Dodaj do ulubionych

ochrona środowiska-gdzie najlepiej?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 17:04
chce isc na ochrone srodowiska. Mozecie mi doradzic, gdzie najlepiej sie wybrac? Zalezy mi na naprawde dobrej uczelni, z tradycjami, zeby dobrze przygotowala mnie do pozniejszej pracy. Z gory dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: magika Re: ochrona środowiska-gdzie najlepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 18:52
      mysle, ze na UWMie by sie Tobie spodobalo. Na wydziale ochrony srodowiska i rybactwa sa swiatowej slawy ludzie od oczyszczalni sciekow. Jest tez klub pletwonurkow Skorpena, organizuja fajne wyprawy naukowe, m. in. do Chorwacji. Bardzo przyszlosciowy kierunek, takze polecam. A co do samego UWMu to jest super!!!!
      • Gość: marlen Re: do bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 16:12
        Ja bym polecała US sama tu studiuje na tym wlasnie kierunku, jestem
        co prawda dopiero na 1 roku ale jak na razie mi sie bardzo podoba.
        Mysle ze mi sie nie "odwidzi"
        • Gość: pawelek Re: do bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 16:13
          ja myślę, że zadając takie pytanie najpierw powinieneś powiedzieć
          skąd jesteś i wtedy my możemy doradzić ci te najbliższe miasta. a
          tak to wszyscy ci tu będą podawać uczelnie z całej polski.
          ja polecam UW:)
          • Gość: budzikowa89 Re: do bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 16:13
            Też interesuję się tym kierunkiem, ale dużo ludzi mówi, że jednak
            lepiej wybrać inżynierę środowiska na polibudzie. i tak chyba
            zrobie:)
            • Gość: bartek Re: do bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 20:49
              jestem z elblaga i tak juz sobie myslalem o UWMIe w Olsztynie, bo z tego co slyszalem to ochrona srodowiska jest tam 'na wypasie'...takze chyba sie skusze:)co myslicie?
              • Gość: wojtek Re: do bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 15:21
                ludzie po ochronie srod w Olsztynie przywrocili do zycia jezioro Dlugie i teraz znowu mozna sie w nim kapac itd, takze sa sukcesy. Mysle ze to jak najbardziej trafny wybor!
                • Gość: mary Re: do bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 17:50
                  SGGW Warszawa
                  • Gość: tak Re: do bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 19:42
                    ajakie są wymagania % mniej więcej na inżynierię środowsika i
                    ochoronę środowiska w krakowie?i czym róznią się te kierunki ?
                • Gość: myszka Re: do bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 19:44
                  co do ochrony srodowiska na UWMie to moj brat tam studiuje, konczy w tym roku i jest zadowolony z wyboru tego uniwerku, takze jakbym miala cos polecic to wlasnie olsztyn!
                  • Gość: sasza Re: do bartka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 21:22
                    zgadzam sie z poprzedniczka. Ochrona srod na UWM to jedna z lepszych w Polsce. Poza tym wydzial z tradycjami i sukcesami. Jakbym mial jeszcze raz wybierac to na pewno wybralbym ponownie ten wydzial.
    • Gość: grzechu Re: ochrona środowiska-gdzie najlepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 21:09
      jedyna uczelnia jaka moge Ci polecic jest uniwerek w Olsztynie. W tym roku koncze ochrone srod w Olku i moge powiedziec, ze nie zaluje!Super kadra!A prace juz mam!Powodzenia
    • 4crimson Re: ochrona środowiska-gdzie najlepiej? 30.09.15, 02:52
      WSEiZ w Warszawie to dobra opcja z kategorii szkół prywatnych. Ma już 20 letnią, bogatą tradycję uczenia i coraz lepszą opinię i pozycję w rankingach. Znajomy bardzo sobie chwalił Wydział Ekologii na tej uczelni. Link do informacji o kierunku:
      www.wseiz.pl/pl/studia/wydzial-ekologii/ochrona-srodowiska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka