jak53 05.09.07, 23:13 Mam pytanie: czego trzeba nauczyć się na pierwsze zajęcia? Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szekiera Re: anatomia w Łodzi 07.09.07, 23:49 O takich rzeczach lepiej czytaj na forach naszej uczelni ;) jest tam wszystko aż do znudzenia opisywane. a tak na szybko - na pierwsze oficjalnie niczego. Co nie znaczy, że jeśli traficie na któregoś z "fajnych" asystentów, to nie zapyta... choćby żeby udowodnić wasze nieuctwo :D Odpowiedz Link Zgłoś
szekiera Re: anatomia w Łodzi 07.09.07, 23:51 a, zapomniałam dodać: nie ma czegoś takiego jak zaliczanie ćwiczeń, co najwyżej jeśli się narazisz nie umiejąc, mogą Cię uwalić na kole praktycznym (też zależy od humoru asystenta, niektórym to zwisa zupełnie) Odpowiedz Link Zgłoś
izolda201 Re: anatomia w Łodzi 08.09.07, 12:14 1 wiczen chyba wogóle nie ma, bo są odwołane. Przynajmniej tak było u mnie. A jesli chodzi o 1 prawdziwe, to asystenci przyniosą wam kończyny. Pokażą wam pare mięsni, przyniosą wam kosci. Z tego co pamietam bedziecie miec wytłumaczenie powstawania nerwu rdzeniowego oraz podstawowe pojęcia z poszczególnych układów. Na nastepne zajęcia musicie nauczyc sie powstawania nerwu, i juz jakichs kosci. Na początku jest to masakra. Od zarabania jak na 1 raz, ale pozniej bedzie tego 10 razy tyle, więc pamiec się cwiczy. Nie olewaj na początku nauki:P Hihi pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś