Gość: Kinga IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.07, 10:37 studiować pedagogikę?? dodam,że studiuję na 2 roku na APS i chcę rozpocząć drugi kierunek pedagogikę, czy warto???tyle się mówi o bezrobociu po tym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mami Re: czy warto?? IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.07, 12:05 Ja tez studiuje na Aps-ie. Wiem że nawet jest sporo ludzi którzy ciągną 2 kierunki na tej uczelni. Chociaż moim zdaniem rozpoczynanie drugiego kierunku pedagogicznego tyle że o innej specjalności, nie ma sensu. Sam dyplom ukończenia pedagogiki niestety nic nie daje(za duża konkurencja). Liczą się wtedy jakieś kursy dodatkowe, doświadczenie związane z praca z ludźmi, wolontariat. Także myślę że jak ktoś skończy 2, czy nawet więcej specjalności ped. to i tak jest na gorszej pozycji niż osoba z doświadczeniem w zawodzie. No ale wybór należy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: czy warto?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.07, 12:23 A moze pedagogika w KN? Tam to wyglada zupelnie inaczej niz na uniwersytetach. Jest bardzo duzo wyjsc, praktykt itp. Wg mnie jezeli pedagogika to własnie w Kolegium Nauczycielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: czy warto?? IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.07, 14:59 myslałąm jeszcze o socjologii Odpowiedz Link Zgłoś