leonidas1987 29.08.07, 10:14 Normalnie szok daja jak sie patrzy a jakie sztuki wyprawiają w alkowie polecam!! moze to stres u nich to powoduje Fakt, do ładnych nie należa, ale jak sie taka połozy na brzuchu i pomysli o czymś pzryjemnym, to moze być Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia123451 Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 29.08.07, 11:44 Wiesz co to chyba nie temat na to forum, a poza tym ta wypowiedz świadczy o tobie (lepiej skończ bo wychodzisz na wielkiego palanta z małym ego( i czymś jeszcze). Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacha Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 29.08.07, 13:03 żałosny jesteś...i uogólniasz, że wszystkie studentki medycyny są brzydkie i łakome na łatwy seks. To świadczy raczej źle o Tobie, że tak łatwo (i hm, zapewne często, skoro stać Cię na takie generalizacjie) lecisz na nawet niezbyt ładne dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 Lubie seks wiec.. 29.08.07, 13:42 niezaleznie od tego co sobie ktos pisze bede to robic odpreza mnie, jestem po nim wypoczeta i skoncentrowana moze ktos powiedziec, ze mam takie potrzeby..ok tak mam niech zyje ORGAZM !! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_m Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 29.08.07, 15:02 Trzeba sie było solidniej uczyc do matury, to bys nie musiał później pisać takich postów... Odpowiedz Link Zgłoś
leonidas1987 Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 29.08.07, 16:52 ty mi najwyzej mozesz loda zrobic.. za darmo cie nie chce..bedzesz pania doktor desperadka:) na dzieciaka moze zlapiesz jakiegos mlokosa Odpowiedz Link Zgłoś
white-amino Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 29.08.07, 21:10 Jeżeli myślisz tak, jak piszesz to jesteś żałosny. Uroda to rzecz gustu,a studentki medycyny nie są brzydkie, ale naturalne i spokojne. Może (i na pewno) nie mają tyle czasu co stdentki(które poszły na studia tylko,po to by mieć miano STUDENTKI, a nie zdobywać wiedzę i myślec poważnie o życiu), które więcej czasu spędzają na solarium, niż na wykładach i dużo więcej czasu przed lustrem, niż przy książce. Czy ktoś kogoś złapie na dzieciaka to już nie Twój problem. Jeszcze nie słyszałam o takim przypadku na AM. Gdy idzie do szpitala ktoś z Twojej rodziny i lekarz ratuje mu życie, wtedy nie zastanawiasz się czy jest ładny czy szkaradny, wysoki czy niski, garbaty czy prosty, ale wtedy liczy się,że URATOWAŁ ZYCIE innemu człowiekowi. A Ty co?? podziekujesz mu i tyle, nawet nie pomyslisz, ze "ta blada, niska, garbata szkarada" poświęciła najpiękniejsze lata swojego życia, by uczyć się i pomóc bliskiej Ci osobie. Człowieku nie będę wymieniać, ale są tzw. Wyższe Uczelnie,w których studentki i studenci maja wielki problem- jak zaszpanowac?? Jak sie ubrac, jak lansowac sie, by ktos go zauważył. Tego nie widzisz?? No tak, wracając do studentek medycyny, to wieczne dziewice, które śa bardzo łatwe. Pomyśl, przecież to nonsens.... Za tego typu komentarza, niech ktoś wyrzuci Cię z forum!! Do Ciebie- jesteś osobą na niskim poziomie, skoro musisz 'wyobrażać sobie coś' gdy jeste z brzydka studentka medycyny. Nie masz ładniejszych?? Może one na Ciebie nawet nie chcą spojrzeć i jest tak na pewno, skoro wykorzystujesz dzewczyny w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 29.08.07, 21:25 taki temat był rok temu też założony przez leonidasa ... wogóle to mam do niego pytanie - rozumiem, że jesteś brzydki, niski i pogarbiony - bo ładniejsze na Ciebie nie lecą ... żałosne ... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_oz Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 29.08.07, 21:34 Proszę was przestańcie dokarmiać dzieci neostrady waszymi zniesmaczeniami, oburzeniami etc. Na takich trolli jest bardzo prosta i skuteczna metoda: IGNOROWAĆ. I naprawdę proszę się tego trzymać a wszyscy będziemy szczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 29.08.07, 21:53 No właśnie dlaczego zamiast ignorować debila to z nim rozmawiacie? A jak ktoś uważa, że nie ma ładnych studenbtek na AM to już żaden okulista mu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 obiektywnie stwierdzam ze 30.08.07, 08:33 studentki Am piprza sie na prawo i lewo. To raczej szybku seks w krótkich przerwach od nauki. A te co krytukują... może musza bardziej zadbac o siebie. Wiecej piany i mydła:) Jak to mówią " myjcie sie dziewczyny , nie znacie dnia ani godziny" Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_m Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 30.08.07, 02:57 leonidas1987 napisał: > ty mi najwyzej mozesz loda zrobic.. Marzenie sciętej głowy. Do pięt mi nie dorastasz. > za darmo cie nie chce..bedzesz pania doktor desperadka:) Z tą desperacją to się jeszcze zobaczy. Nikomu żle nie zycze ale kazdy bedzie mial predzej czy pozniej klopoty ze zdrowiem. Wtedy zobaczymy. > na dzieciaka moze zlapiesz jakiegos mlokosa Głodnemu chleb na mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 30.08.07, 08:35 aniaa_m napisała: > > Z tą desperacją to się jeszcze zobaczy. Nikomu żle nie zycze ale > kazdy bedzie mial predzej czy pozniej klopoty ze zdrowiem. Wtedy > zobaczymy. ty to chyba jestes chora... co ma jedno z drugim wspólnego? Co zobaczymy? Moze to ze jak ktos na kogo masz ochotę Cie nie przeleci to mu nie pomozesz? hahhaa szukaj dalej, traisz na swego, chocby w toalecie na dworcu skoro w kademiku nikt cie nie chce hahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_m Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 30.08.07, 13:52 roxana10 napisała: > aniaa_m napisała: > > > > Z tą desperacją to się jeszcze zobaczy. Nikomu żle nie zycze ale > > kazdy bedzie mial predzej czy pozniej klopoty ze zdrowiem. Wtedy > > zobaczymy. > ty to chyba jestes chora... co ma jedno z drugim wspólnego? > Co zobaczymy? > Moze to ze jak ktos na kogo masz ochotę Cie nie przeleci to mu nie > pomozesz? > hahhaa > szukaj dalej, traisz na swego, chocby w toalecie na dworcu skoro w > kademiku nikt cie nie chce > hahhahaha And about the retard who make this post. Congratulations you make me waste 10 seconds of my life. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_m Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 30.08.07, 02:48 To forum schodzi na psy... Najsmutniejsze, że jak ktoś załozy jakis sensowny wątek to rozmówców jak na lekarstwo, a jak ktoś rzuci jakiś ochłap to od razu pełno dyskutantów. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacha Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 30.08.07, 17:41 też tak sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
kretik_ahoj Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 31.08.07, 19:46 zastanawiam sie tylko, ktora z nich by na takiego imbecyla poleciala :D mi by bylo szkoda sliny zeby cie opluc Odpowiedz Link Zgłoś
mag_oz Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 01.09.07, 11:30 Czy naprawdę nie możecie tego łaskawie zrozumieć, że trollą chodzi o to by powstawały takie wojny? Czy naprawdę nie możecie dać sobie WSZYSCY, tutaj odpisujący na te posty dzieci neostrady, spokój? Czy to jest takie ciężkie ignorować? Im o to chodzi byście tutaj bluzgali bo czerpią z tego przyjemność. Naprawdę jeżeli sami siebie uważacie za "coś więcej" niż tych 2 osobników to dajcie spokój, bo obecnie zniżacie się do ich poziomu. dziecineo.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
soga87 Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 07.09.07, 23:21 hihihi Leonidas to zapraszam do zabrza;) najseksowniejsze najfajniejsze laski na całym śląsku;D;D;D i na pewno nie desperatki i zapewniam ze jakbyś na jakiejś leżal choć to mało prawdopodobne bo pewnie z ciebie zwykły zakompleksiobny mało urodziwy chłopczyk;)to nie musiałbyś mysleć o innej:) pozdrawiam! i sorry ze odpisałam ale musiałam zareagować:P Odpowiedz Link Zgłoś
soga87 Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 08.09.07, 11:48 Leonidas i wysłałam ci wiadomość na maila :D odbierz! Odpowiedz Link Zgłoś
izolda201 Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 08.09.07, 12:08 A jak nazwiesz facetów, którzy ulegają takiem "łatwym" pannom?? Chłopcze marne masz doświadczenia. U mnie na wydziale są bardzo ładne dziewczyny, natomiast faceci...ech Odpowiedz Link Zgłoś
spleen88 Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 19.09.07, 19:12 Koledzy i kolezanki dajcie sobie spokój z autorem tego postu genetyka bywa okrutna u naszego kolegi pewnie wystapił powazny błąd genetyczny pewnie po jego odwiedzinach w Czarnobylu wiec szkoda nerwów na takiego pajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 19.09.07, 19:14 po co podbijasz wątek ... Odpowiedz Link Zgłoś
leonidas1987 przepraszammm 20.09.07, 08:40 nie skojarzylem:) musze przyznac ze myszo-skoczekk jest fajna ma fajnego pieprzyka pod lewa piersią.. mmmmmmmmniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: przepraszammm 20.09.07, 11:39 pod lewą piersią akurat pieprzyka nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
olloollo leonidas1987 20.09.07, 13:08 Chyba nie wszystkie.Przesadzasz:).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
porshe Re: Dlaczego studentki medycy sa takie łatwe? 11.04.08, 00:38 zapraszamy do wrocławia - nie dość, że wyjedziesz baaaaardzo zawiedziony, trollu, to jeszcze się ślinotoku nabawisz. Z tego co wiem, to akurat 'łatwe' to laski z AM nie są... A jak ci jakaś tam masażystka ścieme wali, że jest na medycynie, to już Nie Mój Problem... Koleżanki zadają się wyłącznie z ludźmi, z którymi chcą, żadnej nie widziałem nigdy pijanej(!) ani o żadnej nie chodzą plotki, że jest 'łatwa'. Przy okazji - widziałeś ty kiedyś męski kierunek na polibudzie, gdzie się trafi dziewczyna? To JEST DESPERACJA!! pozdrawiam zdrowia życzę Jak zachorujesz wal do wrocławia Pokażemy, co myślimy o takich bałwanach jak ty, w końcu jedna lewatywa nikomu jeszcze nie zaszkodziła ;)) Odpowiedz Link Zgłoś