Dodaj do ulubionych

Turystyka w Warszawie

IP: 194.202.96.* 30.06.03, 13:34
Czy ktos moze mi polecic jakas fajna wyzszka szkole o kierunku turystycznym w
Warszawie? Czy warto sie na ten kierunek szykowac czy juz jest przesyt rynku
i powinnam szukac czegos innego? Tylko czego? Wilkie dzieki za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: Crazy222 Re: Turystyka w Warszawie IP: *.ipt.aol.com 02.07.03, 00:25
      napewno warto ! w jakim kieruunku dokladniej chcesz sie ksztalcic ? Ja ide od
      pazdziernika wlasnie na TiR i wyrosnie ze mnie mala flight attendant . :)
      pzdrrrr

Marta
      • Gość: sista kash Re: Turystyka w Warszawie IP: ipcop:* 02.07.03, 21:40
        A o tym tez myslalam, ale ja chyba cos w kierunku albo agroturystyka albo cos
        ze sprzedaza bileotw lotniczych i to drugie to barzdiej realne. A do ktorej
        szkoly idziesz i dlaczego wlasnie ta wybralas? Bo ja to od przyszlego roku
        pojde w Twoje slady.
        • Gość: Crazy222 Re: Turystyka w Warszawie IP: *.ipt.aol.com 03.07.03, 15:32
          Do ktorej szkoly ide ciezko mi powiedziec. Znaczy moim marzeniem jest AWF !
          Jestem obecnie za granica od roku i niestety minely mnie egzaminy :(( dlatego w
          tym roku bede musiala isc na prywatna uczelnie. Wracam w sierpniu wiec wtedy
          polaze po szkolach i cos wybiore .Bedziesz mi sprzedawal bilety i doradzal jak
          najtaniej, bo ja ostatnio jakos sobie nie potrafie poradzic ze znajdowaniem
          tanich biletof : // :)
          a ogolnie turystyka to bylo zawsze to co chcialam, i tak mi zostalo od pieluch
          do dzis . Ciekawe co z tego wyrosnie w przyszlosci, jak nadejdzie czas
          poszukiwania pracy ...
          pzdrr
          Marta
          • Gość: sista kash Re: Turystyka w Warszawie IP: ipcop:* 05.07.03, 21:36
            :-) no to widze, ze jestesmy w bardzo podobnej sytuacji. Bo ja tez jestem za
            granica. A mozna spytac gdzie Ty teraz jestes? Moze Londyn?
            JA co prawda jeszcze rok tu zostane ale pozniej to sie na prywatne wybieream.
            AWF to slyszalam nie jest najciekawsza uczelnia jesli chodzi o turystyke
            chociaz to panstwowa...
            A jak juz zrobie Amadeusa i co wazniejsze znajde prace to spoko bede Cie info o
            tanich biletach :-)
            A zalatwisz mi wycieczke do kabiny pilotow? :-)
            pozdr
            sista kash
            • Gość: Crazy222 Re: Turystyka w Warszawie IP: *.ipt.aol.com 06.07.03, 23:41
              No witam , moze ja Ci podam swojego maila, chyba latwiej bedzie..-odrazu
              wytlumaczysz mi o co chodzi z tym Amadeuszem ..;p
              crazy222@wp.pl
              p.s. ja spedzam swoje ostatnie chwile w USA - serce LForydy .. :/ a od sierpnia
              polska rzeczywistosc welcome ! yap
              pzdrr
              Marta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka