Gość: Marcin Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 00:47 jestem teraz na 2 roku zarządzania , w przyszłym roku zamierzam rozpocząć nauke na drgim fakultecie , nie wiem co wybrać aby zwiększyć swoje szanse na rynku pracy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sakura17 Re: drugi fakultet 22.08.07, 21:36 Wg mnie warto byłoby zacząć filologię - dyplom z zarządzania + licencjat z filologii dają ci sporo możliwości. Po skończeniu będziesz miał wiedzę na temat pracy w administracji, zarządzaniu itp + bardzo dobra znajomość języka. Myślę, że politologia również nie byłaby złym pomysłem, ale jednak filologia, szczególnie angielska, dałaby ci konkretne umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: drugi fakultet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 15:08 na uniwerku w Toruniu jest kierunek automatyka i robotyka, wybierz to albo informatykę i pracę masz gwarantowaną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dugo Re: drugi fakultet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 15:16 Ja wybrałbym filologie albo jakiś techniczny kierunek właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: drugi fakultet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 17:43 absolutnie nie polecam pakowania sie w filologie ( strata czasu) .ewentualnie kierunek techinczny lub pokrewny ekonomiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PDG Fans Re: drugi fakultet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:39 moze np finanse - ale nie wiem , nie orientuje sie tak dobrze Odpowiedz Link Zgłoś