Dodaj do ulubionych

II rok Prawa!

09.07.08, 10:54
Mam kilka pytań do osób, które są na III roku Prawa i mają za sobą II rok:) Do kogo warto zapisać się na łacinę prawniczą – Burczak czy Dyjakowska? Do kogo najlepiej wybrać się na ćwiczenia z prawa administracyjnego, cywilnego, karnego i konstytucyjnego? Jak oceniacie dr Katarzynę Mełgieś, mgr Damiana Szeleszczuka, a jak dr Grzegorza Jędrejka?
Obserwuj wątek
    • gaadzik Re: II rok Prawa! 09.07.08, 16:05
      dzuanka napisała:

> Mam kilka pytań do osób, które są na III roku Prawa i mają za sobą II rok:) Do
      > kogo warto zapisać się na łacinę prawniczą – Burczak czy Dyjakowska? Do k
      > ogo najlepiej wybrać się na ćwiczenia z prawa administracyjnego, cywilnego, kar
      > nego i konstytucyjnego? Jak oceniacie dr Katarzynę Mełgieś, mgr Damiana Szelesz
      > czuka, a jak dr Grzegorza Jędrejka?

Dyjakowska- zdecydowanie! Oboje sa straszni. Bardzo nudno, ale u niej sa
      zdecydowanie lepsze oceny :)

Adm- dr Jaskula- bedziecie najlepiej przygotowani na egzamin, a po za tym bardzo
      fajna jest :)

Cywilne- dr Witczak- smiesznie, przyjemnie i do tego sporo sie nauczycie. dr
      Kawalko- bardziej cieta, ale tez fajnie. Nie dla dr Kasprzyka. Dr Jedrejek- taki
      taki sobie :)

Karne- cala katedra wymiata :) Najlepsza pod wzgledem ciwczeniowcow. I u mgr
      Szeleszczuka i u Hypsia smiesznie i do tego sporo sie wyniesie :) Dr Galazka tez
      spoko i sporo nauczy, ale panow bardziej polceam :)

Konst- i dr Czarnek i mgr Gajewska nie beda bledem :)

A pani Melgies- za mnie nie było.

Pozdrawiam :)
    • dzuanka Re: II rok Prawa! 09.07.08, 20:15
      Dzięki wielkie:) Gdyby ktoś jeszcze był chetny i chciał dodać coś od siebie to proszę, każda opinia się przyda:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka