joannaasia9004 09.07.08, 20:55 Mam pytanie, czy na rok 2009 na ten kierunek trzeba na maturze zdawac biologie rozszerzona i chemie rozszerzona??? bez fizyki?? ciezko jest dostac sie na te studia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juk-a Re: AMG lekarsko-dentystyczny!!! 09.07.08, 22:09 a ja mam pytanie z innej beczki ale w sumie tytuł wątku byłby taki sam więc pytam: Słyszałam wiele negatywnych opinii o AMG i chciałabym je zweryfikować. Czy jest aż tak ciężko? Podobno asystenci nieciekawi, trudno się utrzymać itd. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada88 Re: AMG lekarsko-dentystyczny!!! 10.07.08, 19:31 juk-a napisała: > Czy > jest aż tak ciężko? Podobno tak. Ale to opinia o kazdej akademii med.;) > Podobno asystenci nieciekawi, trudno się utrzymać itd. Asystenci sa ciewsi i mniej ciekawi, ale druzgocacych opinii na ich temat nie slyszalam. Nie sadze zeby na AMG byly mniejsze szanse na utrzymanie sie na studiach niz na innych medycznych uczelniach. Trzebaby bylo porownac opinie studentow z roznych AMów. Swoja opinie opieram na opowiesciach mojej przyjaciolki;) Odpowiedz Link Zgłoś
d-st Re: AMG lekarsko-dentystyczny!!! 10.07.08, 20:27 nie uwazam zeby bylo tak strasznie ciezko utrzymac sie na AM - naprawde trudno miec przyzwoite oceny... Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuunia Re: AMG lekarsko-dentystyczny!!! 13.07.08, 19:33 Nie jest trudno. Mi nie było, a liceum zdane miałam byle jak. Prawde mówiąc gorzej miałam w liceum. Mam wrażenie ze 1 rok na AMG to był najłatwiejszy i najpięknijeszy rok na tej uczelni. Może poprostu tak trafiałam na samych fajnych asystentów,nie wiem.No ale egzamin pisaliśmy wszyscy taki sam więc... :) Nigdzie nie jest ciężko na tyle aby nie móc się utrzymać. Trzeba przykuć tyłeczek łańcuchem do biureczka i zasuwać jak motorek:P:P hehe żartuje:) Uczyć się trzeba jak wszędzie i już. Jak się człowiek systematycznie uczy to wszystko wygląda naprawde sympatycznie gdy wybija godzina 21 a ja mam czas dla siebie i robie co chce;) Sami się przekonacie. Odpowiedz Link Zgłoś
spleen88 Re: AMG lekarsko-dentystyczny!!! 15.08.08, 13:04 Amg stoma ---> Polecam lajtowo jest połowa roku ma średnio zerówke z każdego przedmiotu, Amg lek ----> Przejebane średnio każdego egzaminu nie zdaje połowa roku nawet swoich prac nie można oglądać. Radze wybrać jakiś inny AM np białystok lub Lublin przynajmniej z Embrio nie będziecie mieć do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś