Dodaj do ulubionych

Kto na UŚ ? :P

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 22:00
Pierwszoroczniaki, łączmy się...trzeba się poznać :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: yennefer Re: Kto na UŚ ? :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 16:16
      Na jakim kierunku jesteś?? pozdrawiam :)
      • Gość: kaś Re: Kto na UŚ ? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 16:43
        A na psychologię się wybieram, a Ty ? :)
        • Gość: Yennefer Re: Kto na UŚ ? :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 16:48
          Ochrona środowiska
          • Gość: kaś Re: Kto na UŚ ? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 16:53
            Idziesz na dzienne ? Ja niestety muszę przez rok na wieczorówkę :/
            • Gość: Mała Czarna Re: Kto na UŚ ? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 11:48
              Ja się wybieram. Anglistyka z arabskim.
              • Gość: kaś Re: Kto na UŚ ? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 13:29
                O widzisz, jak miło :) Jeśli ktoś jeszcze się zgłosi, to piszcie skąd
                jesteście, bo może się znamy :P Postowiczki też napiszcie :)
                • Gość: Mała Czarna Re: Kto na UŚ ? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 17:41
                  Z Siemianowic.
                  • Gość: kaś Re: Kto na UŚ ? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 19:16
                    A ja z B-B, może ktoś jeszcze z okolic ? :)
                    • Gość: shk Re: Kto na UŚ ? :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 22:01
                      ja na filologie polska :) 50 km od kato ;) macie juz mieszkanka??
                      • Gość: kaś Re: Kto na UŚ ? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 22:21
                        Mam :D 2 min od mojego wydziału :)A Ty ?
                        • Gość: Yennefer Re: Kto na UŚ ? :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 14:57
                          Idę na dzienne ... też mam 50 km do Katowic ... mieszkanka jeszcze nie mam ...
                          może dostanę akademik ... czy ktoś na ochrone stąd idzie??
                          • Gość: shk Re: Kto na UŚ ? :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 01:16
                            nie mam mieszkania;/ moze ktos poszukuje wspollokatorki do max 3-
                            osobowego mieszkanka blisko centrum??
                            • Gość: kaś Re: Kto na UŚ ? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 12:53
                              shk - poszukaj na stronie UŚia, na tablicy ogłoszeń, lub poprostu na
                              stronach internetowych o mieszkaniach studenckich. Trzeba sobie
                              radzić :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka