Dodaj do ulubionych

Zawiadomienia + sms += UŁ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 14:45
dostaliście jakies smsy?? a zawiadomienie pocztą?? ja mieszkam 70 km
stąd i jeszcze nic nie otrzymałam(dostałam się na dwa kierunki z
czego na jeden złożyłm papiery) A smsa?? dostał ktoś??
Obserwuj wątek
    • Gość: kaaa1234 Re: Zawiadomienia + sms += UŁ IP: *.toya.net.pl 08.08.07, 14:48
      ja mieszkam 10min drogi od mojego wydzialu i zadnego smsa ani powiadomienia
      pocztowego jeszcze nie otrzymalam, choc slyszalam, ze niektorzy tak- co jest
      grane? :)
      • Gość: up Re: Zawiadomienia + sms += UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 17:16
        • Gość: yayay Re: Zawiadomienia + sms += UŁ IP: *.21.rev.vline.pl 08.08.07, 19:03
          moj Qmpel dostał dzisiaj powiadomienie listem poleconym wiec pewnie na dniach wszyscy dostaniemy
          • Gość: aaa Re: Zawiadomienia + sms += UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 07:08
            a jak daleko mieszka od uł?? od Łodzi??;/ a co z smsami wie ktoś
            coś??;>
            • Gość: yayaya Re: Zawiadomienia + sms += UŁ IP: *.21.rev.vline.pl 09.08.07, 11:07
              mieszka w Łodzi, o sms nic nie słyszałam
              • Gość: aaa Re: Zawiadomienia + sms += UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:41
                dziękuję;)
                • Gość: kaaa1234 Re: Zawiadomienia + sms += UŁ IP: *.toya.net.pl 13.08.07, 15:23
                  minęlo już trochę czasu... dostaliscie już list? ja ciagle czekam
                  • Gość: ... Re: Zawiadomienia + sms += UŁ IP: *.21.rev.vline.pl 13.08.07, 15:44
                    Ja własnie dzis dostałam list z zawiadomieniem o przyjeciu na studia
                    • Gość: pepe Re: Zawiadomienia + sms += UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 18:26
                      ja dostałem list polecony w zeszłym tygodniu w środę,mieszkam pod
                      czewą
                      • Gość: yut Re: Zawiadomienia + sms += UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 00:28
                        zawiadomienia o przyjęciu pewnie dostaniecie pocztą; sms-a otrzymałam, ale była
                        to informacja-przypomnienie o upływającym terminie złożenia papierów i
                        potwierdzenia chęci studiowania; pzdr.:]
        • Gość: bleh Re: Zawiadomienia + sms += UŁ IP: *.toya.net.pl 14.08.07, 12:02
          ale tak ogolnie to do keidy powinny przyjsc te zawiadomienia?. mieszkam w lodzi
          i zaczynam sie denerwowac, dlaczego jeszcze nie mam listu, a np.poza lodz jakos
          listy doszly...
          • Gość: yut Re: Zawiadomienia + sms += UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 12:09
            co prawda nie wiem do kiedy jest termin ( i czy jest ;) )przysyłania
            zawiadomień, ale ja np. zawiadomienie z Uwr, gdzie rekrutacja skończyła się
            wcześniej niż na Uł, dostałam wczoraj, także myślę,że masz się o co martwić :)
            • lady_camelie Re: Zawiadomienia + sms += UŁ 14.08.07, 18:15
              a ja dzis ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka