Dodaj do ulubionych

ogłoszenie parafialne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 13:37
po prostu najlepsi są forumowicze na tym forum, którzy piszą tylko, że np. ten
wątek już był, albo ograniczają się do komentarzy w stylu: "Kolejny debilny
wątek". To Wy drodzy Państwo zaśmiecacie.. i jesteście trollami. Bo ja uważam,
że każdy temat wart jest dysusji..
Obserwuj wątek
    • Gość: Dugo Re: ogłoszenie parafialne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 14:04
      No jasne, będziemy 10 razy dyskutować na ten sam temat, bo Tobie akurat tak sie
      podoba. Daj se luzu...
      • Gość: Dugo Re: ogłoszenie parafialne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 14:05
        Niepotrzebnie wchodze w dyskuje, dopiero zobaczyłem IP - kolejne dziecko
        neostrady... i wszytsko jasne
        • Gość: słoneczko Re: ogłoszenie parafialne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 14:08
          głupi jesteś! Ja jestem dziecko neostrady, ale Ty też. A tak poza tym to
          prowadzisz nieuczciwie dyskusję.. Bo w argumentacji piszesz niepotrzebnie, ale..
          niepowinienem, ale. NIECHCEM ALE MUSZEM????
    • Gość: Ciocia Dobra Rada Re: ogłoszenie parafialne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:16
      ..... ;d
      • Gość: ala Re: ogłoszenie parafialne IP: *.infinity.net.pl 21.08.07, 18:29
        i po co sloneczko wszczełaś dyskusję o niczym hahahahahahahahaha
        • Gość: k. Re: ogłoszenie parafialne IP: *.ds.po.opole.pl 21.08.07, 18:36
          student (przyszły kwiat narodu, jak mawiał mój wykladowca) powinien wykazać się
          minimalną dawką inteligencji i wiedzieć, że istnieje coś takiego jak
          wyszukiwarka. to naprawdę nie boli, ani nie gryzie. chcesz reaktywować temat?
          żaden problem, możesz to przecież zrobić wygrzebując stary temat z wyszukiwarki.
          no ale czego oczekiwać od osoby, która posługuje się argumentem "głupi jesteś".
          • Gość: slonczo:) Re: ogłoszenie parafialne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 18:57
            ala i k. = trolle
            • Gość: k. Re: ogłoszenie parafialne IP: *.ds.po.opole.pl 21.08.07, 19:13
              jeżeli to jest odpowiedz studentki lub przyszlej studentki (ala i k. = trolle)
              to ja się nie dziwię, że mówią o tym, że edukacja w Polsce na pysk upadła.

mój brat ma 12 lat i wyższy poziom reprezentuje.
              • Gość: sloneczko Re: ogłoszenie parafialne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 19:20
                ahhh doprawdy??? mam ą ę być zmanierowanąąą panienkąąą ponieważ jestęm ęę studętkąą?
                • Gość: sttudentka Re: ogłoszenie parafialne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 21:30
                  pewnie studentka pedagogiki, turystyki albo czegos w tym rodzaju:P i
                  nie pisze sie jestęm, wiem, ze chcialas zaswiecic, ale nie wyszlo;]
                  • Gość: słoneczko Re: ogłoszenie parafialne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 21:42
                    nie lubięm święcić. A jestem studentką bardzo poważnego humanistycznego i dosyć
                    obleganego kierunku na bardzo znanym uniwersytecie:) Ale co by nikomu hańby nie
                    przynosić, bo ludzie mają różne poczucia estetyki, to nie powiem jakiego
                    uniwersytetu i jakiego kierunku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka