Gość: iza IP: *.plock.mm.pl 15.06.08, 16:13 Dlaczego np. UW, AM jest w stanie dać tydzień wolnego studentom na naukę przed egzaminami, a PW nazajutrz po zakończeniu wykładów organizuje egzaminy? A jak jest na innych uczelniach, w innych miastach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mary Re: Uczelni PW poszanowanie studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 16:59 Na UMCS-sie sesja zaczyna sie tydzien po zakonczeniu zajec.A zerowki sa w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Uczelni PW poszanowanie studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 17:54 AM Wrocław- drugi dzień sesji -egzamin z przedmiotu wykładanego 2 semestry, zatem witaj w klubie Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: Uczelni PW poszanowanie studenta 15.06.08, 19:18 > Dlaczego np. UW jest w stanie dać tydzień wolnego studentom na naukę przed egzaminami Pierwsze słyszę. NA moim wydziale sporo egzaminów i wszystkie zaliczenia wykładów odbywają się jeszcze w ostatnim tygodniu zajęć. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Uczelni PW poszanowanie studenta IP: *.chello.pl 15.06.08, 20:26 Na UW nigdy nie było wolnego przed sesją, przynajmniej na znanych mi wydziałach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Uczelni PW poszanowanie studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 21:43 PŚ - nie ma przerwy, startujemy od razu;] Odpowiedz Link Zgłoś
kochaj.swoje.zycie Re: Uczelni PW poszanowanie studenta 16.06.08, 20:17 > Dlaczego np. UW, AM jest w stanie dać tydzień wolnego studentom na naukę przed > egzaminami, a PW nazajutrz po zakończeniu wykładów organizuje egzaminy? I to jest piękne, a do tego dzisiejszy dzień przed jutrzejszym egzaminem, który spędziłam na czekaniu na ćwiczeniowców, którzy nie przyszli. Pouczę się we wrześniu, wyśpię się po studiach. Odpowiedz Link Zgłoś