gratia.1 31.01.08, 21:48 Czy na trzecim roku studiów pierwszego stopnia można podjąć ITS??W ogóle co sądzicie na temat takiego rozwiązania jak indywidualny tok studiów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bart ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 22:44 sam nie mialem its'a, ale znam takich ktorzy wybrali taki tryb. na pewno jest ciezej chocby z braku wsparcia kolegow. niezaprzeczalnym plusem jest jednak mozliwosc realizowania "swojego pomyslu na zycie". ogolenie na plus;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ;] IP: *.chello.pl 31.01.08, 23:49 Zależy jeszcze, co się rozumie pod pojęciem ITS, bo co uczelnia, to inna wykładnia.;) Jeden mój kierunek to był jeden wielki ITS, bo sami wybieraliśmy (od trzeciego roku), jakie przedmioty studiujemy, a na drugim mam ITS, polegający na tym, że mogę zrezygnować z dwóch przedmiotów obowiązkowych i zastąpić je czymś innym, zgodnym z zainteresowaniami i że nie jestem przypisana do grupy dziekańskiej, co znacząco ułatwia ustawienie sensownego planu zajęć z wymarzonymi wykładowcami. Odpowiedz Link Zgłoś