dostaniesz ;)nie ma szans, zebys sie nie
            zmiescil ;p...ehhh...a mi to pozostaje czekac...byc moze na 3 rekrutacje :/
            • bartoszens Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 03.08.07, 13:17
              a tak koniexcznie zalezy Ci na poznaniu? ja juz sie dostalem do wrocka, ale tam
              nie bardzo chce isc, wole do Poznania:D:D:D:D:D
              • kasiasiasia007 Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 03.08.07, 13:39
                nom...mi kosmicznie zalezy na Poznaniu, bo tylko tam skladalam papiery <tj. na
                farme i na analityke>....nie probowalam startowac do innych miast, bo w
                Poznaniu mam juz mieszkanko zalatwione ...tak wiec musze czekac :/
                • phoebe2 Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 04.08.07, 09:06
                  gdyby tak prog na stomie spadl do 172pkt to bym wam zwolnila jedno miejsce na
                  farmie..a kiedy wogole bedzie 3 rekrutacja? bedzie jeszcze wogole jakas? czy to
                  juz ostatnia ta 6 sierpnia??
                  • kasiasiasia007 Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 04.08.07, 10:37
                    3 rekrutacja bedzie w zaleznosci od tego, czy ci z II potwierdza chec
                    studiowania czy nie...ale mysle, ze bedzie, bo przynajmniej rok temu byla...ale
                    kiedy? znajac poznan to beda trzymac w napieciu do wrzesnia :/
    • kasiasiasia007 Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 04.08.07, 10:54
      do phoebe....mam takie pytanko. Rozumiem, ze w pierwszym rzucie nie dostalas
      sie na stome i przez to zlozylas deklaracje na farmie. a to tak mozna? tzn
      jezeli zlozylas deklaracje na farmie to mozesz czekac czy zwolni Ci sie miejsce
      na stomie i wtedy siup na stome? bo wydaje mi sie, ze bede miala podobna
      sytuacje...tzn, ze teraz dostane sie na analityke a chcialabym czekac na farme,
      ale nie wiem, czy jak potwierdze na analityce to farma mi przepadnie <prawo
      dzungli czy co?>
      • phoebe2 Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 04.08.07, 17:34
        no chyba mozna -tak powiedziala mi pani w biurze rekrutacyjnym na farmacji
        -zebym trzymala swoje papiery na farmacji az do momentu gdy (jesli wogole
        oczywiscie) dostane sie na stome i wtedy zabiore papiery z farmacji i przeniose
        na farmacje, takze droga wolna:)
    • farmaceutusia Wkurza mnie ten Poznan !!! 06.08.07, 12:04
      Mało tego, ze na samiutkim końcu ogłaszają wyniki to jeszcze spóźniają się z
      listą.. miała być dziś, a jej nie będzie.. :/:/
      • kasiasiasia007 Re: Wkurza mnie ten Poznan !!! 06.08.07, 12:08
        no dokładnie...zanim ogłoszą III nabór to już siwizny dostanę :/
        • farmaceutusia Re: Wkurza mnie ten Poznan !!! 06.08.07, 14:48
          Kasia, a na co składałaś i ile masz pkt? ja czekam na farmację i stomę..
          • kasiasiasia007 Re: Wkurza mnie ten Poznan !!! 06.08.07, 14:58
            ja mam 165 i czekam na famre albo na analityke <ale wolalabym na
            farme>...jaaa...dzwonilam jeszcze raz i teraz juz zupelnie zglupialam, bo pani
            z biura pyta sie mnie o sume pkt wiec mowie...i ona powiedziala cos takiego, ze
            nisko? blisko? <ale czy jestem, czy nie to juz nie powiedziala>i ze nic wiecej
            nie moze powiedziec...nawet nie wiem o co jej chodzilo...jakby nie mozna bylo
            prosciej tak lub nie?
    • rekin_maly Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 06.08.07, 15:00
      to beda te wyniki dzis czy nie? ktoś się dowiadywał?
      • farmaceutusia Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 06.08.07, 15:02
        teraz na pewno Ci starczy! Pewnie pani powiedziała, ze blisko... może próg jest
        165 ale zalezy od sredniej...ja mam 162 wiec jeszcze sobie pewnie poczekam..
    • farmaceutusia Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 06.08.07, 15:03
      a Ty rekin_mały na co czekasz? tez farmacja?
      • kasiasiasia007 Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 06.08.07, 15:05
        dzisiaj wynikow nie bedzie a jak sie pytalam dlaczego to pani powiedziala, ze
        rektor <czy cos takiego> bedzie jutro dopisywal...czy jakos tak...niby maja byc
        kolo poludnia
        • farmaceutusia Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 06.08.07, 15:30
          mi też tak powiedziano..Tobie na pewno teraz starczy i sie dostaniesz..
          • kasiasiasia007 Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 06.08.07, 16:34
            heh chciałabym, ale jutro zobaczymy...a jak nie to trzeba beędzie czekac na III
            nabór...Tobie również życzę, żeby ten stresior się już zakończył i żebyś się
            dostała ;)
    • farmaceutusia Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 07.08.07, 09:49
      Dzwoniłam do Poznania i tylko tyle wycisnęłam od pań z biura
      rekrutacyjnego, że 164 pkt na farmację to za mało..wiec pewnie próg
      będzie 165, 166...
      • neverever88 Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 07.08.07, 10:12
        a nie wiesz o której będzie lista przyjętych w necie?
      • atena48 Re: 165 albo więcej może być na 1-ej liście i 07.08.07, 11:43
        potem jeszcze poleci. W tamtym roku w stosunku do rankingowej listy
        chyba było na niej 164 poleciał na 1-ej liście do 156 + średnia,
        ostatecznie uplasował się poniżej 150 pkt. W tym roku lepiej poszła
        matura i nie ma co liczyć, że spadnie poniżej 150 , zatrzyma się
        ostatecznie w przedziale 152 -156.pzdr i życzę stalowych nerwów
    • kasiasiasia007 Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 07.08.07, 11:00
      Jezuuu...niech już dadzą te wyniki, bo ja się nerwicy nabawię :/ ...
      mam nadzieję, że do 12.30 się wyrobią, bo ja później do pracy
      pomykam a nie zniosłabym tej niepewności do wieczora :/|/|/|/
    • kasiasiasia007 Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 07.08.07, 11:47
      no...to te listy mają byc dzisiaj dopiero później...a kiedy to oni
      sami nie wiedzą :/
    • atena48 Re: UMP lek 172 +sr farma 165 +sr 07.08.07, 12:46
      czekamy na stomę
      • jaskolka88 Re: UMP lek 172 +sr farma 165 +sr 07.08.07, 12:51
        Czytaliście? ,,Lista osób przyjętych - wkrótce" Wolne żarty...
      • jaskolka88 Re: UMP lek 172 +sr farma 165 +sr 07.08.07, 12:52
        Już jest!!!!!!!!!!!!!!!
        • rekin_maly Re: UMP lek 172 +sr farma 165 +sr 10.08.07, 18:46
          a powiedzcie mi...jak sie odwołuje to do przewodniczącego komisji czy całej
          komisji wydziału takiego i takiego???
    • farmaceutusia Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 13.08.07, 13:28
      aktualny próg to 164, jeszcze spada..
    • kasiasiasia007 Re: czy ktoj juz wie? famra poznan -> new pro 13.08.07, 16:10
      teoretycznie dzisiaj powinnaś już wiedziec, czy się dostałaś, czy
      nie, ...powinni do Ciebie zadzwonic jeżeli weszłabyś na czyjeś
      miejce... :* życzę Ci tego :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka