Dodaj do ulubionych

Kraków - tanie ksero

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 20:09
gdzie w okolicach centrum mozna najtaniej kserować materiały? z góry
dzieki.
Obserwuj wątek
    • another_story Re: Kraków - tanie ksero 04.10.07, 11:16
      Taniej niż 8 groszy raczej nie znajdziesz. A kserowac można zaiste wszędzie, przejdź się np. na Długą, Karmelicką, Piłsudskiego ;).
      • Gość: ana Re: Kraków - tanie ksero IP: *.ghnet.pl 04.10.07, 19:29
        Ja znalazlam za 6 gr na czarnowiejskiej
        • Gość: m-m-s Re: Kraków - tanie ksero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 22:12
          od jakiegoś limitu stron, np. powyżej 100 czy normalnie każdą ilość?
        • Gość: jaaaa Re: Kraków - tanie ksero IP: *.centertel.pl 11.02.14, 15:49
          ja zawsze wszystko kseruje i drukuje na Szymanowskiego 15, od jakiegoś czasu mają również wydruki oraz ksero do A0 w kolorze, ceny niskie, jakość b.dobra obsługa przemiła i profesjonalna. Polecam :)
      • Gość: jaaasne Re: Kraków - tanie ksero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 00:03
        e tam jasne że znajdziesz np za 6
        ino trza umiec szukac
        • another_story Re: Kraków - tanie ksero 05.10.07, 11:50
          Fakt, może nie jestem najbardziej kompetentna, bo sama raczej mało
          kseruję. Chciałam się po prostu odezwac, jako że lubię wątki
          dotyczące Krakowa :-).
          • Gość: ana Re: Kraków - tanie ksero IP: *.ghnet.pl 05.10.07, 14:37
            chyba każdą ilość za 6 gr... to jest na czarnowiejskiej niedalko
            baru żaczek, taki czarny szyld z żółtym napisem jak ktoś
            potrzebuje...
            • Gość: m-m-s Re: Kraków - tanie ksero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 00:19
              Dzięki Ana za szczegółowy opis, udam się tam na pewno :)
    • Gość: Krakuska Re: Kraków - tanie ksero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 22:06
      Bylam w Centrum Poligraficznym na ul. Miechowskiej (a nie Czarnowiejskiej) to
      jest przecznica od Czarnowiejskiej i Reymonta. Faktycznie zolty szyld i pisze 6
      gr dowiedzialam sie jednak ze 6 gr tak owszem ale przy limicie stron 1000 (to 6
      gr na szyldzie to niestety chwyt reklamowy). Poza tym jest po 8 groszy.
      Dowiadujcie sie lepiej osobiscie w punkcie kserograficznym. pozdrawiam.
    • kserokrakow Re: Kraków - tanie ksero 25.04.08, 17:22
      Gość portalu: m-m-s napisał(a):

> gdzie w okolicach centrum mozna najtaniej kserować materiały? z góry
      > dzieki.
      www.kserokrakow.pl
    • Gość: ;) Re: Kraków - tanie ksero IP: *.skawsoft.com.pl 28.04.08, 11:32
      na wróblewskiego w WSE jest za 6gr (przy moim ex XLO ;)
    • Gość: artek klient Re: Kraków - tanie ksero IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.13, 02:53
      Polecam tani punkt KSERO przy Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie.

Ksero COPY Landia, jeden z punktów znajduje się w środku kampusu UEK (Pawilon "A", poziom -1) jest czynny 7 dni w tygodniu lecz jest nieco droższy od drugiego (ksero jednostronne od 8 gr a dwustronne od 6 gr) natomiast w drugim punkcie, który znajduje się na ul. Rakowickiej 12 (dawny lokal piekarni Awiteks) ceny zaczynają sie od 6 gr za ksero (jedno i dwustronne). W drugim punkcie znajdziecie również bardzo tanie usługi reklamowe ulotki, wizytówki itp... Ja osobiście dość często korzystam z usług firmy COPY Landia ponieważ pracują w nich prze miłe Panie :) Szczegółowe ceny dostępne maja na swojej stronie internetowej www.copylandia.pl
      • Gość: goscinna Re: Kraków - tanie ksero IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.13, 10:20
        Polecam punkty z Krakowa, które są na Sprinterka.pl. Ciągle nowe punkty dochodzą i można tam drukować online.
    • Gość: linijka89 Re: Kraków - tanie ksero IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.13, 11:35
      może sprawdź na Tekst linka. Tam jest dużo punktów (nie tylko w Krakowie). Szczerze polecam. Bardzo szybko i sprawnie to przebiega :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka